MAJHNI TRENUTKI, KI POMENIJO VELIKO.

MINI ORIGIANAL OPREMA IN SERVIS.

Moški v rumeni jakni uživa na snegu na podeželju. Moški v rumeni jakni uživa na snegu na podeželju.

SNEG NI RAZLOG, DA OSTANETE DOMA. JE VABILO ZA VESELJE NA PROSTEM.

Dobro veste, da boste najrazburljivejše zimske trenutke doživeli zunaj v naravi. Zato ne čakajte in se pripravite na čarobni zimski čas, ki prinaša veliko radosti in veselja ob prvih snežinkah. Ne glede na to, ali se boste v družbi originalnih dodatkov in po skrbnem pregledu MINI podali raziskovat gozdne poti, prekrite z listjem, ali pa vas bo pot vodila po spolzkih, lesketajočih se cestah, ki jim boste zlahka kos z originalnimi zimskimi kompleti koles z nameščenimi pnevmatikami z oznako zvezde. Pustite svoji domišljiji prosto pot! Bodite odprti za nov pogled na vse male in velike trenutke, ki vam jih prinašajo zimske pustolovščine.

POTOVALNI PRIPOMOČKI.

NISO LE PRAKTIČNI. SO IZRAZ ČISTE LJUBEZNI V VSAKI PODROBNOSTI.

ZADNJI PRTLJAŽNIK ZA KOLESA MINI COMPACT.

Omogoča prevoz dveh običajnih ali električnih koles z najv. obtežitvijo do 30 kg ter ga je zlahka hitro in varno pritrditi na kroglasto glavo vlečne kljuke. Ko ga ne potrebujete, ga lahko varno pospravite v korito pod dno v prtljažniku.

MINI 3-vratni – strešni kovček MINI MINI 3-vratni – strešni kovček MINI

DODATKI MINI V BARVI PIANO BLACK IN OBLIKI NIGHT JACK.

Dodajte še več sloga in karizme svojemu MINI – tudi sredi zime – z našo paleto odobrenih, elegantnih dodatkov, ki vključujejo nov barvni odtenek Piano Black in obliko Night Jack. Klasična končna obdelava prinaša prefinjen osebni pridih, ki nadalje krepi ikonični videz in odločno držo vašega MINI.

dodatna oprema MINI – bočna pokrova MINI – oblika Union Jack

BOČNA POKROVA MINI OBLIKE NIGHT JACK.

Bočna pokrova MINI tradicionalne oblike Union Jack sta osupljiv oblikovni poudarek in dajeta vozilu dodaten odmerek individualnosti.

POKROVA ZUNANJIH OGLEDAL MINI OBLIKE NIGHT JACK.

Pokrova zunanjih ogledal MINI oblike Night Jack poudarjata britansko zastavo na zelo eleganten način. Preprosto ju namestite namesto standardnih pokrovov.

dodatna oprema MINI – pokrova zunanjih ogledal MINI – oblika Union Jack
Dodatna oprema MINI – bočne črte MINI – Piano Black

BOČNE ČRTE MINI V BARVI PIANO BLACK.

Čista dinamika v popolnoma črni barvi. Izrazite bočne črte MINI v barvi Piano Black, ki prinašajo dinamičen videz MINI na cesto.

ŠPORTNE ČRTE MINI V BARVI JET BLACK, BODYKIT.

Dinamičen dirkaški videz. Športne črte MINI za pokrov motorja in vrata prtljažnika v barvi Jet Black so izdelane iz enobarvne folije visoke kakovosti.

Dodatna oprema MINI – športne črte MINI – Piano Black
Dodatna oprema MINI – okrasne letve MINI – Piano Black

OKRASNE LETVE MINI V BARVI PIANO BLACK.

Čudovit popolnoma črn videz. Okrasne letve MINI v barvi Piano Black prinašajo sijajen pridih in dajejo MINI nadvse individualni videz. Na voljo je samo za 3- in 5-vratni MINI.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA MINI.

LED-PROJEKTORJI NA VRATIH MINI.

LED-projektorji na vratih MINI se samodejno aktivirajo, ko odprete vrata. S pomočjo izmenljivih diapozitivov pa projicirajo sliko na tla tik ob vozilu. 

Dodatna oprema MINI – projektorji na vratih MINI – LED
Dodatna oprema MINI – obešalnik MINI – sistem Travel & Comfort

OBEŠALNIK MINI ZA SISTEM TRAVEL & COMFORT.

