Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Vaš edinstven MINI Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

 

 

 

Teasers

JOHN COOPER WORKS.

JOHN COOPER WORKS

MOČ JE SAMOUMEVNA.

Izkoristite dodatno moč. Izkusite odličen nadzor in stabilnost. In sprostite dirkaškega duha v sebi. John Cooper je zaupal svojim instinktom. V zgodnjih šestdesetih letih mu je, kljub vsem težavam, vendar z neustavljivo strastjo in pionirskim duhom, uspelo skonstruirati legendarni dirkaški avtomobil iz drobcenega družinskega avta – in spremenil je mišljenja mnogih. Ko se boste enkrat usedli za volan in se zapeljali z vozilom MINI John Cooper Works z dirkaškimi geni, se vam ovinki nikoli več ne bodo zdeli enaki.

TVOJ MINI

#

DODAJTE ZGODBE

MINI COOPER COUNTRYMAN

Zgodbe se začnejo tam, kjer se ceste končajo.

ŽE ZA 149 EUR NA MESEC

MINI COOPER Z BOGATO OPREMO

ŽE ZA 149 EUR NA MESEC.*

Originalni upornik izpopolnjen z vrhunsko tehnologijo in pretanjeno oblikovano notranjostjo, vedno ostaja zvest svoji ikonični obliki.

Z VEČ INDIVIDUALNOSTI IN ENOSTAVNOSTI

NOVE PUSTOLOVŠČINE.

Z VEČ INDIVIDUALNOSTI IN ENOSTAVNOSTI.

Ne glede na to, kam te ponese – naše privlačne servisne ponudbe, stilni letni kompleti koles, transportne rešitve in najnovejši izdelki Lifestyle bodo poskrbeli za odlično pripravljenost na novo sezono. Tako lahko svoje vozilo MINI opremiš za neštete pustolovščine in uživaš v poletnem užitku v vožnji.

MINI CONNECTED

POVEŽITE GA

MINI CONNECTED.

MINI Connected prinaša naslednjo stopnjo povezljivosti v vaše vozilo MINI s široko paleto inteligentnih storitev in aplikacij. Uživajte v vseh mogočih informacijah in zabavnih vsebinah kot tudi v najboljšem udobju večopravilnosti in še čem.

MINI CUSTOMISED

PRILAGODITE GA

INDIVIDUALIZIRANI MINI YOURS.

MINI vam daje prostor za ustvarjalnost. Postanite svoj lastni oblikovalec in spremenite vozilo MINI v edinstven kos, ki nosi vaš podpis. To je mogoče zahvaljujoč futuristični tehnologiji 3D-tiskanja. Edino vprašanje, ki ostaja, je: Kako naredite svoj MINI?