Hibrid MINI Countryman – stranski pogled – srebrna in rumena Hibrid MINI Countryman – stranski pogled – srebrna in rumena

PRIKLJUČNI HIBRID.

Od 43.800 €

luggage-l
405 - 1,275 litrov prtljažnega prostora 1,275 available litrov prtljažnega prostora
power
220 KM (162 kW) 220 available PS available
info

The performance of this vehicle is composed of

Internal Combustion Engine
Electric Motor
Combined Power 220 KM (162 kW)
MINI Countryman Hybrid – stranski pogled – srebrna in rumena

ŽELIMO VAM NAELEKTRENO POT.

MINI eVolucija se nadaljuje. Pritisnite gumb in se odpeljite z MINI Countryman Cooper SE ALL4. Z združitvijo značilne okretnosti, vsestranskosti vsekolesnega pogona in elektromotorja, ki lahko proizvede takojšnjo moč brez škodljivih emisij, bo vsako potovanje tako učinkovito kot naelektreno. Bateriji najnovejše generacije se je zmogljivost povečala na 10,0 kWh, kar je dovolj, da boste v popolnoma električnem načinu naredili do 57 km. S tem boste zmanjšali svoj ogljični odtis in vsakodnevne tekoče stroške. To pa še ni vse, tudi vaš davek na motorna vozila bo bistveno nižji in ne bo vam treba plačevati nobenih pristojbin za zastoje v mestih, kjer jih zaračunavajo.
MINI Cooper SE Countryman ALL4 – pogled spredaj – siva in črna

PAMETNA TEHNOLOGIJA IN DOMISELNO OBLIKOVANJE.

Naš novi model se ne ponaša le z novimi notranjimi oblogami in možnostmi oblazinjenja sedežev za čudovit občutek ugodja. Premijska oblika kokpita naredi doživetje vožnje z avtomobilom tako vsestransko in prefinjeno kot tudi zelo razburljivo. Nova digitalna instrumentna plošča je prilagojena tako, da popolnoma dopolnjuje osupljiv 8,8-palčni zaslon na dotik, ki je desno od nje. Predstavlja idealno domovanje za navigacijo in informativno-razvedrilno središče MINI Connected v avtomobilu. Celotno moč vozila MINI pa preusmeri v intuitiven nadzorni center z množico inovativnih tehnoloških možnosti.

KREATIVNA IZRABA PROSTORA.

0

litrov

Velikodušen prtljažnik omogoča dovolj prostora za vse načrte. Ko zadnje sedeže zložite v razmerju 40 : 20 : 40, lahko novi MINI Cooper SE Countryman ALL4 sprejme tovor, ki je dolg, visok, širok ali velik. 

Velikodušen prtljažnik omogoča dovolj prostora za vse načrte. Ko zadnje sedeže zložite v razmerju 40 : 20 : 40, lahko novi MINI Cooper SE Countryman ALL4 sprejme tovor, ki je dolg, visok, širok ali velik. 

Velikodušen prtljažnik omogoča dovolj prostora za vse načrte. Ko zadnje sedeže zložite v razmerju 40 : 20 : 40, lahko novi MINI Cooper SE Countryman ALL4 sprejme tovor, ki je dolg, visok, širok ali velik. 

OBLIKUJTE GA PO LASTNIH PREDSTAVAH.

* Upoštevajte, da v vaši regiji morda niso na voljo vse kombinacije in konfiguracije. Obiščite konfigurator in preverite razpoložljivost.

360-STOPINJSKI POGLED V NOTRANJOST.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – notranjost – 360-stopinjski pogled MINI Cooper SE Countryman ALL4 – notranjost – 360-stopinjski pogled

POUDARKI FUNKCIJ.

TRENUTNE POSEBNE PONUDBE.

MINI Hybird – posebnosti izdaje

SPOZNAJTE MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID UNTAMED EDITION.

PRIVLAČEN. PO OBLIKI.

Premišljena tehnologija in pozorno oblikovanje zagotavljata natančno ravnovesje med močjo in učinkovitostjo porabe goriva, kar omogoča, da izkoristite najboljše prednosti obeh pogonskih sklopov. Tudi prostor je več kot radodaren, saj ponuja udobje in vsestranskost v povsem novi dimenziji. Električni sistem štirikolesnega pogona ALL4 omogoča odličen oprijem na vsakem terenu. S prepletom robustnega videza in pustolovskega duha smo ustvarili vsestransko nadarjenega mojstra, katerega naravni habitat so tako sodobne mestne ulice kot podeželske ceste. Na voljo je v devetih različnih barvah in ima pretanjene poudarke, posebne za električni pogon. Barve. Platišča. Zakaj ne bi oblikovali svojega zdaj?

POIŠČITE DODATNO OPREMO, KI JO ŽELITE.

MINI PHEV – dodatna oprema – prtljažnik za kolesa
MINI Cooper Countryman SE – MINI Connected

MINI CONNECTED.

JE BLIŽJE, KOT SI MISLITE.

IZŽIVITE STRAST Z MINI FINANCIAL SERVICES.

Z MINI Financial Services.
MINI Cooper Countryman SE  – silver and black – side view

NAREDITE NASLEDNJI KORAK.

The all-electric MINI side view
3-DOOR HATCH COOPER SE
MINI 3-door Hatch side view
3-DOOR HATCH
MINI 5-door Hatch side view
5-DOOR HATCH
MINI Convertible side view
Convertible
MINI Clubman side view
Clubman
MINI Countryman side view
Countryman
MINI Countryman SE side view
COUNTRYMAN SE
MINI John Cooper Works side view
john-cooper-works
MINI John Cooper Works logo