Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Ups! Eden je preveč.

DODAJTE ZGODBE.

Zgodbe so vir vsakega dobrega pogovora. Zato, pojdite naprej in jih v življenju doživite čim več. Pojdite tja, kjer še niste bili. Pobegnite iz mesta. Zbistrite si misli. Dodajte avanture. Dodajte prijateljstva. Dodajte spomine in pomen. In ko se vrnete nazaj, povejte svojo zgodbo. MINI COUNTRYMAN. DODAJTE ZGODBE.

DODAJTE PODEŽELJE.

Da odkrijete nova obzorja, morate ubrati manj uhojene steze. Priznana filmska ustvarjalka Lisa Gunning se je odpravila na teren in se vrnila s fascinantnimi vtisi, ki združujejo dva na videz nasprotujoča si svetova: mesto in podeželje. Predstavlja novi MINI Countryman ALL4.

MINI Countryman za teren - SAVness.

DOMA NA NEUHOJENI STEZI.

MINI Countryman ima odlične vozne lastnosti, tudi če si spotoma izmislite nov cilj. Zato skrenite z uhojene asfaltne ceste in odkrijte pravo terensko naravo modela Countryman.

MINI Countryman ALL4 - SAVness.

ALL4.

Ohranite nadzor ne glede na razmere. Sistem štirikolesnega pogona dinamično porazdeli moč med sprednjo in zadnjo premo. Odvisno od vašega sloga vožnje in oprijema na cesti, sistem štirikolesnega pogona ALL4 izračuna optimalen navor za vsako kolo. V ekstremnih razmerah se lahko ves navor motorja posreduje neposredno na zadnjo premo, da se vozilo brez težav izvleče iz najzahtevnejših situacij.

MINI Countryman Picnic Bench - SAVness.

MINI PICNIC BENCH.

Skočite po dodatno klop za piknik MINI Picnic Bench, ki je spravljena pod dnom v prtljažniku. Mehka 2-sedežna klop je opremljena z zaščito pred umazanijo, da se ne umažete, medtem ko si vzamete počitek od potikanja po podeželju.

Optični paket zunanjosti MINI Countryman ALL4 - SAVness.

Optični paket zunanjosti MINI ALL4.

S svojim novim vozilom MINI Countryman boste vozili po terenu po zadnji modi. Dodatno razpoložljiv optični paket zunanjosti MINI ALL4 obsega črne elemente na odbijaču visok sijaj in ščitnik spodnje strani vozila, strešne letve ter bočna pragova v srebrni barvi.

Robustna oblika MINI Countryman - SAVness.

ROBUSTNA OBLIKA.

Odrasel. Zrel. Robusten. Novi MINI Countryman je športno terensko vozilo (Sports Activity Vehicle) v naši ponudbi in kot tak je nezamenljiv MINI. S kombinacijo mišične mase in pustolovskega duha smo ustvarili specialista, ki se počuti doma tako na živahnih mestnih ulicah, kot na neraziskanih podeželskih poteh.

Položaj sedenja MINI Countryman Semi-Command - SAVness.

POLOŽAJ SEDENJA SEMI-COMMAND.

Prevzemite povelje nad cesto. Višji sedeži v MINI Countryman vam dajejo neoviran pregled nad okoliškim prometom in terenom pred vozilom, ko zamenjate cesto za terenske užitke.

 

 

 

DODAJTE PROSTOR.

Svoboda pomeni neomejen prostor za gibanje. Podajte se na nepozabno potovanje po prostranih pokrajinah. Pod režisersko taktirko mednarodno priznane Lise Gunning, v glavni vlogi pa nov, prostoren MINI Countryman.

MINI Countryman s 5 sedeži - SIZE.

PROSTOR ZA PET.

Naš najbolj vsestranski MINI doslej pritegne veliko občinstvo. Prostorna, premijska notranjost sprejme pet odraslih oseb in zagotovi še več prostora za noge, kjer se na zadnjih sedežih udobno zleknejo tudi najvišji potniki. ***

Prostornina prtljažnika v MINI Countryman - SIZE.

PROSTORNINA PRTLJAŽNIKA.

Prtljažnik je narejen za pakiranje. Prostoren zadek novega MINI Countryman je vaš navdih neskončnih možnosti, od mestnih voženj do pobegov na podeželje.

Spremenljivi sedeži zadaj v MINI Countryman - SIZE.

