PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI Service – 100% MINI – MINI Original Parts MINI Service – 100% MINI – MINI Original Parts

ZAKAJ NAROČITI SERVIS PRI MINI.

Vi in vaš MINI sta ustvarjena drug za drugega. MINI Service pa ima vedno pravo rešitev za vas Zato vam ponujamo številne rešitve, kot je MINI Service Inclusive, da zagotovimo, da bo vse tako tudi v prihodnje – za vsak model MINI in za vse brezskrbne kilometre, ki so pred vami. Nihče ne pozna vašega MINI bolje od naših posebej usposobljenih tehnikov. Vedno so vam pripravljeni pomagati pri iskanju prave rešitve za vsako situacijo. Tako ste lahko prepričani, da bo vaš ljubljenec deležen servisa, ki ga potrebuje, seveda v skladu z najvišjimi standardi – in vedno z originalnimi deli MINI, da ostane 100% MINI.

MINI SERVICE NA KRATKO.

 

 • Za vse. Ni pomembno, ali je vaš MINI čisto nov ali starejši model.
 • Pošteno. Dobiček od servisnih ponudb je natančno prilagojen vašim potrebam.
 • Pregledno. Dobiček od naših servisnih ponudb po vseobsegajoči ceni z MINI Value Service.
 • Vseobsegajoče. Da lahko ves čas vozite popolnoma brez skrbi.
 •  

Vsak voznik MINI je zelo dobrodošel v družini MINI, saj vsi cenimo iste vrednote in delimo pristno ljubezen do istih stvari. Konec koncev je družina nekaj, česar v resnici ne moreš kupiti. In pomeni najboljše mogoče razmerje med stroški in koristjo. Najboljša stvar pa je, da ji lahko vedno zaupaš.
MINI Service MINI Service

DOBRODOŠLI V DRUŽINI.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Družini MINI gre za povezovanje in zaupanje – zaupanje, da bo za vse poskrbljeno. Zato vam z velikim ponosom predstavljamo MINI Service Inclusive, ki zajema vsa servisna in vzdrževalna dela na vašem MINI z enim samim plačilom. Vse storitve so vključene za časovno obdobje, ki ga izberete. Service Inclusive pa je na voljo tudi za vaš rabljeni MINI. Torej, pridružite se družini MINI. Obrnite se na svojega servisnega partnerja MINI, če želite izvedeti, kako.
MINI Service MINI Service

VEČ KOT KONKURENČNE CENE.

MINI Value Service.

Z MINI Value Service vas ne bodo doletela nobena nepričakovana presenečenja. Ni pomembno, koliko kilometrov ste naredili ali koliko let se prevažate s svojim MINI, vedno ga lahko z največjim zaupanjem prepustite tistim, ki ga najbolje poznajo. MINI Value Service vam ponuja kopico storitev, s katerimi točno veste, kaj lahko pričakujete – danes in v prihodnosti. Vedno lahko računate na premijsko storitev po privlačni, pregledni vseobsegajoči ceni, kjer se uporabljajo izključno originalni deli MINI. Storitev, ki popolnoma ustreza vašim potrebam.

POMLADITE SVOJ MINI.

Ko gre za vaš MINI, popolnoma razumemo vaše zahteve. Zato vam ponujamo široko paleto prilagojenih servisnih storitev, ki izboljšajo edinstven užitek v vožnji z vašim MINI. Poskrbeli bomo, da boste vedno imeli občutek, da nam je mar za vas. Rezervirajte svoj termin še danes in se pridružite družini MINI. Komaj čakamo, da se srečamo.
SERVIS ZA MENJAVO MOTORNEGA OLJA MINI – IKONA

SERVIS ZA MENJAVO MOTORNEGA OLJA MINI.

