MINI Cooper 5-vratni – stranski pogled – Icy Sunshine MINI Cooper 5-vratni – stranski pogled – Icy Sunshine MINI Cooper 5-vratni – stranski pogled – Icy Sunshine

Novi
5-vratni MINI Cooper.

interior-side
5 sedeži s tem modelom 5 sedeži s tem modelom
luggage-l
275 - 925 litrov prtljažnega prostora 275 - 925 available litrov prtljažnega prostora
power
184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW) 184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW)
interior-side
5 sedeži s tem modelom 5 sedeži s tem modelom
luggage-l
275 - 925 litrov prtljažnega prostora 275 - 925 available litrov prtljažnega prostora
power
184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW) 184 PS (135 kW) - 218 PS (160 kW)

SAMI SE PREPRIČAJTE, KAKO
ZABAVNO JE.

Čista Cooperjeva karizma v svoji najbolj vsestranski obliki.

POUDARKI NA ZUNANJOSTI

BISTVO JE V PODROBNOSTIH MINI.

POUDARKI V NOTRANJOSTI

VSTOPITE IN SE RAZGLEJTE NAOKOLI.

5-vratni MINI Cooper - poudarki notranjosti 5-vratni MINI Cooper - poudarki notranjosti

ZAČNITE RAZISKOVATI

MESTNI VSESTRANSKI AVTOMOBIL.

DIMENZIJE

KREATIVNA IZRABA PROSTORA.

0

litrov

Prostor je bistvenega pomena. Če zložite naslonjali zadnjih sedežev, deljivi v razmerju 60 : 40, boste dobili več za svoje načrte z do 925 litri nakladalnega prostora, kar je dovolj, da lahko s seboj vzamete skoraj vse.

OGLEJTE SI MOŽNOSTI

KATERA VAM JE PISANA NA KOŽO?

Izberite eno od naših posebej sestavljenih stilskih kolekcij. Nato izberite svojo raven zmogljivosti. Na koncu pa oblikujte model, ki vam je pisan na kožo.

MINI FINANCIAL SERVICES

POSTATI LASTNIK MINI JE ENOSTAVNO.

MINI Cooper 5-vratni – Financial Services – možnost lizinga in posojila

 NOVI MINI COOPER S PETIMI VRATI JE LAHKO VAŠ PREJ, KOT SI MISLITE.

ŠE MALO VEČ NAVDIHA?

Novi MINI Cooper s petimi vrati ponuja dve opciji zmogljivosti in štiri sloge konfiguracije opreme, tako da je lahko resnični podaljšek vaše osebnosti.

MINI Cooper 5-vratni – napovednik – različice in cene
MINI Cooper 5-vratni – poslovne stranke – vozni park MINI

IŠČETE SLUŽBENO VOZILO?

Vložite zahtevek za program za poslovne stranke MINI in izboljšajte svoje poslovanje z odličnim voznim parkom.

Pogosta vprašanja in odgovori

Da, MINI Cooper s petimi vrati lahko prilagodite svojemu okusu s široko paleto barvnih odtenkov za karoserijo. Prav tako imate možnost, da svoj videz še izboljšate z enim od naših posebnih večbarvnih prelivov strehe. Okoli svojega življenjskega sloga ga lahko z izbiro različnih opcij prilagajate še bolj. Ravni sloga so na primer posebej izbrani opcijski paketi opreme, ki vam omogočajo še dodatno prilagajanje MINI Cooper s petimi vrati osebnemu okusu. Slog Essential je standarden. Udobje, športnost ali videz svojega MINI pa lahko močneje poudarite s slogi, kot so Essential, Classic, Favoured in JCW.

MINI Cooper s petimi vrati prinaša udobje velikega mestnega avtomobila, ne da bi izgubil tisti legendarni občutek vožnje z gokartom MINI. Pravzaprav je večji brat MINI Cooper, ki ponuja enako ikonično silhueto retro sodobnega videza in kompaktno karoserijo, vendar z več prostora za drznejše načrte. Udobno sprejme do štiri potnike, zaradi česar je idealen za družine in izlete s prijatelji.

MINI Cooper s petimi vrati je zelo vsestranski z dodatnim parom vrat in prostorno notranjostjo. Poleg vsakodnevnih voženj na delo in nazaj je odlična izbira za mlade družine, ki gredo rade naokrog. Konfiguracija s petimi vrati ponuja večjo dostopnost, zlasti za potnike na zadnjih sedežih in izboljšano vsestranskost pri natovarjanju prtljage. Poleg tega pa vam še vedno ponuja vznemirljiv občutek vožnje z gokartom, ki ga dobro poznate od nekoliko manjšega sorodnika MINI Cooper.

MINI Cooper s petimi vrati ponuja dinamično doživetje vožnje z odzivnimi voznimi lastnostmi in zmogljivostjo, podobno svojemu bratu s tremi vrati. Z motorjem TwinPower Turbo mu ne zmanjka moči. Obenem pa zagotavlja večjo učinkovitost z zmanjšano porabo goriva. 

Da. V MINI z operacijskim sistemom Operating System 9 lahko s pomočjo Android Auto ali Apple CarPlay prikažete in upravljate aplikacije povezanega pametnega telefona na osrednjem instrumentu (MINI Interaction Unit).
Aplikacija MINI je vaša spremljevalka za širok nabor pomembnih funkcij in možnosti vozila. Povezuje vas z vašim MINI in vam omogoča takojšen dostop do stanja vašega MINI. Ogledate si lahko, kdaj imate naslednji servisni termin, preverite električni doseg in stanje polnjenja ter celo uporabite aplikacijo MINI kot digitalni ključ. Opcija Remote Services vam na primer omogoča iskanje vozila na velikem parkirišču, zaklepanje/odklepanje vrat in prilagajanje klimatske naprave na daljavo. Prav tako vam omogoča neposreden dostop do izbranega servisnega partnerja MINI.