Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

The all-electric MINI side view
MINI COOPER S E
mini 3 vrata
mini 3 vrata
mini 5 vrat
mini 5 vrat
mini cabrio
mini cabrio
mini Clubman
mini Countryman
mini Countryman
MINI Countryman S E side view
COUNTRYMAN S E
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI John Cooper Works GP – siva in rdeča – stranski pogled MINI John Cooper Works GP – siva in rdeča – stranski pogled
MINI John Cooper Works GP*: Uradna (kombinirana) poraba goriva: 7,3 l/100 km; uradne (kombinirane) emisije CO2: 167 g/km (NEFD). Doseg je odvisen od različnih dejavnikov, zlasti od: osebnega sloga vožnje, izbrane poti, vremenskih razmer, uporabe ogrevanja/hlajenja in predhodnega temperiranja. Pridržana pravica do sprememb.

NOVI MINI JOHN COOPER WORKS GP.

SKRAJNO VZNEMIRJENJE MINI.

NAJHITREJŠI MINI V ZGODOVINI.

MINI John Cooper Works GP – rdeč poudarek MINI John Cooper Works GP – rdeč poudarek

NAJVEČJA HITROST 265 KM/H.

MINI John Cooper Works GP – rdeč poudarek MINI John Cooper Works GP – rdeč poudarek

0–100 KM/H V 5,2 SEKUNDE.

MINI John Cooper Works GP – rdeč poudarek MINI John Cooper Works GP – rdeč poudarek

NAJVEČJA MOČ MOTORJA 225 KW/306 KM.

MINI John Cooper Works GP – prednji in stranski pogled – strešni spojler

ZA HITRE IN DRZNE.

Nobene navlake. Brez odvečnega grama. MINI John Cooper Works GP je optimiziran do najmanjše podrobnosti za največji pospešek in okretnost. Blažilniki, stabilizatorji in vzmeti so bili posebej razviti in natančno uglašeni z voznimi lastnostmi vozila. S širšo kolotečino in 10 mm nižjim podvozjem od standardne lege izžareva čisto moč in zmogljivost. Je upornik. Toda z zelo jasnim razlogom.

Naši oblikovalci so se stvari lotili z največjo zagnanostjo in jih pripeljali do skrajnosti. MINI John Cooper Works GP veličastne zunanjosti Racing Grey, dopolnjen s streho in pokrovi ogledal v kontrastni barvi Melting Silver, izraža samozavestno stališče. Robovi in linije so natančni in ostri. Medtem pa močni oblikovni elementi, kot so velik podaljšan sprednji odbijač z odprtinami za zrak, bočna pragova in strešni spojler, poudarjajo zunanjost, da ustvarijo mogočno navzočnost.
MINI John Cooper Works GP – 2,0-litrski – 4-valjni motor s 306 KM MINI John Cooper Works GP – 2,0-litrski – 4-valjni motor s 306 KM

VZNEMIRJENJE MINI – TURBINSKO POLNJENO.

Najhitrejši in najzmogljivejši MINI v zgodovini se ni pojavil iz nič. Naši inženirji uživajo v izzivih. In izstopajo iz svoje cone udobja. MINI John Cooper Works GP uteleša bogato dirkaško dediščino, ki sega več kot pet desetletij nazaj. Njegov 2,0-litrski 4-valjni motor s turbinskim polnjenjem, 306 KM in izjemnim navorom 450 Nm razvije izjemno zmogljivost. Ker dovolj ni nikoli dovolj.

Kombinaciji dodajte 8-stopenjski avtomatski menjalnik z diferencialom z omejenim zdrsom, in dobili boste največji pospešek, oprijem in okretnost. Športna, 3D natisnjena prestavna vzvoda na volanu vam omogočata nadzorovano pretikanje v športnem slogu. Sistem za dovod zraka, ki je optimiziran za visoko zmogljivost, omogoča motorju lažje dihanje. Vgrajen je tudi dodaten zunanji hladilnik za optimizacijo hlajenja motorja in izhodne moči. S spreminjanjem materiala za zvočno izolacijo pa smo še dodatno zmanjšali maso in tako izboljšali zmogljivosti. Prepustite se izjemnim voznim lastnostim in čistemu navdušenju – zdaj na dosegu roke.

MINI John Cooper Works GP – rdeč poudarek MINI John Cooper Works GP – rdeč poudarek

PREPOZNAVNI POUDARKI NA ZUNANJOSTI.

MINI John Cooper Works GP – volan – kokpit MINI John Cooper Works GP – volan – kokpit

PREPOZNAVNI POUDARKI V NOTRANJOSTI.

MINI John Cooper Works GP – NOTRANJOST – 360-stopinjski pogled MINI John Cooper Works GP – NOTRANJOST – 360-stopinjski pogled
MINI John Cooper Works GP – dirkališče MINI John Cooper Works GP – dirkališče

VSTOPITE V DIRKO.

MINI John Cooper Works GP je strogo omejen na le 3000 modelov po vsem svetu. Če na cesti uzrete njegov neukrotljiv dvojni izpuh, ste najverjetneje že prepozni. Na voljo od marca 2020.
MINI John Cooper Works GP – Wallpapers - Ringtone MINI John Cooper Works GP – Wallpapers - Ringtone

EKSKLUZIVNI PRENOSI.

Dajte svojemu telefonu osebno noto s pomočjo MINI John Cooper Works GP. Oglejte si odlična ozadja, ki bodo vašemu dnevu pomagala vnesti nekaj dirkalne piste. Uporabniki operacijskega sistema Android pa lahko prilagodite tudi zvonjenje svoje naprave s posebno JCW GP melodijo.
MINI John Cooper Works GP – zadnji in stranski pogled – dirkališče MINI John Cooper Works GP – zadnji in stranski pogled – dirkališče