* Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom po Uredbi (ES) 715/2007, kot je bila spremenjena. Podatki upoštevajo razlike v izbrani velikosti kolesa in pnevmatike. Ta vozila imajo lahko imajo za namene obdavčitve in drugih stroškov, povezanih z vozilom, ki (tudi) vplivajo na emisije CO2, drugačne vrednosti od tistih, ki so navedene tukaj. Slike prikazujejo dodatno opremo. Vozilo se določi na podlagi novega preskusnega cikla WLTP in se zaradi primerljivosti preračuna nazaj na NEDC. Dodatne informacije o preskusnem postopku WLTP in NEDC najdete na http://www.bmw.de/wltp.

 

Dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO2 novih osebnih avtomobilov so na voljo v »Smernici za porabo goriva, emisije CO2 in porabo električne energije novih osebnih avtomobilov«, ki jo je izdala Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern, Nemčija in so brezplačno na voljo na https://www.dat.de/co2/.

 

Pri podatkih o cenah gre za neobvezujoča priporočila proizvajalca, vključno z 19-odstotnim DDV, brez stroškov prevoza. Spremembe in napake so pridržane. Obseg in kombinacije se lahko razlikujejo. Obvezujoče informacije dobite pri svojem pooblaščenem partnerju MINI.