SPREMENLJIVI SEDEŽI ZADAJ.

Bodisi se udobno namestijo tri odrasle osebe ali pa se nekaj litrov doda že tako velikemu prtljažniku, zložljivi sedeži zadaj nudijo neskončne možnosti. Lahko jih pomikate nazaj do 13 cm za dodaten prostor za noge, zlagate v razmerju 40 : 20 : 40 ali izkoristite vzdolžno nastavitev (deljivost v razmerju 60 : 40) - če naštejemo le nekaj možnosti, da ustvarite želeni prostor za svoje prijatelje, prtljago ali oboje.

DODAJTE SUBSTANCO.

Fizični občutki porodijo močna čustva. Filmska ustvarjalka Lisa Gunning uporablja svoje ostro oko in razkriva, zakaj se nas nekatere stvari dotaknejo bolj kot druge. Predstavlja novi MINI Countryman z notranjostjo iz vrhunskih materialov.

Električna nastavitev sedeža v MINI Countryman - SUBSTANCE.

ELEKTRIČNA NASTAVITEV SEDEŽA.

Usedite se in se prepustite udobju z dodatno električno nastavitvijo sedeža. Shranite do dve nastavitvi, da lahko različna voznika hitro prikličeta svojo nastavitev.

Razsvetljava notranjosti MINI Countryman - SUBSTANCE.

RAZSVETLJAVA NOTRANJOSTI.

Ko skozi okenska stekla ne prodira več sončna svetloba, MINI Countryman dvigne razpoloženje z diskretno, toplo barvo svetlobe ambientalne razsvetljave, ki preplavi notranjost.

MINI Countryman z vrhunsko kakovostjo materialov - SUBSTANCE.

VRHUNSKA KAKOVOST MATERIALOV.

Obdajte se z najboljšim v premijski notranjosti novega MINI Countryman. Naslonite se nazaj na dodatno razpoložljivih usnjenih sedežih MINI Yours Lounge ali z roko pogladite po mehkih površinah armaturne plošče. S tolikimi možnostmi se zbudi vsak občutek. ***

Priključni hibrid MINI Countryman 3/4 spredaj

DODAJTE ELEKTRIKO.

Nov priključni hibrid MINI Countryman združuje vsakodnevno uporabo in pripravljenost, da premaga dolgo razdaljo v enem naelektrenem paketu. Vozite lokalno brez emisij CO2, kadar uporabljate električne načine vožnje. Doživite pospešek kot pri MINI Cooper S, ko e-boost podpre motor z notranjim zgorevanjem. Uživajte v prostornosti in vsestranskosti, ki sta skoraj enaki konvencionalno gnanemu MINI Countryman. Izkoristite prednosti obeh pogonskih sistemov in funkcionalnost električnega ALL4. Z električnim dosegom do 40 km in skupnim dosegom do 550 km, porabo goriva 2,1 l/100 km (kombinirana) in emisijami CO2 49 g/km (kombinirane)**, boste v družbi priključnega hibrida MINI Countryman brez težav prispeli na vsak cilj. Na voljo v letu 2017.

NAJPREJ VARNOST.

Prva in najpomembnejša stvar v vsakem vozilu MINI ste vi. Zato se inteligentna oprema Driving Assist odzove v trenutku nevarnosti trka in zagotovi, da je vaša varnost vedno prioriteta številka ena.

Električna parkirna zavora v MINI Countryman - SAFETY.

STOJ. IN SPELJI.

Bodisi ste parkirali, speljujete na klancu ali vozite v počasi premikajočem se prometu, z električno parkirno zavoro ne bo vaše vozilo MINI nikoli ušlo nazaj, če tega ne boste sami hoteli. Aktivirate ali sprostite jo z enostavnim pritiskom gumba.

Pnevmatike Runflat za MINI Countryman - SAFETY.

PNEVMATIKE RUNFLAT.

Z dodatno razpoložljivimi pnevmatikami z lastnostmi za zasilni tek predrtje ne vodi do počene pnevmatike. Tehnologija Runflat vam omogoča nadaljevanje vožnje s predrto pnevmatiko pri največji hitrosti do 80 km/h. Ojačene bočne stene so izdelane iz toplotno odporne gume, medtem ko posebna geometrija platišča prepreči, da bi se pnevmatika brez ustreznega tlaka snela, celo v ovinkih.

