MINI Electric
MINI COOPER S E
 MINI Convertible
mini cabrio
 MINI Clubman
MINI Clubman
MINI Countryman
MINI Countryman
MINI PHEV
COUNTRYMAN S E
MINI John Cooper Works
john-cooper-works
MINI John Cooper Works logo

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI PHEV MINI PHEV

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

NAVDIH IZ STRASTI.

PRIKLJUČNI HIBRID MINI. ŽELIMO VAM NAELEKTRENO POT.

V objemu izjemnega. Novi MINI Countryman PLUG- IN HYBRID izkorišča električno energijo za ustvarjanje vznemirljive, a hkrati trajnostne vozne izkušnje. S svojo premišljeno zasnovo in natančnim inženirskim pristopom izpodbija vse, kar ste mislili, da veste o vožnji s hibridom. Če vam uspe doseči popolno ravnovesje med močjo in učinkovitostjo, boste želi najboljše prednosti obeh pogonov.
FUNKCIJE

VOZITE SPREMEMBO.

Novi MINI Countryman PLUG-IN HYBRID se ponaša z nekaj spremembami tako na zunanjosti kot v notranjosti. Nove, osupljivo preoblikovane funkcije bodo povzročile zavistne poglede v vašem okolišu. Prostoren prtljažnik, skupaj s čudovito opremljeno notranjostjo, resnično vzbuja strahospoštovanje. Priključna hibridna tehnologija je odlična izbira za tiste, ki jim ni vseeno za okolje.
POUDARKI
ZUNANJOST
NOTRANJOST

OBLIKUJTE GA PO LASTNIH PREDSTAVAH!

PO LASTNIH POTREBAH.

Vaš MINI Countryman Plug-in Hybrid vas morda že čaka. Takoj preverite našo spletno ponudbo razpoložljivih modelov!
MINI PHEV
MINI PHEV

IŠČETE VEČ?

Vas zanima tehnologija v ozadju novega MINI Countryman Plug-in Hybrida? Ali pa bi radi še nadalje raziskali njegov edinstven slog? Pridobite še več podrobnosti o tem spektakularnem avtomobilu!