Zakaj servis pri podjetju MINI? Nihče ne pozna vašega vozila MINI bolje od naših servisnih strokovnjakov.

MINI  Service

Pravo prijateljstvo je treba vzdrževati.

Naši servisni strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo vaše vozilo MINI pripravljeno na različne izzive. Vaše vozilo MINI poznajo do zadnje podrobnosti. Zato ste lahko prepričani, da bo vaš zaklad deležen servisa, ki ga potrebuje, v skladu z najvišjimi standardi – in vedno z uporabo originalnih nadomestnih delov MINI, da bo ostalo vozilo MINI.

Usposobljeni tehniki MINI

Originalni deli MINI

Originalni deli MINI.

Za vaš avtomobil uporabljamo samo originalne nadomestne dele MINI, s čimer vam vedno zagotavljamo popolno zamenjavo. Nadomestni deli MINI so izdelani v skladu z najzahtevnejšimi standardi kakovosti MINI, da zagotavljajo visoko prileganje, in imajo 2-letno jamstvo. Tako bo vaše vozilo MINI ostalo originalno vozilo MINI ter ohranilo visoko vrednost pri ponovni prodaji, kot jo imajo samo prava vozila MINI.

MINI Service Inclusive in Repair Inclusive.

MINI Service Inclusive zagotavlja, da je vaše vozilo MINI vedno v odlični formi - za zelo privlačen enkratni znesek plačila. Obenem imate možnost po želji podaljšati 24-mesečno obdobje jamstva (največ 5 let), zaradi česar boste tudi v prihodnje mirni z nadaljevanjem jamstva MINI.

MINI Service inclusive MINI Service inclusive

Jamstvo MINI.

Jamstvo MINI.

Sprostite se in uživajte z jamstvom MINI - zagotavljamo vam, da bomo vse uredili brezplačno, če pride do težav. Zagotavljamo vam dvoletno jamstvo za vaše celotno vozilo MINI (razen obrabljivih delov) - z neomejenim številom prevoženih kilometrov!

Pripravljeni, pozor, MINI.

Pripeljite svoje vozilo MINI k svojemu servisnemu partnerju in se medtem sproščajte v salonu naše avto hiše. Hitra storitev (Fast Lane) vam zagotavlja, da boste svoje vozilo MINI prejeli nazaj, kakor hitro bo mogoče. V samo dveh urah lahko naši hitri tehniki zamenjajo olje, zavorne obloge, pnevmatike in celo izvedejo celoten pregled. Tako bo vaše vozilo MINI pripravljeno na naslednjo vožnjo v rekordnem času.

Hitra storitev (Fast Lane) MINI

dam Image

Tudi za vas bomo poskrbeli.

Ko se oglasite v avto hišah MINI, vam bo čas minil, kot bi trenili. Medtem ko čakate, da boste prejeli svoje vozilo MINI nazaj, kot bi bilo novo, lahko preberete časopis, brskate po spletu z brezplačnim WiFi, si privoščite skodelico kave in preverite bleščeča nova vozila MINI v razstavnem salonu.