Servis za menjavo originalnega motornega olja MINI poskrbi, da bo vožnja z vašim MINI vedno brezhibna.
 • Izboljšana zmogljivost motorja in učinkovitejša poraba goriva
 • Daljša življenjska doba motorja
 • Boljša zaščita kritičnih sestavnih delov pred korozijo in obrabo
ZAVORNI KOLUTI IN OBLOGE MINI – IKONA

ZAVORNI KOLUTI IN OBLOGE MINI.

Servis za menjavo originalnih zavornih kolutov in oblog MINI je bistvenega pomena za varno vožnjo z MINI.
 • Strokovna zamenjava originalnih delov MINI.
 • Idealno in natančno ujemanje nadomestnih delov z vašim modelom MINI.
 • Odlična zmogljivost zaviranja zagotavlja največjo varnost .
 • Proizvodnja iz posebne kombinacije materialov zagotavlja največjo zmogljivost in trpežnost.
ORIGINALNO MOTORNO OLJE MINI IN SERVIS ORIGINALNO MOTORNO OLJE MINI IN SERVIS

ORIGINALNO MOTORNO OLJE MINI IN SERVIS.

ZMOGLJIVOST. OBNOVLJENA.

Osupljiva zmogljivost je prav tako stvar dobre priprave. Originalno motorno olje MINI, ki ga je odobril MINI, je posebej razvito, da najbolje izpolnjuje zahteve vašega MINI. Pripomore k zaščiti motorja pred korozijo ter zagotavlja visoko zmogljivost in daljšo življenjsko dobo motorja. Tehnologija aktivnega čiščenja (Active Cleansing Technology) ohranja motor malodane tovarniško čist in zmanjša stopnjo izhlapevanja pa tudi porabo olja. Znanje in izkušnje z originalnim motornim oljem MINI in servisom so na voljo izključno pri vašem servisnem partnerju MINI.

ORIGINALNI DELI MINI – SERVIS IN POPRAVILA MINI ORIGINALNI DELI MINI – SERVIS IN POPRAVILA MINI

ORIGINALNI DELI MINI.

PRISEGAJTE NA ORIGINAL. NAREDITE GA ZA SVOJEGA.

Poskrbeli bomo za vse, kar bi lahko vi in vaš MINI kdaj potrebovali. Naši posebej usposobljeni tehniki bodo vsako opravilo izvedli hitro in zanesljivo po najvišjih standardih. Z uporabo izključno originalnih delov MINI pa zagotavljamo, da bo vaš MINI tudi v prihodnje 100% MINI.
POMOČ NA CESTI MINI – MINI SERVICE POMOČ NA CESTI MINI – MINI SERVICE

POMOČ NA CESTI MINI – POMOČ JE ŽE NA POTI.

Vožnja z MINI je vedno zabavna. Vendar pa lahko pride do nepredvidenih dogodkov. In na tem mestu stopi v ospredje pomoč na cesti MINI. Samo en klic, in pomoč je že na poti – ali po telefonu ali na kraju samem. Kadarkoli, kjerkoli in karkoli – med vožnjo v svojem MINI ste lahko popolnoma brezskrbni, vedoč, da bodo v primeru neljubega dogodka naši strokovnjaki vas in vaš MINI hitro spet spravili nazaj na cesto.

MINI TELESERVICES – MINI SERVICE MINI TELESERVICES – MINI SERVICE

MINI TELESERVICES.

Z MINI Teleservices bo vaše življenje lažje. V resnici veliko lažje. Preprosto izberite le svojega servisnega partnerja MINI, vse ostalo pa se zgodi samodejno. Vaš MINI pazi na vse – od akumulatorja do datuma naslednjega servisa. Sami pa se prepustite občutku brezskrbnosti, kar pomeni, da se lahko osredotočite na tisto, kar je pred vami – užitek v vožnji brez skrbi. In najboljše od vsega je: možnost opreme MINI Teleservices je brezplačna v vsakem avtomobilu s paketi MINI Connected ali inteligentnim klicem v sili.