Driving Assistant v MINI Countramyn - SAFETY.

DRIVING ASSISTANT.

Z dodatnim paketom Driving Assistant vedno veste, kaj sledi. Sistem Forward Collision Warning pomaga preprečiti trčenja s posredovanjem opozorila, če je hitrostna razlika med vašim vozilom MINI in prometom pred vami previsoka ali če se spredaj vozeče vozilo preveč približa. Sistem pripravi zavore na hitrejše odzivanje in krajše zavorne poti, če bi se nenadoma pojavila potreba. Sistem City Collision Mitigation prehiti nenadne spremembe v hitrosti mestnega prometa in ustrezno upočasni vozilo. Tudi če kdaj kaj odvrne vašo pozornost, je novi MINI vedno pozoren na vse.

KATEREGA BI IZBRALI VI?

Uprite oči v MINI Countryman, ki ustreza vašemu slogu. Za vas smo pripravili vrsto predlogov, ki vas bodo navdihnili in vam pospešili utrip srca.

MINI Countryman - hero COUNTRY.

ZGODBE SE PRIČNEJO TAM, KJER SE KONČAJO CESTE.

Ultimativni mojster, pripravljen za odkrivanje podeželskih cest, divjine in tudi urbane džungle.

19" lita alu. platišča Edge Spoke za MINI Countryman - COUNTRY.

19" LITA ALU. PLATIŠČA EDGE SPOKE.

Vladajte mestnim ulicam in podeželskim cestam na teh markantnih dodatnih 19" litih alu. platiščih Edge Spoke.

Optični paket zunanjosti MINI Countryman ALL4 - COUNTRY.

OPTIČNI PAKET ZUNANJOSTI MINI ALL4.

Poudarite terenski značaj svojega MINI Countryman še močneje. S tem paketom dodate vozilu črne elemente na odbijaču visok sijaj in ščitnik spodnje strani vozila, strešne letve ter bočna pragova v srebrni barvi.

MINI Countryman Picnic Bench - COUNTRY.

MINI PICNIC BENCH.

Čeprav si še tako močno želite, ne morete voziti kar brez postanka. Zato le izberite pravo lokacijo, vzemite klop MINI Picnic Bench iz prtljažnika in uživajte v pokrajini.

Navigacijski sistem Professional za MINI Countryman - COUNTRY.

NAVIGACIJSKI SISTEM PROFESSIONAL.

Da ne boste nikoli zašli s poti. Z najmodernejšim navigacijskim sistemom vedno točno veste, kam greste.

Strešne letve za MINI Countryman - COUNTRY.

STREŠNE LETVE.

Praktične strešne letve lahko sprejmejo dodatno opremo, kot je strešni prtljažnik, ki se namesti ob vsaki priložnosti vašega pobega na podeželje. Strešne letve so vedno na voljo v kombinaciji s srebrnima bočnima pragovoma za dodaten terenski oblikovni poudarek.

MINI Countryman - hero CITY.

NAREDITE PROSTOR ZA PUSTOLOVŠČINE.

Z ekstremno fleksibilno notranjostjo je dovolj prostora za spravljanje vseh zalog, ki jih potrebujeta na svojih pustolovščinah.

Enostavno odpiranje za MINI Countryman - CITY.

ENOSTAVNO ODPIRANJE.

Pustite, da MINI Countryman poskrbi za vas s sistemom komfortnega dostopa, avtomatskimi vrati prtljažnika in nadgrajeno funkcijo enostavnega odpiranja. Samo pritisnite gumb na vašem ključu in vrata prtljažnika se samodejno odprejo.

Barva karoserije Chestnut za MINI Countryman - CITY.

BARVA KAROSERIJE CHESTNUT.

Zagotovite si naraven videz s toplo barvo zunanjosti Chestnut.

Spremenljivi sedeži zadaj v MINI Countryman - CITY.

SPREMENLJIVI SEDEŽI ZADAJ.

Pomaknite zadnje sedeža nazaj za več prostora za noge, jih zložite v razmerju 40 : 20 : 40 ali nastavite vzdolžno (deljivost v razmerju 60 : 40), da ustvarite želeni prostor za svoje prijatelje, prtljago ali oboje.

Predpriprava za zadnji prtljažnik za MINI Countryman - CITY.

PRIPRAVA ZA ZADNJI PRTLJAŽNIK.

