KOMBINIRAJTE. USKLADITE. IN SE ODPELJITE.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA ZA JESEN IN ZIMO TER SERVISNE STORITVE MINI.

Moški v rumeni jakni uživa na snegu na podeželju Moški v rumeni jakni uživa na snegu na podeželju

VAŠ MINI JE TISTO, KAR IZ NJEGA NAREDITE.

Vaše potrebe niso enake za vsako potovanje. Ali za vsakega sopotnika. In še posebej ne za vsak letni čas. Želimo, da je vaš avtomobil prilagojen vam in vašemu življenjskemu slogu. Prav zato vam ponujamo vse, kar morda potrebujete, od prave dodatne opreme do vsestranske servisne storitve. Lahko jih kombinirate in dodajate svojemu MINI, dokler ne bo popolnoma prilagojen vam in vaši naslednji pustolovščini.

POTOVALNI PRIPOMOČKI.

NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VSAKO PUSTOLOVŠČINO.

ZADNJI PRTLJAŽNIK ZA KOLESA MINI COMPACT.

Nadvse praktičen: trpežen, zložljiv zadnji prtljažnik za kolesa je bil zasnovan posebej za MINI. Nanj lahko namestite do dve običajni ali električni kolesi in v nobenem primeru ne ovira dostopa do prtljažnika, tudi ko je natovorjen. Ko ga ne potrebujete več, ga lahko zložite in varno shranite v prtljažnik.

MINI 3-vratni – strešni kovček MINI MINI 3-vratni – strešni kovček MINI

DODATKI MINI V BARVI PIANO BLACK IN OBLIKI NIGHT JACK.

Dodajte še več sloga in karizme svojemu MINI – tudi sredi zime – z našo ponudbo certificiranih, elegantnih dodatkov, ki vključujejo nov barvni odtenek Piano Black in obliko Night Jack. Klasična končna obdelava prinaša popolno osebno noto, ki nadalje krepi ikonični videz in odločno držo vašega MINI.

dodatna oprema MINI – bočna pokrova MINI – oblika Union Jack dodatna oprema MINI – bočna pokrova MINI – oblika Union Jack

BOČNA POKROVA MINI.

Ponosna dediščina. Bočna pokrova MINI tradicionalne oblike Union Jack sta osupljiv oblikovni poudarek, vozilu pa dajeta dodaten odmerek individualnosti. Optimalno sta primerna za namestitev na bočnih stenah vašega MINI in odlično dopolnjujeta njegov izjemno dinamičen značaj.

POKROVA ZUNANJIH OGLEDAL MINI.

Pokrova zunanjih ogledal MINI poudarjata motiv Union Jack na zelo eleganten način. Preprosto ju namestite namesto standardnih pokrovov.
dodatna oprema MINI – pokrova zunanjih ogledal MINI – oblika Union Jack
Dodatna oprema MINI – bočne črte MINI – Piano Black

BOČNE ČRTE MINI V BARVI PIANO BLACK.

Čista dinamika v popolnoma črni barvi. Izrazite bočne črte MINI v barvi Piano Black prinašajo dinamičen videz MINI na cesto. Ni treba posebej poudarjati, da je natančno izrezana barvna nalepka odporna proti sončni svetlobi, kljubuje vetru in vremenskim vplivom ter ohranja globino svoje barve tudi po pranju v avtopralnici. Za dinamičen in atletski videz.

ŠPORTNE ČRTE MINI V BARVI PIANO BLACK.

Dinamičen dirkaški videz. Športne črte MINI v barvi Piano Black za pokrov motorja in vrata prtljažnika so izdelane iz enobarvne folije visoke kakovosti. Posredujejo čisto dinamiko in so seveda popolnoma odporne proti svetlobi, vremenskim vplivom in pranju s pralnimi napravami.

Dodatna oprema MINI – športne črte MINI – Piano Black

ORIGINALNA DODATNA OPREMA MINI.

Dodatna oprema MINI – obešalnik MINI – sistem Travel & Comfort Dodatna oprema MINI – obešalnik MINI – sistem Travel & Comfort

OBEŠALNIK MINI ZA SISTEM TRAVEL & COMFORT.

Brez gub do cilja. Obešalnik sistema Travel & Comfort privlačne oblike MINI vam ponuja možnost, da kose oblačil obesite na hrbtno stran naslonjala. S pomočjo vtične spojke ga lahko enostavno in varno pritrdite na osnovni nosilec, zaradi hotelske funkcije pa vam bo kot običajen obešalnik zelo prav prišel tudi zunaj vozila.  

PLATIŠČA IN PNEVMATIKE.

ORIGINALNA ZIMSKA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE MINI.

Originalni zimski kompleti koles MINI so opremljeni izključno z zimskimi pnevmatikami, označenimi z zvezdo, s čimer jamčijo največjo kakovost in varnost. Pnevmatike so bile razvite v tesnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci pnevmatik, kot so Bridgestone, Michelin in Pirelli. Zaradi uspešno opravljenih najzahtevnejših preizkusov optimizirajo oprijem vašega MINI na cesti in so idealno prilagojene konceptu vozila vsakega posameznega modela MINI.

Zimske pnevmatike so zelo priporočljive za tista področja, kjer se temperatura spusti pod + 7 °C – ker zagotavljajo, da je vaše vozilo varno na cesti z boljšim zaviranjem in oprijemom ne glede na razmere.  Zavarovanje pnevmatik MINI zavarovalnice Allianz-Versicherungs AG je prav tako vključeno in vas ščiti pred nepričakovanimi stroški popravila ali zamenjave za celotno obdobje 36 mesecev, kolikor traja jamstvo.

Pogled od zadaj na MINI COOPER COUNTRYMAN, ki vozi po zasneženi naravi Pogled od zadaj na MINI COOPER COUNTRYMAN, ki vozi po zasneženi naravi

SNEŽNE VERIGE MINI.

Snežne verige MINI boste s pomočjo prilagodljivih jeklenih obročev namestili hitro in enostavno. Za najboljši možni oprijem na ledu in snegu imajo križne gosenice, pa tudi tanko mrežno strukturo verižnih členkov z ľdobrim oprijemom.

MINI SERVICE.

DRUŽINA, KI JI LAHKO ZAUPATE.

Pri družini ne gre le za ljubezen, ampak tudi za povezanost in zaupanje. Da bo za vse poskrbljeno in da vam ne bo treba skrbeti za karkoli. Niti za dodatne stroške. Servis obravnavamo kot družinsko zadevo. Ker ste del družine, se lahko vedno zanesete na nas, ne glede na vse. Konec koncev – za to je družina.

Servisni partner MINI Servisni partner MINI

NEGA VOZILA.

MINI CAR CARE.

#HereWeGo: Zahvala celotni skupnosti MINI za odlično slikovno gradivo.