Originalni deli MINI.

MINI Original Parts

Nadomestni deli.

Vsi nadomestni deli MINI so prilagojeni vašemu vozilu MINI in so na voljo za vse modele vozil tudi 15 let po koncu proizvodnje. Na zalogi pri naših servisnih partnerjih MINI po vsem svetu.

Reciklirani nadomestni deli.

Reciklirani nadomestni deli ponujajo enako kakovost MINI in dvoletno jamstvo, vendar prihranijo do 50 % v primerjavi z novimi nadomestnimi deli.

MINI Original Battery

Originalni akumulator MINI.

Trikrat hitrejši od običajnih akumulatorjev s kalcijem, z daljšo dobo delovanja in brez vzdrževanja. Zaupajte popolni zmogljivosti in zanesljivosti naših originalnih akumulatorjev MINI - pri vseh temperaturah.

MINI Original Brake Discs

Originalni zavorni koluti MINI.

Posebna kombinacija materialov, ki so uporabljeni za originalne zavorne kolute MINI, zagotavlja visoko stabilnost, toplotno prevodnost in vzdržljivost za izjemno zmogljivost in udobje zaviranja.

MINI Original Fuel Filter

Originalni filter za gorivo MINI.

Razvit je iz visokokakovostnega filtrirnega materiala in testiran posebej za visok tlak, ki se ustvarja v motorjih MINI. Originalni filter za gorivo MINI ohranja vaše vozilo učinkovito pri porabi goriva in v izvrstnem stanju za trajen užitek v vožnji.

MINI Original Microfilter

Originalni mikrofilter MINI.

Mikrofilter MINI, ki je opremljen z elektrostatično nabitim filcem in aktivnim ogljem, preprečuje vstop škodljivih plinov in delcem umazanije v notranjost vozila, zaradi česar omogoča skoraj popolno filtracijo mikroskopskih delcev, ki merijo komaj 5 μm.

MINI Original Brake Pads

Originalne zavorne obloge MINI.

Popolno prileganje originalnih zavornih oblog MINI vašemu modelu vozila MINI poveča zmogljivost zaviranja ter zmanjša silo, ki je potrebna za zaviranje, in posledično obrabo – s pozitivnim učinkom na vzdržljivost.

MINI Original Windscreen Wiper Blades

Originalne metlice brisalnikov vetrobranskega stekla MINI.

Oblikovane so, da se ujemajo s krivino vašega vetrobranskega stekla za popolno aerodinamiko in optimalno zmogljivost čiščenja, kar pomeni brez puščanja sledi in črt tudi po več kot 300 urah uporabe.

MINI Original Spark Plug

Originalne vžigalne svečke MINI.

Pri vožnji na avtocesti so vžigalne svečke deležne čez 70 vžigov na sekundo. Usklajevanje celotnega procesa zgorevanja in elektronike motorja je bistvenega pomena za optimalno doživetje vožnje.

MINI Original Air Filter

Originalni zračni filter MINI.

Posebej oblikovan za vsak posamezni motor vozila MINI, z 99-odstotno stopnjo ločevanja prahu, in ustvarjen, da zdrži od 60.000 do 100.000 km. Z originalnim zračnim filtrom BMW vaš motor ne bo imel težav s prahom.