Če želite s seboj vzeti več prtljage, kot jo lahko spravite v precej velikem MINI Countryman, se lahko vedno odločite za montažo zadnjega prtljažnika MINI.

Paket Wired za MINI Countryman - CITY.

PAKET WIRED.

Dostopajte do vsebin prek 8,8" zaslona na dotik, ki ga podpira upravljalnik. Upravljajte navigacijski sistem in bogato ponudbo informativno-razvedrilnih vsebin hitro in enostavno z upravljalnikom Touch na sredinski konzoli.

MINI Countryman - hero DESIGN.

NAJPREJ UDOBJE.

Premijski materiali, napredna tehnologija in ambientalna razsvetljava zagotovijo, da ste obdani s kakovostjo in udobjem.

Barva karoserije Lapisluxury Blue za MINI Countryman - DESIGN.

MINI YOURS LAPISLUXURY BLUE.

Poudarite svoj slog z ekskluzivno barvo zunanjosti v globoki modri barvi. Z navdihom ultramarinskih pigmentov kamna lapis lazuli smo izpopolnili najintenzivnejši moder barvni odtenek, ki je kadar koli krasil karoserijo MINI.

Usnje MINI Yours Lounge za MINI Countryman - DESIGN.

USNJE MINI YOURS LOUNGE CARBON BLACK.

Počutite se udobno v mehkem usnju tega elegantnega oblazinjenja s šivanim motivom britanske zastave v kombinaciji usnje/Dinamica na hrbtni strani naslona za glavo.

Osvetljena notranjost MINI Yours Piano Black za MINI Countryman - DESIGN.

OSVETLJENA NOTRANJOST MINI YOURS PIANO BLACK.

Osvetljene notranje površine Piano Black obsijejo kokpit v barvi po vaši izbiri s čudovitimi okrasnimi trakovi. Pravi dirkači imajo raje rdečo nastavitev.

19" lita alu. platišča MINI Yours Masterpiece za MINI Countryman - DESIGN.

19" LITA ALU. PLATIŠČA MINI YOURS MASTERPIECE.

Precizno poliran zunanji obroč poudarja velikost platišča, medtem ko mu barva Dark Spectre Grey daje pridih ekskluzivnosti. Tridimenzionalno oblikovanje z 9 prečkami prefinjenega videza pa združi edinstven videz tega čudovitega seta.

Usnjen volan MINI Yours za MINI Countryman - DESIGN.

USNJEN VOLAN MINI YOURS.

Držite premijsko kakovost novega MINI Countryman v svoji dlani. Občutite ročno prešito usnje Walknappa s prečkami, ki so poudarjene s površinami v črnem laku Piano visok sijaj.

MINI Countryman - hero SPORT

STE PRIPRAVLJENI NA NEPRIČAKOVANO?

Sprint po mestnih ulicah ali požiranje ovinkov na neskončnih gorskih cestah? S tem vozilom MINI z dodatno opremo John Cooper Works Chili imate v življenju eno odločitev manj. S toliko voznega vznemirjenja na dosegu rok, poteka idealna pot od točke A do B prek Ž.

Športni sedeži JCW v kombinaciji usnje/dinamica za MINI Countryman - SPORT.

ŠPORTNI SEDEŽI JCW V KOMBINACIJI USNJE/DINAMICA CARBON BLACK.

Udobna moč skozi hitre ovinke. Športni sedeži John Cooper Works vam dobesedno krijejo hrbet.

19" lita alu. platišča JCW Course Spoke za MINI Countryman - SPORT.

19" LITA ALU. PLATIŠČA JCW COURSE SPOKE.

Privoščite si markantna 19" lita alu. platišča John Cooper Works Course Spoke.

Paket opreme JCW Chili za MINI Countryman - ŠPORT.

PAKET OPREME JOHN COOPER WORKS CHILI.

Svojemu vozilu MINI Countryman dodajte ekskluzivne podrobnosti ali dirkaško rdečo barvo z opremo, ki je svoj navdih našla v reliju.

Paket notranjosti JCW za MINI Countryman - SPORT.

PAKET NOTRANJOSTI JOHN COOPER WORKS.

Postavite se na prvi štartni položaj kamor koli greste s paketom, ki spremni vašo notranjost v dirkaški kokpit.

JCW Aerodynamic Kit za MINI Countryman - SPORT.

