Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

TRGOVEC MINI

The all-electric MINI side view
MINI COOPER S E
mini 3 vrata
mini 3 vrata
mini 5 vrat
mini cabrio
mini cabrio
mini Clubman
MINI Countryman side view
mini Countryman
MINI Countryman S E side view
COUNTRYMAN S E
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
THE NEW MINI COUNTRYMAN SE – side view THE NEW MINI COUNTRYMAN SE – side view

NOVI MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4.

OD 39.250 EUR*

SPECIFIKACIJE NOVEGA MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4.

ELEKTRIČNI DOSEG
52.0 / 47.0 KM (i)
PORABA GORIVA
1.7 / 1.9 L/100 KM (i)
PORABA ELEKTRIČNE ENERGIJE
14.7 / 15.5 KWH/100 KM (i)
EMISIJE
39/44 G/KM (i)
MOČ
162 KW (220 KM)

(I) WLTP Vrednosti prikazane porabe goriva, emisij CO2, porabe energije in območja so določene v skladu z evropsko uredbo (ES) 715/2007 v različici, ki se je uporabljala v času homologacije. Številke se nanašajo na WLTP testni cikel v skladu z direktivo (ES) 1151/2017 in se lahko razlikujejo glede na izbrano dodatno opremo. Prikazani obseg upošteva različne konfiguracije izbranega modela in niso del nobene ponujene ponudbe, temveč so izključno za primerjavo različnih vrst vozil.

Logotip MINI Electric – e-logotip – oprema Logotip MINI Electric – e-logotip – oprema

MINI priključni hibrid.
ŽELIMO VAM NAELEKTRENO POT.

V objemu izjemnega. Novi MINI Cooper SE Countryman ALL4 izkorišča električno energijo za ustvarjanje vznemirljive, a hkrati trajnostne vozne izkušnje. S svojo premišljeno zasnovo in natančnim inženirskim pristopom izpodbija vse, kar ste mislili, da veste o vožnji s hibridom. Če vam uspe doseči popolno ravnovesje med močjo in učinkovitostjo, boste želi najboljše prednosti obeh pogonov.

ODBRZITE NA DELO Z NIČELNIMI EMISIJAMI.

ELEKTRIČNI DOSEG ZA MINI COUNTRYMAN. DO 57 KM.

Bateriji najnovejše generacije novega MINI Cooperja SE Countryman ALL4 se je povečala zmogljivost na 10,0 kWh – kar je dovolj, da boste v popolnoma električnem načinu naredili do 57 km. To pomeni, da lahko znatno zmanjšate vsakodnevne tekoče stroške. Ne samo, da bo vaš davek na motorna vozila bistveno nižji in vam ne bo treba plačevati nobenih pristojbin za zastoje v mestih, kjer jih zaračunavajo. Popoln vsestranski mojster za vožnjo v mestu in na podeželju vam ponuja izključno električno možnost – to pa pomeni, da boste lokalno uživali v mobilnosti brez emisij.

Hibridni MINI Ccountryman – polnjenje baterije – kako polniti
MINI Cooper SE Countryman ALL4 – polnjenje doma – baterija

POLNITE SVOJ HIBRIDNI MINI DOMA.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 lahko preprosto in priročno polnite na običajni 230-voltni gospodinjski vtičnici (šuko). To je najcenejši način za polnjenje vašega MINIJA – za polno baterijo pa boste potrebovali približno 5 ur. V tem primeru ni potrebna nobena zapletena namestitev ali dodatna enota. Vašemu MINIJU je priložen enofazni polnilni kabel (stopnja 1) za preprosto polnjenje doma.

POLNITE SVOJ HIBRIDNI MINI V JAVNOSTI.

Ali se odpravljate na oddih ob koncu tedna ali načrtujete obisk družine v drugem kraju, se lahko popolnoma sprostite. Pred vami je čudovita vožnja. Kar pa zadeva morebitne pomisleke glede dosega, se omrežja javnih polnilnih postaj naglo povečujejo. Poleg tega s skupnim dosegom do 500 km ni prav nobenega razloga, da vas MINI Cooper SE Countryman ALL4 ne bi pripeljal do cilja. Za dodatne informacije se obrnite na svojega trgovca z vozili MINI. 

Hibridni MINI – polnjenje baterije – javna omrežja
MINI Cooper SE Countryman ALL4 – vožnja s priključnim hibridom – bencin in električna energija

PREKLOPITE IN DODAJTE PLIN.

MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4 – ŠTIRIKOLESNI POGON. NA VSEH POTEH.

