Vstopite v svet dodatne opreme MINI.

Vaše vozilo MINI, vaš slog: dve močni in individualni osebnosti. Veliko je možnosti, da pokažete svoj osebni slog na cesti. Pokažite, kar želite pokazati, z originalno dodatno opremo MINI. 

Originalna platišča in pnevmatike MINI

Naj teče.

Poiščite svojemu vozilu enkratna kolesa. Oblika in oprijem ter velika raznolikost zagotavljajo tako užitek v vožnji kot varnost. Pred nakupom preverite, kako so videti na vašem vozilu MINI, s konfiguratorjem kompletov koles MINI.

MINI John Cooper Works.

Stilski paketi MINI

John Cooper Works.

Ta, ki se vozi z vozilom John Cooper Works, ne bo imel nasprotnikov. Ker vozilu John Cooper Works ni para. Prehitevalni vozni pas je vaš. Za več individualnosti vam ponujamo dodatno opremo MINI John Cooper Works. Prilagodite svoj avtomobil z deli John Cooper Works, ki bodo pospešili utrip srca vsakega navdušenca motošporta.

Nadzorno središče z infozabavo MINI.

Postavlja visoka pričakovanja popolnemu in stilskemu vsestranskemu paketu z zabavnimi vsebinami, telekomunikacijo, navigacijo in tehnologijo - z infozabavo MINI boste vedno na tekočem z dogajanjem. Naša sodobna tehnologija poveže pametni telefon in vozilo, visokokakovostne multimedijske storitve zagotavljajo zabavo v značilnem vzdušju MINI, navigacijski sistem pa vas zanesljivo vodi do vašega cilja.

 

Tuning Kit za MINI John Cooper Works Pro

Zabava


Na vsaki poti. 


Z našimi ponudbami visokokakovostnih zabavnih vsebin MINI vam zagotavljamo najboljšo zabavo. Prepričajte se z doživetjem popolnega zvoka in ponudite svojim potnikom najboljšo zabavo

dam Image

Telekomunikacija.

Vedno na tekočem z dogajanjem.

Dodatki na področju komunikacije in glasbe zagotavljajo udobje pri vsaki vožnji z vašim vozilom MINI. Uživajte v raznoliki infozabavi in ostanite povezani.

Tuning Kit za MINI John Cooper Works Pro

Navigacija.

Na pravi poti - vsak trenutek.

 

Ali želite na svoj cilj prispeti varno, zanesljivo in pravočasno? - To je povsem enostavno z navigacijskimi rešitvami MINI. Tako si boste zagotovili hiter in predvsem sproščen prihod na cilj.

Sijajna zmogljivost.

Razvajanje za vaše vozilo MINI nudimo z našo učinkovito premium nego pred največjo umazanijo. Z uporabnimi izdelki MINI care boste svoje dragoceno vozilo lahko ohranili sijoče in čisto. Raziščite našo bogato ponudbo čistilnih sredstev in uživajte v svojem vozilu MINI vsak dan.

dam Image