Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
THE NEW MINI JOHN COOPER WORKS GP REAR SPOILER THE NEW MINI JOHN COOPER WORKS GP REAR SPOILER

ZA PEŠČICO.

NOVI MINI JOHN COOPER WORKS GP. *

Avtomobil bo na voljo v začetku leta 2020

NOVI MINI JOHN COOPER WORKS GP – FILM – MP4

STROGO OMEJENA SERIJA

Novi MINI John Cooper Works GP je omejen na le 3000 modelov po vsem svetu. Če začutite njegovo nadvse samozavestno, neukrotljivo navzočnost na ulici, obstaja velika verjetnost, da ste prepozni.
Na voljo od marca 2020.
NOVI MINI JOHN COOPER WORKS GP – 300 KM – PLATIŠČA IZ LAHKE ZLITINE

VEČ KOT

300 KM

Izkoristite moč 2,0-litrskega štirivaljnega motorja s turbinskim polnjenjem. Sprostite svoj dirkaški duh. Ko se boste prvič zapeljali z novim MINI John Cooper Works GP, se vam ovinki nikoli več ne bodo zdeli isti.

Na voljo od marca 2020.**

NEDC: pribl. 160 g/km, 7,0 l/100 km**

WLTP: pribl. 182 g/km, 8,0 l/100 km**

NOVI MINI JOHN COOPER WORKS GP – 300 KM – IZPUH

SKRAJNO VZNEMIRJENJE MINI.

Najhitrejši in najmočnejši MINI v zgodovini je bil zasnovan za skrajno razburjenje za volanom. Potiskanje meja je globoko zakoreninjeno v naši DNK. Naša ekipa oblikovalcev in inženirjev je pripeljala zadeve do skrajnega ekstrema – in razvila ta edinstveni primerek, ki je rojen za dirkališče.
NOVI MINI JOHN COOPER WORKS GP – VOZNIK – DIRKALIŠČE – 300 KM NOVI MINI JOHN COOPER WORKS GP – VOZNIK – DIRKALIŠČE – 300 KM
CAŁKOWICIE ELEKTRYCZNE MINI – zamów MINI ELECTRIC w przedsprzedaży