MINI Countryman – stranski pogled – zelena in črna MINI Countryman – stranski pogled – zelena in črna

MINI COUNTRYMAN.

MINI Countryman – stranski pogled – zelena in črna

VEČJI. MOČNEJŠI. VZDRŽLJIVEJŠI KOT KDAJKOLI PREJ.

Največji, najprostornejši in najbolj pustolovski MINI je zasnovan tako, da se spoprime z vsem, kar vas pričaka na poti. Zaradi zmogljivega motorja MINI Twin Power Turbo, kombiniranega s štirikolesnim pogonom ALL4, je vse videti zelo preprosto. Zagotavlja uglajen in brezhiben razvoj moči za večjo zanesljivost in odzivnost. Tudi vsaka površina na zunanjosti ustvarja drzno vizualno energijo. Od dramatične oblike sprednjega odbijača in odprtin za dovod zraka do prepoznavnih žarometov obljublja tako udobje kot moč. Daje vam dovolj prostora za pet oseb, prtljago in vse tiste spomine, ki jih boste doživeli med potovanjem. Odkrijte, kam vas bo navdih popeljal danes.
MINI Countryman – pogled od spredaj – zelena in črna

NAREDITE PROSTOR NOVIM PUSTOLOVŠČINAM.

Posebna pozornost, ki jo MINI posveča podrobnostim, je gonilna sila estetskega oblikovanja notranjosti. Udobje je na prvem mestu, saj vam ponuja izjemen nabor materialov, vrhunsko oblazinjenje sedežev iz mehkega usnja in predvsem občutek ugodja. Premijska oblika kokpita naredi vaše doživetje vožnje z avtomobilom tako vsestransko in prefinjeno kot tudi zelo razburljivo. V središču pozornosti je armaturna plošča s svojim čudovitim 8,8-palčnim zaslonom. Predstavlja idealno domovanje za vašo navigacijo in informativno-razvedrilno središče MINI Connected v avtomobilu. Celotno moč vašega vozila MINI pa preusmeri v intuitiven nadzorni center z množico inovativnih tehnoloških možnosti. Vse je prilagojeno, da vam ugaja, zato bo tudi najbolj grob teren za vas le vaja v udobju, zabavi in slogu.

KREATIVNA IZRABA PROSTORA.

0

litrov

MINI Countryman je zasnovan za vse vrste potovanj v mestu in po podeželju. Z zloženimi naslonjali zadnjih sedežev boste pridobili dodaten prtljažni prostor ali prostor za noge, tako da lahko hitro in enostavno izkoristite do največ 1.390 litrov prostora, da natovorite zaloge za vsako pustolovščino.

MINI Countryman je zasnovan za vse vrste potovanj v mestu in po podeželju. Z zloženimi naslonjali zadnjih sedežev boste pridobili dodaten prtljažni prostor ali prostor za noge, tako da lahko hitro in enostavno izkoristite do najv. 1.390 litrov prostora, da natovorite zaloge za vsako pustolovščino.

MINI Countryman je zasnovan za vse vrste potovanj v mestu in po podeželju. Z zloženimi naslonjali zadnjih sedežev boste pridobili dodaten prtljažni prostor ali prostor za noge, tako da lahko hitro in enostavno izkoristite do najv. 1.390 litrov prostora, da natovorite zaloge za vsako pustolovščino.

OBLIKUJTE GA PO LASTNIH PREDSTAVAH.

* Upoštevajte, da v vaši regiji morda niso na voljo vse kombinacije in konfiguracije. Obiščite konfigurator in preverite razpoložljivost.

360-STOPINJSKI POGLED NOTRANJOSTI.

MINI Countryman – notranjost – 360-stopinjski pogled MINI Countryman – notranjost – 360-stopinjski pogled

POUDARKI FUNKCIJ.

PRIVLAČEN. PO OBLIKI.

Z mešanjem prepoznavnega, robustnega videza in močnih sorazmerij s pustolovskim duhom smo ustvarili vsestransko nadarjenega mojstra, katerega naravni habitat so tako sodobne mestne ulice kot podeželske ceste. Na voljo je v devetih različnih barvah, kombinirati pa ga je mogoče s paleto privlačnih kontrastnih poudarkov na strehi. Z množico premijskih materialov, ki jih lahko izberete, imate odlično priložnost, da izrazite svojo osebnost, znotraj in zunaj.

POIŠČITE DODATNO OPREMO, KI JO ŽELITE.

MINI Countryman – dodatna oprema – prtljažnik za kolesa
MINI Countryman – MINI Connected

MINI CONNECTED.

JE BLIŽJE, KOT SI MISLITE.

IZŽIVITE STRAST Z MINI FINANCIAL SERVICES.

Z MINI Financial Services.
MINI Countryman – zelena in črna – pogled od spredaj

NAREDITE NASLEDNJI KORAK.