POVZDIGNITE POTOVANJE NA NOVO RAVEN.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA MINI ZA JESEN IN ZIMO TER SERVISNE STORITVE.

>
Dodatna oprema MINI za jesen in zimo – stopnja

IZZOVITE OVIRE NA CESTI.

Dobra priprava spremeni vsako potovanje nepozabno pustolovščino. Ne glede na ovire, vse postane enostavno, če ste opremljeni z ustreznimi potrebščinami. Sprostite svoj pustolovski duh in na cestne izzive glejte kot na priložnosti za rast in učenje. Z bogatim naborom dodatne opreme MINI je čas, da povzdignete svoje potovanje na novo raven.
POTREBŠČINE ZA POTOVANJE.

NEPOZABNE PUSTOLOVŠČINE: VAS ŽE ČAKAJO.

ZADNJI PRTLJAŽNIK ZA KOLESA MINI.

Nadvse praktičen: trpežen, zložljiv zadnji prtljažnik za kolesa je bil zasnovan posebej za MINI. Nanj lahko namestite do dve običajni/električni kolesi in v nobenem primeru ne ovira dostopa do prtljažnika, tudi ko je natovorjen. Ko ga ne potrebujete več, ga lahko zložite in varno shranite v prtljažnik.

>
Dodatna oprema MINI – zadnji prtljažnik za kolesa

DODATNA OPREMA MINI V BARVI PIANO BLACK IN OBLIKI NIGHT JACK.

Slog gre še korak dlje, tudi sredi zime, z našim naborom dodatne opreme v barvi Piano Black in obliki Night Jack. Klasičen pridih, ki na čudovit način izboljša ikonični videz vašega MINI in njegov pristop pri vsaki pustolovščini.
Dodatna oprema MINI – stranska vložka MINI – oblika Union Jack Dodatna oprema MINI – stranska vložka MINI – oblika Union Jack

STRANSKA VLOŽKA MINI.

Dvojno elegantna. Stranska vložka MINI tradicionalne oblike Union Jack (britanske zastave) sta osupljiv oblikovni poudarek, vozilu pa dajeta dodaten odmerek individualnosti. Optimalno se prilegata stranskim stenam MINI in popolnoma dopolnjujeta njegov izjemno dinamičen videz.

POKROVA ZUNANJIH OGLEDAL MINI.

Izobesite zastavo. S klasičnima pokrovoma zunanjih ogledal MINI v tradicionalni obliki Union Jack (britanske zastave). Preprosto ju namestite namesto standardnih pokrovov in uživajte ob vsakem pogledu nanju. Zaradi njune elegantne, zelo kakovostne oblike bo individualni videz neizbežen.
Dodatna oprema MINI – pokrova zunanjih ogledal MINI – oblika Union Jack Dodatna oprema MINI – pokrova zunanjih ogledal MINI – oblika Union Jack
Dodatna oprema MINI – bočne črte MINI – Piano Black

STRANSKE ČRTE MINI V BARVI PIANO BLACK.

Čista dinamika v popolnoma črni barvi. Privlačne stranske črte MINI v barvi Piano Black prinašajo dinamičen videz MINI na cesto. Ni treba posebej poudarjati, da je natančno izrezana barvna nalepka odporna proti sončni svetlobi, kljubuje vetru in vremenskim vplivom ter ohranja globino svoje barve tudi po pranju v avtopralnici. Za dinamičen in športni videz.

ŠPORTNE ČRTE MINI V BARVI PIANO BLACK.

Dinamičen dirkaški videz. Športne črte MINI v barvi Piano Black za pokrov motorja in vrata prtljažnika so enobarvne nalepke visoke kakovosti. Utelešajo čisto dinamiko in seveda so odporne proti svetlobi in vremenskim vplivom ter pralne.
Dodatna oprema MINI – športne črte MINI – Piano Black

ORIGINALNA DODATNA OPREMA MINI.

Dodatna oprema MINI – obešalnik – sistem Travel & Comfort Dodatna oprema MINI – obešalnik – sistem Travel & Comfort

OBEŠALNIK MINI ZA SISTEM TRAVEL & COMFORT.

Brez gub do cilja. Obešalnik sistema Travel & Comfort privlačne oblike MINI vam ponuja možnost, da kose oblačil obesite na hrbtno stran naslonjala. S pomočjo vtične spojke ga lahko enostavno in varno pritrdite na osnovni nosilec, zaradi hotelske funkcije pa vam bo kot običajen obešalnik zelo prav prišel tudi zunaj vozila.
PLATIŠČA IN PNEVMATIKE.

PRIPRAVITE SE, RAZISKOVALCI.

Originalni zimski kompleti koles MINI so opremljeni izključno z zimskimi pnevmatikami, označenimi z zvezdo, s čimer jamčijo največjo kakovost in varnost. Pnevmatike so bile razvite v tesnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci, kot so Pirelli, Continental, Goodyear in Dunlop, in so uspešno prestale najzahtevnejše preizkuse, da bi optimizirale oprijem vašega MINI na cesti, kar bistveno izboljša vašo vsakodnevno vožnjo.

Zimske pnevmatike močno priporočamo za območja, kjer se temperatura spusti pod 7 °C, saj zagotavljajo, da je vaše vozilo varno na cesti z boljšim zaviranjem in oprijemom ne glede na razmere. Zavarovanje pnevmatik MINI zavarovalnice Allianz-Versicherungs AG je prav tako vključeno in vas ščiti pred nepričakovanimi stroški popravila ali zamenjave za celotno obdobje 36 mesecev, kolikor traja jamstvo.

Poprodaja MINI – platišča in pnevmatike – pripravite se

ELEGANCA V GIBANJU.

ORIGINALNA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE MINI

SNEŽNE VERIGE MINI.

Brezskrbno na snegu in ledu. Snežne verige MINI Comfort boste s pomočjo prilagodljivih jeklenih obročev namestili hitro in enostavno. Za najboljši možni oprijem na ledu in snegu imajo križni vzorec, fino enakomerno mrežo verižnih elementov z visokim oprijemom.
SERVISNE STORITVE MINI.

SKUPAJ JE VSE BOLJŠE.

Skupaj ni samo način, kako poslujemo, ampak je del naše identitete. Zaupanje in samozavest, ki ju prinaša ekipno delo, vedno s strokovnostjo in predanostjo, zagotavljajo, da so servisne storitve MINI naša obljuba. Brez dodatnih stroškov ali skrbi glede česar koli se bomo soočili z vsakim izzivom in mu pristopili kot k priložnosti: skupaj.
Servisni partner MINI – napovednik Servisni partner MINI – napovednik

NEGA VOZILA.

MINI IZDELKI ZA NEGO.

#HereWeGo: Zahvala celotni skupnosti MINI za odlično slikovno gradivo.