Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

RAZIŠČITE MINI

PREDNOSTNI TRGOVEC Z VOZILI

NOVI MINI COUNTRYMAN SE.
GNAN Z NAVDIHOM.

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.

OBČUTITE MOČ NAVDIHA

Spoznajte novi Countryman SE, ki je pustolovski kot vedno, vendar zdaj še bolj osupljiv. S popolnoma novimi privlačnimi oblikovnimi podrobnostmi in nadgrajenimi najsodobnejšimi tehnologijami vam bo ta neverjetni, pustolovski in okolju prijazen avtomobil preprosto ukradel srce. Priključnega hibrida pa ne poganjata le motor z notranjim zgorevanjem in elektromotor. Naprej ga žene tudi navdih, da bo vaše življenje polno vsakodnevnih pustolovščin.
MINI COUNTRYMAN

VSAKODNEVNE PUSTOLOVŠČINE MINI

MINI Countryman je bil vedno najbolj pustolovski v družini MINI. Toda novi MINI Countryman SE vam je pripravljen pokazati povsem novo vrsto pustolovščine. Brez emisij v mestu ter drzen in učinkovit na daljših potovanjih zunaj mestnih meja vas bo ta avtomobil navdihnil, da boste doživeli nove pustolovščine MINI na vsakem koraku!
MINI COUNTRYMAN

HIBRID, PRIPRAVLJEN NA VSAKO PUSTOLOVŠČINO.

Novi MINI Countryman SE ima vse lastnosti svobodomiselnega duha svojega dvojčka, ki ga poganja motor z notranjim zgorevanjem, vendar se zdi, da je ta različica nekoliko bolj mestnega tipa. Križarite po mestnih ulicah brez emisij s popolnoma električnim dosegom do 57 km ali skrenite z utrjene poti na svojih občasnih pustolovščinah na obrobju mesta z opcijskim sistemom štirikolesnega pogona ALL4. Občutite vznemirjenje z neverjetnim pospeškom 6,8 sekunde do 100 km/h.
MINI COUNTRYMAN

NOVA PUSTOLOVŠČINA ŽE ČAKA.

Novi MINI Countryman je na voljo tudi v različici z motorjem z notranjim zgorevanjem. Vsi, ki radi raziskujete na prostem, boste zagotovo uživali v tem zmogljivem avtomobilu s petimi udobnimi sedeži, prostornim prtljažnikom, kamor boste spravili vso svojo prtljago in opremo za prosti čas ter kopico tehnoloških rešitev, da bo vaš izlet po podeželju čim bolj pustolovski in udoben.
Glavne značilnosti

VOZITE SPREMEMBO

Novi MINI Countryman SE se ponaša z nekaj spremembami tako na zunanjosti kot v notranjosti. Nove, osupljivo preoblikovane funkcije bodo povzročile zavidljive poglede v vašem okolišu. Prostoren prtljažnik, skupaj s čudovito opremljeno notranjostjo, resnično vzbuja strahospoštovanje. Priključna hibridna tehnologija je odlična izbira za tiste, ki jim ni vseeno za okolje.

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
Podrsajte za spremembo barve

48 UR Z NOVIM MINI COUNTRYMANOM

IZBERITE MED IZJEMNIMI PONUDBAMI!

AVTOMOBILI MINI, KI SO NA VOLJO ZDAJ – PRIPRAVLJENI, DA POSTANEJO VAŠI

MINI COUNTRYMAN

SPOZNAJTE SVOJ MINI.

Izberite med izjemnimi ponudbami MINI po izjemnih cenah. Vsi avtomobili so na voljo zdaj in pripravljeni, da postanejo vaši.

POIŠČITE NAJBLIŽJEGA TRGOVCA Z VOZILI MINI

MINI COUNTRYMAN

IŠČETE VEČ?

Vas zanima tehnologija v ozadju novega MINI Countrymana SE Plug-in Hybrid? Ali pa bi radi še nadalje raziskali njegov edinstven slog? Pridobite še več podrobnosti o tem spektakularnem avtomobilu!