Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

mini 3 vrata
mini 3 vrata
mini 5 vrat
mini 5 vrat
mini cabrio
mini cabrio
mini Clubman
mini Countryman
mini Countryman
jcw _ logo
electric _ logo

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
THE ALL ELECTRIC MINI THE ALL ELECTRIC MINI

POPOLNOMA ELEKTRIČNI MINI.*

MINI ELECTRIC

POLN STRASTI.

Sprejmite nepričakovano. Izkusite nov užitek. Prvi povsem električni MINI predstavlja energetski razvojni korak naprej, v katerem združuje občutek MINI gokarta s klasičnim oblikovanjem in odločnim trajnostnim vidikom. Njegova značilna okretnost in pospeševanje ostajata enaka. In še vedno gre za stil, poln življenja, ki vam je všeč. Vendar je poleg tega še veliko več. To je najzmogljivejši MINI – ki prinaša moč na povsem novi ravni. Odločite se za nov mestni električni življenjski slog.
POVSEM ELEKTRIČNI MINI – prednaročilo ELEKTRIČNEGA MINIJA
POVSEM ELEKTRIČNI MINI – z zadnje strani – pospeševanje POVSEM ELEKTRIČNI MINI – z zadnje strani – pospeševanje

ELEKTRIČNO NAVDUŠENJE. OD SAMEGA ZAČETKA.

S prvim povsem električnim modelom MINI, ki združuje inovativnega duha MINI, ustvarjalno uporabo prostora in klasično obliko, začenjamo novo poglavje naše zgodovine. Moderna estetika vozila se zliva z aerodinamičnimi potezami in značilnimi podrobnostmi. To je samozavestno in hkrati očarljivo vozilo – zato je popolna izbira za neobičajne voznike. Poleg tega so na voljo štiri ravni opreme, ki nudijo bogat izbor možnosti individualizacije zunanjosti in notranjosti vašega povsem električnega MINI. Utiranje nove poti – z naelektrenim navdušenjem.
POVSEM ELEKTRIČNI MINI – v profilu – brez emisij POVSEM ELEKTRIČNI MINI – v profilu – brez emisij
POVSEM ELEKTRIČNI MINI – v profilu – prizor na ulici POVSEM ELEKTRIČNI MINI – v profilu – prizor na ulici

KAKO ELEKTRIČNA VOŽNJA IZPOLNJUJE PRIČAKOVANJA.

Uporabili smo značilni stil vozil MINI in vožnjo v slogu gokarta ter jima dodali napredno novo razsežnost – električno vožnjo. Izkusite novo urbano samozavest in brezskrbnost ob misli, da ne prispevate le k tišjemu prometu in čistejšemu zraku na ulicah – temveč, da so tudi bencinske črpalke stvar preteklosti. Odprite vrata zavedanju, da lahko baterijo priročno polnite praktično povsod – doma, v službi ali medtem ko ste na večerji v mestu. Naj vas obogati spoznanje, da s svojim ravnanjem prispevate in omogočate svetlejše urbano življenje.
POVSEM ELEKTRIČNI MINI POVSEM ELEKTRIČNI MINI
POVSEM ELEKTRIČNI MINI – prednaročilo ELEKTRIČNEGA MINIJA
MINI Electric Teaser Item

MINI COUNTRYMAN PRIKLJUČNI HIBRID.

Z vrhunskim MINI TwinPower Turbo motorjem in najmodernejšim pogonskim sistemom mogočni MINI Countryman priključni hibrid ponuja najboljše iz obeh energetskih svetov. Ponaša se tudi z navdušujočimi terenskimi zmogljivostmi. In prav zdaj je na cesti.

MINI Cooper S E Countryman ALL4
Poraba goriva (kombinirana): 2.5 – 2.4 l/100 km
Emisije Co2 (kombinirane): 56 – 55 g/km

mini 3 vrata
mini 3 vrata
mini 5 vrat
mini 5 vrat
mini cabrio
mini cabrio
mini Clubman
mini Countryman
mini Countryman
jcw _ logo
electric _ logo