JOHN COOPER WORKS AERODYNAMIC KIT.

Odprtine za zrak v podaljšanem sprednjem odbijaču, izrazit difuzor na zadnjem odbijaču in navzgor usmerjen strešni spojler vam pomagajo nadzorovati vso to moč.

MINI Countryman - hero ELECTRIC.

NAELEKTREN IZLET.

Odbrzite v službo na elektriko in pobegnite iz mesta ob koncu tedna - odlika novega priključnega hibrida MINI Countryman. Za trajnostni užitek v vožnji.

Električna vožnja MINI Countryman - ELECTRIC.

ELEKTRIČNA VOŽNJA.

Z novim stikalom eDrive Mode lahko preklapljate med tremi različnimi električnimi načini vožnje. Izkoristite prednost najučinkovitejše kombinacije elektromotorja in bencinskega motorja z načinom AUTO eDrive, si privoščite povsem električno vožnjo pri hitrostih do 120 km/h z načinom MAX eDrive ali pustite naj bencinski motor opravi vse delo v načinu SAVE BATTERY, da lahko pozneje ponovno preklopite nazaj v električen način. Enostavno izberite način, ki najbolje ustreza vašim potrebam ali razpoloženju.

eBoost za MINI Countryman - ELECTRIC

eBOOST.

Četudi bencinski motor obratuje kot glavni pogonski vir, ga elektromotor podpre, da dvigne zmogljivost. Na primer, pri močnem pospeševanju ali dodatnem oprijemu v ovinkih.

Polnjenje za MINI Countryman - ELECTRIC

POLNJENJE.

Baterijo svojega priključnega hibrida MINI Countryman lahko ponovno napolnite s pomočjo običajne 230-voltne gospodinjske vtičnice ali posebne polnilne postaje za polnjenje električnega vozila. Polnilni priključek se nahaja za vratci na levi bočni steni spredaj.

Barva karoserije Melting Silver za MINI Countryman - ELECTRIC.

BARVA KAROSERIJE MELTING SILVER.

Svoj priključni hibrid MINI Countryman ovijte z naelektreno barvo karoserije.

18" lita alu. platišča Black Pin Spoke za MINI Countryman - ELEKTRIČEN.

18" LITA ALU. PLATIŠČA BLACK PIN SPOKE.

Sijoča kot električni MINI, ki ga prevažajo. 18" lita alu. platišča Black Pin Spoke odražajo avro elegance.

John Cooper Works

Dajte vse od sebe.

Več moči. Več ekskluzivnih izboljšav. In več užitka v vožnji. Modeli vozil John Cooper Works so potomci dirkaških legend Johna Cooperja in so prav tako navdušujoči danes kot takrat, ko so bili prvaki na dirkališču. Če si želite navdušenja, pa tudi ekskluzivnosti vašega vozila MINI, ste prišli na pravo mesto.

MINI Countryman

SPOZNAJTE DRUŽINO MINI.

Countryman family
MINI Countryman
Moč
Emisije
g/km CO2 disclaimer
Gorivo
l/100 km disclaimer
Pospešek
s 0-100 km disclaimer
One Od 25.150 €
75 (102)
5,5 - 5,8, 5.5, 5.8
One D Od 27.099,99 €
85 (116)
4,1 - 4,3, 4.1, 4.3
Cooper Od 26.950 €
100 (136)
5,5 - 5,7, 5.5, 5.7
Cooper ALL4 Od 29.300 €
100 (136)
6,1 - 6,2, 6.1, 6.2
Cooper D Od 30.050 €
110 (150)
4,3 - 4,5, 4.3, 4.5
Cooper D ALL4 Od 32.300 €
110 (150)
4,8 - 5, 4.8, 5.0
Cooper S Od 31.500 €
141 (192)
6,2 - 6,3, 6.2, 6.3
Cooper S ALL4 Od 34.200 €
141 (192)
7 - 7,1, 7.0, 7.1
Cooper SD Od 35.450 €
140 (190)
4,6 - 4,8, 4.6, 4.8
Cooper SD ALL4 Od 37.600 €
140 (190)
4,9 - 5,1, 4.9, 5.1
Cooper S E ALL4 Od 37.950 €
165 (224)
2,1 - 2,3, 2.1, 2.3
Countryman Od 40.900 €
170 (231)
7,4, 7.4, 7.4