Ko končate z nakupovanji ob koncu tedna, zakaj se ne bi odpravili v hribe ali na obalo – izkoristite ustrežljivost zmogljivega priključnega hibrida. S svojim električnim štirikolesnim pogonom All4 je doma tako na mestnih ulicah kot na gorskih cestah. S skupnim dosegom do 500 km pa ni prav nobenega razloga, da vas ne bi pripeljal do cilja.

MINI Cooper SE Countryman ALL4 – srebrna – pogled od spredaj MINI Cooper SE Countryman ALL4 – srebrna – pogled od spredaj

ZA VSE IN VSAKOGAR.

MINI COOPER SE COUNTRYMAN ALL4. VEČ PRTLJAŽNEGA PROSTORA.

Ni vam treba sklepati kompromisov. S seboj lahko vzamete vse, kar potrebujete. Novi MINI Cooper SE Countryman ALL4 je neustrašen pustolovec, opremljen s samozavestjo za vsako odpravo. Daje vam dovolj prostora za pet oseb, prtljago in vse tiste spomine, ki jih boste nabrali na potovanju.

 PRTLJAŽNIK, VELIK KOT ŽIVLJENJE.

DO 1.275 L PRTLJAŽNEGA PROSTORA.

Kaj boste spakirali za izlet ob koncu tedna? Robusten in čeden MINI vedno pritegne veliko množico. Še dobro, da je dovolj velik, da lahko udobno namesti vse, ki gredo zraven – z več kot dovolj prostora za noge, glavo in komolce tudi za vaše potnike na zadnjih sedežih. 

MINI Cooper Countryman – notranjost – prtljažnik
MINI F60 hibrid – notranjost – sedeži

APEL NA PRILAGODLJIVOST.

SPREMENLJIVI SEDEŽI.

Velikodušen prtljažnik vam daje dovolj prostora za vse načrte. Ko zadnje sedeže zložite v razmerju 40 : 20 : 40, lahko novi MINI Cooper SE Countryman ALL4 sprejme tovor, ki je ali dolg, visok, širok ali velik. 

KJER MOČ SREČA SLOG.

OBLIKA ZUNANJOSTI MINI COUNTRYMAN priključni hibrid.

Z mešanjem prepoznavnega, robustnega videza in močnih sorazmerij s pustolovskim duhom smo ustvarili vsestransko nadarjenega mojstra, katerega naravni habitat so tako sodobne mestne ulice kot podeželske ceste. Na voljo je v 9 različnih barvah in ima pretanjene poudarke električnega pogona. Zakaj ne bi oblikovali svojega zdaj? Barve. Platišča. In številne druge čudovite možnosti za oblikovanje zunanjosti. Kot so kontrastna streha, črte na pokrovu motorja ali pokrovi zunanjih ogledal. 

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
Podrsajte za spremembo barve

OBLIKA NOTRANJOSTI MINIJA COUNTRYMAN priključni hibrid.

NAVDIHUJOČ ZNOTRAJ.

Novi MINI Countryman priključni hibrid je opremljen z množico pametnih podrobnosti, ki vašo vožnjo popestrijo bolj kot kdajkoli prej. Ko izberete MINI, izberete pravilno. Vstopite, se razglejte naokoli – in se počutite navdihnjeno. 

Hibridni MINI Cooper – kokpit in volan – rjavo usnje Hibridni MINI Cooper – kokpit in volan – rjavo usnje

TOLIKO JE ŠE TREBA ODKRITI.

MINI COUNTRYMAN priključni hibrid. FUNKCIJE. PAKETI. DODATNA OPREMA.

Hibridni MINI Cooper – Maroon – stranski pogled od spredaj

STANDARDNA IN DODATNA OPREMA.

Raziščite paleto standardnih in dodatnih možnosti opreme, ki vam pomagajo, da si MINI prilagodite po lastnih predstavah – da bo užitek v vožnji še večji kot kdajkoli prej.

Hibridni MINI – stopnje opreme – paketi

PAKETI OPREME.

Pripravili smo nekaj razburljivih stopenj opreme, ki jih lahko uporabite, da prilagodite svoj MINI. Gre za posebne, namenske konfiguracije opreme in funkcij, ki bodo znatno izboljšale vaše potovanje – in seveda tudi vrednost vašega MINIJA.

MINI Countryman priključni hibrid – povezljivost – informativno-razvedrilne vsebine

MINI CONNECTED.

MINI Connected prinaša naslednjo stopnjo povezljivosti v vaš MINI s široko paleto inteligentnih storitev in aplikacij. Ponuja tudi številne možnosti za navigacijo, komunikacijo in predvajanje glasbe – vse z osupljivim prikazom in inteligentnim, prostoročnim glasovnim upravljanjem. Na voljo je v dveh paketih. Oglejte si, kateri bi bil najboljši za vas. 