Obešalnik MINI iz sistema Travel & Comfort lahko s pomočjo vtične spojke preprosto pritrdite na ločeno dobavljiv osnovni nosilec. 

MINI ADVANCED CAR EYE 2.0.

Bodite pozorni na vse. MINI Advanced Car Eye 2.0 je nadvse občutljiva kamera Full-HD, ki samodejno posname morebitne nesreče in poskuse vlomov.

Dodatna oprema MINI – kamera Full-HD – MINI Advanced Car Eye 2.0
Dodatna oprema MINI – polnilni adapter MINI USB – tipa A in C

DVOJNI POLNILNI ADAPTER USB MINI TIPA A IN C.

Dvojni polnilni adapter USB MINI preprosto vstavite v avtomobilski vžigalnik za hkratno polnjenje dveh zunanjih naprav. 

PLATIŠČA IN PNEVMATIKE.

ORIGINALNA ZIMSKA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE MINI.

Originalni zimski kompleti koles MINI so opremljeni izključno z zimskimi pnevmatikami, označenimi z zvezdo, s čimer jamčijo največjo kakovost in varnost. Pnevmatike so bile razvite v tesnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci pnevmatik, kot so Goodyear, Dunlop, Michelin in Pirelli. Da bi optimizirale oprijem vašega MINI na cesti so uspešno opravile najzahtevnejše preizkuse, hkrati pa so brezhibno prilagojene konceptu vozila vsakega posameznega modela MINI.
Zimske pnevmatike so zelo priporočljive za tista področja, kjer se temperatura spusti pod + 7 °C – ker zagotavljajo, da je vaše vozilo varno na cesti z boljšim zaviranjem in oprijemom ne glede na razmere.
Zavarovanje pnevmatik MINI zavarovalnice Allianz-Versicherungs AG je prav tako vključeno in vas ščiti pred nepričakovanimi stroški popravila ali zamenjave za celotno obdobje 36 mesecev, kolikor traja jamstvo.

Pogled od zadaj na MINI COOPER COUNTRYMAN, ki vozi po zasneženi naravi. Pogled od zadaj na MINI COOPER COUNTRYMAN, ki vozi po zasneženi naravi.

SNEŽNE VERIGE MINI.

Snežne verige MINI boste s pomočjo prilagodljivih jeklenih obročev namestili hitro in enostavno. Za najboljši možni oprijem na ledu in snegu imajo križne gosenice, pa tudi tanko mrežno strukturo verižnih členkov z visokim oprijemom.

MINI SERVICE.

DRUŽINA, KI JI LAHKO ZAUPATE.

Pri družini ne gre le za ljubezen, ampak tudi za povezanost in zaupanje. Da bo za vse poskrbljeno in da vam ne bo treba skrbeti za karkoli. Niti za morebitne skrite stroške ne. Družinske vrednote spodbujajo našo filozofijo. Ko boste s svojim MINI obiskali MINI Service, se bo zgodilo nekaj posebnega. Postali boste del naše družine.

Servisni svetovalec MINI SERVICE predaja avtomobilski ključ svetlolasi ženski pri enem od servisnih partnerjev MINI Servisni svetovalec MINI SERVICE predaja avtomobilski ključ svetlolasi ženski pri enem od servisnih partnerjev MINI

MINI LIFESTYLE.

NAŠA NAJNOVEJŠA KOLEKCIJA.

#HereWeGo Zahvala celotni skupnosti MINI za odlično slikovno gradivo!

Teaser Inspiration, do not use in online autumn/winter 2020
MINI Countryman – strešni transportni sistem – držalo za smuči in snežne deske

SNEG NI RAZLOG, DA OSTANETE DOMA. JE VABILO ZA VESELJE NA PROSTEM.

Dobro veste, da boste najrazburljivejše zimske trenutke doživeli zunaj v naravi. Zato ne čakajte in se pripravite na čarobni zimski čas, ki prinaša veliko radosti in veselja ob prvih snežinkah. Ne glede na to, ali se boste v družbi originalnih dodatkov in po skrbnem pregledu MINI podali raziskovat gozdne poti, prekrite z listjem, ali pa vas bo pot vodila po spolzkih, lesketajočih se cestah, ki jim boste zlahka kos z originalnimi zimskimi kompleti koles z nameščenimi pnevmatikami z oznako zvezde. Pustite svoji domišljiji prosto pot! Bodite odprti za nov pogled na vse male in velike stvari, ki vam jih prinašajo zimske pustolovščine.