Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Ups! Eden je preveč.
MINI 3-Door Hatch Seven Edition Hero

NOVA KLASIKA.

Postanite lastnik prave stilske ikone, predelane za urban način življenja. Ekskluzivni MINI Seven Edition združuje naše najbolj značilne elemente v enem modelu. Hatch s 3 vrati, ki združuje edinstven oblikovni koncept z nazorom pravega pionirja, omogoča, da si utrete svojo življenjsko pot. Nezamenljivo moderen. Nezamenljivo MINI.

ROJEN, DA NASTOPI.

MINI Seven Edition je prava stilska ikona, ki rada pokaže, česa je sposobna. Izrazito oblikovanje Seven Edition se ne kaže le s posebno oznako Seven nad bočnimi pokrovi in na vstopnih letvah, temveč tudi v notranjosti. Ekskluziven oblikovni koncept z elementi notranjosti v barvi Malt Brown in barvo karoserije Lapisluxury Blue se ujema s streho in ohišji zunanjih ogledal v barvi Melting Silver. Pod zunanjostjo se vse vrti okoli pogona. MINI Hatch Seven Edition s 3 vrati poganja motor TwinPower Turbo, ki je hiter in varčen. Togo vzmetenje in nizko težišče zagotavljata pravi gokart občutek, ki vsak zavoj odpelje kot profesionalec.

OBLIKA PODROBNO.

Pobliže si oglejte vozilo MINI Seven Edition. Dotikanje dovoljeno.

LAPIS IMA NOV VIDEZ.

Zazrite se globlje z barvo karoserije MINI Yours Lapisluxury Blue. Z navdihom ultramarinskih pigmentov kamna lapis lazuli smo izpopolnili najintenzivnejši moder barvni odtenek, ki je kadar koli krasil karoserijo MINI. Če imate za svojega Seven Edition raje klasično paleto, izberite med barvami Pepper White, Midnight Black in British Racing Green. Streha in ohišji zunanjih ogledal v barvi Melting Silver zagotavljajo izbran kontrast z barvami karoserije.

LITA ALU PLATIŠČA.

Slog sreča substanco z vašo izbiro dveh enako zaželenih možnosti. Polirana 17” platišča Seven Spoke v barvi Spectre Grey dajo omejeni izdaji sofisticiran videz, medtem ko 18” platišča Vanity Spoke opremijo MINI po meri dovršenega sloga. Obe dvobarvni različici ustvarita spektakularen videz skupaj z drugimi izrazitimi podrobnostmi zunanjosti.

NEOBIČAJNI KONTRASTI.

Dodatne črte na pokrovu motorja v barvi Melting Silver so zaželena kombinacija s streho in ohišji zunanjih ogledal. Edinstveno oblikovanje, obrobljeno s pretanjenimi črtami v barvi Malt Brown, postavlja vašega Seven Edition naravnost na prvi štartni položaj.

PODPIS SLOGA.

Subtilne finese namigujejo na oblikovalski status MINI Seven Edition. Oznaka MINI Seven poudarja bočna pokrova in pozdravlja vsakogar, ki vstopi v notranjost. Napis na vrhu vstopne letve daje oblikovalski izdaji športno noto.

PO MERI.

Medtem ko raziskujete živahne predele mesta, se potopite nazaj v ekskluzivno oblikovan športni sedež Seven Edition Diamond Malt Brown. Krojeno črno usnje je kombinirano s karirastimi bočnimi paneli iz blaga in prešito s klasičnim šivom v barvi Malt Brown. Možnosti usnjenega oblazinjenja vključujejo tudi usnje Cross Punch Carbon Black, usnje MINI Yours Lounge Carbon Black in usnje Lounge Satellite Grey.

OBROČ SREDINSKEGA INSTRUMENTA.

Utripajoče srce vašega MINI Seven Edition je presežnik vpadljive elegance. Izbran trio oznake Seven, barve Malt Brown in srebrnih črt daje armaturni plošči zaželen oblikovalski status.

DOVRŠENA KABINA.

Prodorne vstopne letve, okrašene z oznako Seven, pozdravijo vsakega navdušenca, ki vstopi v notranjost. Utripajoče srce vašega MINI Seven Edition je presežnik vpadljive elegance. Izbran trio oznake Seven, barve Malt Brown in srebrnih črt daje armaturni plošči zaželen oblikovalski status.

BARVNA LINIJA MALT BROWN.

Barvna linija Malt Brown določa barvo naslonov za roko na vratih in kolenske obloge, da izpopolni nezamenljiv videz Seven Edition.

POVRŠINA PIANO BLACK.

Strukturni elementi v barvi Piano Black so odlična dopolnitev k ekskluzivni barvni liniji Malt Brown.

MINI 3 vrata Seven Edition

SPOZNAJTE DRUŽINO MINI.

MINI 3 vrata Seven Edition
Moč
Emisije
g/km CO2 disclaimer
Gorivo
l/100 km disclaimer
Pospešek
s 0-100 km disclaimer
Cooper Od 24.188 €
100 (136)
4,5 - 4,9, 4.5, 4.9
Cooper D Od 25.588 €
85 (116)
3,5 - 3,9, 3.5, 3.9
Cooper S Od 27.994 €
141 (192)
5,2 - 5,9, 5.2, 5.9
Cooper SD Od 31.194 €
125 (170)
4 - 4,1, 4.0, 4.1