Hibridni MINI Countryman – MINI Yours – oprema

MINI YOURS.

MINI Yours vam omogoča, da svoj MINI izboljšate s funkcijami premijske kakovosti in dovršenimi rešitvami. Od razkošnega oblazinjenja in volanov do platišč iz lahke zlitine ponuja vse tiste dragocene, prefinjene podrobnosti, ki dopolnjujejo občutek ročnih spretnosti in naredijo vaš MINI edinstveno dovršen – znotraj in zunaj.

MINI Countryman PHEV – originalni deli – dodatna oprema

ORIGINALNI DELI IN DODATNA OPREMA MINI.

Raziščite široko paleto originalnih delov in dodatne opreme, ki vam omogočajo še bolj natančno prilagoditev MINIJA vašim lastnim predstavam – od zelo kakovostnih aluminijastih platišč, edinstvenih podrobnosti za zunanjost do pestre ponudbe všečnih samolepilnih prelepnic in črt.

 
MINI Countryman SE All 4 – Sage Green – pogled od spredaj in s strani

Cooper SE All 4

Od 39.200 € *

1,9 - 1,7 l/100 km disclaimer
44 - 39
g/km disclaimer
52 - 47 km Električni doseg
15,5 - 14,7 kWh/100km

Razpoložljivi motorji in možnosti opreme

Moč
220 KM (162 kW)
Vrsta goriva
Hibrid
Poraba
1,7 - 1,9 l/100 km disclaimer
Emisije
39 - 44 g/km disclaimer
Menjalnik
Samodejni
Pogon
4-kolesni

Osnovne značilnosti

Barva

Izbrana možnost ni na voljo, zato je nadomeščena je z:  White Silver

Kolesa

Izbrana možnost ni na voljo, zato je nadomeščena je z: 18" lita alu. platišča Black Pin Spoke (praznovozne pnevmatike)

ČRTE NA POKROVU MOTORJA

Črte na pokrovu motorja so na voljo v treh različnih barvah

BARVA STREHE

Na voljo so tri različne barve strehe

POKROVI ZUNANJIH OGLEDAL

Na voljo so tri različne barve pokrovov zunanjih ogledal

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.

Cooper SE All 4

Izberite vrsto goriva:

Hibrid

220 KM

162 kW

Od 39.200 € *
  • Samodejni
Izberi

Cooper SE All 4

Izberite menjalnik:

Samodejni

Od 39.200 € *
Izberi

Cooper SE All 4

Izberite pogon:

4-kolesni

Od 39.200 € *
Izberi

Vaša izbira

MINI Cooper SE All4 Countryman – white silver – front and side view

Cooper SE ALL4

Od 39.200 € *
220 KM (162 kW) Kombinirana moč sistema
220 KM (162 kW) Moč motorja z notranjim zgorevanjem
70 kW Največja električna moč
Hibrid
Samodejni
4-kolesni
52 - 47 km Električni doseg
15,5 - 14,7 Uporaba električne energije
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
1,9 - 1,7 l/100 km (kombinirana)
44 - 39 g/km CO2 (kombinirane)

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.

Select your MINI

Hibrid

220 KM (162 kW) / 3 Cylinders

Cooper SE ALL4

Od 39.200 €

*

Samodejni, Steptronic menjalnik

4-kolesni

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
1,9 - 1,7 l/100 km (kombinirana)
44 - 39 g/km CO2 (kombinirane)
Izberi

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
Novi MINI Countryman – zelena in črna – stranski pogled Novi MINI Countryman – zelena in črna – stranski pogled

NOVI MINI COUNTRYMAN.

Novi MINI Countryman je tukaj in je bolj robusten in neustrašen kot kdajkoli prej. Vrhunski mojster za vse vas bo navdušil z novo zasnovo in štirikolesnim pogonom. Ali se odpravljate na izlet po obalni cesti ali pa se prebijate skozi mestni vrvež, vam novi MINI Countryman nudi vozno izkušnjo, ki se je boste vedno veselili. Uživajte novo odkrito svobodo vedoč, da lahko greste kamorkoli.

Logotip MINI Electric – e-logotip – oprema
The all-electric MINI side view
MINI COOPER S E
mini 3 vrata
mini 3 vrata
mini 5 vrat
mini cabrio
mini cabrio
mini Clubman
MINI Countryman side view
mini Countryman
MINI Countryman S E side view
COUNTRYMAN S E
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.