Poslovne stranke MINI – pregled – uvodna faza Poslovne stranke MINI – pregled – uvodna faza

IZBOLJŠAJTE RAVNOVESJE MED DELOM IN VOŽNJO.

Program za poslovne stranke MINI je namenjen ponudbi prilagojenih izdelkov in storitev lastnikom podjetij, voznikom službenih avtomobilov in upravljavcem voznih parkov. Ne glede na zahteve vam MINI ponuja več kot drugi. Z modelno paleto, ki je bolj raznolika in ekonomična kot kdajkoli prej, vam ne bo težko izbrati vozil, ki najbolje ustrezajo potrebam vaše organizacije.

Poslovne stranke MINI – pregled – ilustracija – ravnovesje vožnje
 • Za strokovno in prilagojeno svetovanje prejmete popolno storitev z osebnim stikom v naši mreži partnerjev MINI.
 • Ponujamo vam varčne in stroškovno učinkovite motorje, kot tudi najnovejše priključno-hibridne in popolnoma električne modele.
 • Zagotavljamo vam nizke obratovalne stroške in davčne olajšave.
 • Naša brezhibna storitev vključuje pomoč na cesti in izbiro privlačnih možnosti za nego in vzdrževanje ter različne možnosti jamstva.

IŠČETE SLUŽBENO VOZILO?

Združite ikonični slog MINI, prepričljivo zmogljivost, varnost in udobje ter izboljšajte podobo svojega podjetja. To je točno to, kar vam lahko prinese službeno vozilo MINI.
Poslovne stranke MINI – pregled – vozniki službenih vozil Poslovne stranke MINI – pregled – vozniki službenih vozil

VOZNIKI MINI.

Ali vaše podjetje zaposlenim ponuja možnost vožnje z MINI? Odlično. Tukaj smo, da vas pospremimo na vaši poti, da boste lahko kmalu izkoristili številne ugodnosti, kot so:

 • strokovno prilagojeno svetovanje,
 • varčni in stroškovno učinkoviti motorji.
 • nizki obratovalni stroški,
 • davčne olajšave,
 • nega in vzdrževanje,
 • pomoč na cesti.

Preprosto izrazite svoje zanimanje za službeno vozilo ter ugodnosti in dodatke v okviru programa MINI, ki ga ponuja vaše podjetje. Ko bo vaš zahtevek odobren, se pozabavajte pri konfiguriranju svojega sanjskega MINI. Naša ekipa vam je vedno na voljo za pomoč pri izbiri in zagotavljanju informacij o naših privlačnih pogojih. Preprosto zaključite transakcijo na spletu in kmalu se boste znašli za volanom svojega novega MINI.

 1. Ustvarite svoj račun MINI.
 2. Vložite zahtevek za program za poslovne stranke MINI.
 3. In začnite uživati v ugodnostih.
Poslovne stranke MINI – pregled – lastniki podjetij Poslovne stranke MINI – pregled – lastniki podjetij

LASTNIKI PODJETIJ.

Naš program poslovnega partnerstva MINI je bil razvit posebej za mala podjetja z voznim parkom do 50 službenih vozil, pa tudi za samostojne podjetnike, ki iščejo svoj sanjski MINI. Ponuja naslednje:

 • dodeljen osebni svetovalec;
 • najnovejši priključno-hibridni in popolnoma električni modeli;
 • dodeljen stik, brezhibna servisna storitev in strokovno svetovanje;
 • nizki obratovalni stroški in davčne olajšave;
 • privlačne možnosti nege, vzdrževanja in jamstva.

Registrirajte svoje podjetje še danes kot lastnik podjetja ali pooblaščeni zastopnik, bodisi na spletu bodisi pri lokalnem partnerju MINI. Priložite dovoljenje za opravljanje dejavnosti in, če pride v poštev, podatke o velikosti svojega voznega parka. Povabite svoje zaposlene, naj se prijavijo v vaš program MINI, da bodo lahko konfigurirali in naročili svoje sanjske modele MINI. Službena vozila si lahko sestavite tudi neposredno pri svojem trgovcu z vozili. Z veseljem bomo pomagali vam in zaposlenim, bodisi na spletu bodisi na kraju samem, glede česarkoli – od konfiguracij sanjskih modelov MINI do pogodb o lizingu in davčnih zadev.

 1. Ustvarite svoj račun MINI.
 2. Registrirajte svoje podjetje in začnite uživati v ugodnostih za poslovne stranke.
 3. Povabite zaposlene, naj se prijavijo v vaš program za poslovne stranke MINI še danes .

Imate kakršnakoli vprašanja? Ne oklevajte in stopite v stik z nami: Telefon: +386 1 777 45 40 E-pošta: info.si@bmw.com.

UPRAVLJAVCI VOZNEGA PARKA.

Za vozne parke z več kot 50 vozili lahko naš program voznega parka MINI za poslovne stranke spremeni mobilnost vašega poslovanja, hkrati pa zmanjša obratovalne stroške in vaš ogljični odtis. Naše predane ekipe strokovnjakov bodo tesno sodelovale z vašim podjetjem, da izberejo pravo vozilo za vsakega zaposlenega. Poenostavili vam bodo postopek nakupa s predstavitvijo najboljših paketov in praks. In svetovali vam bodo o tekočih stroških za celotno življenjsko dobo ter stroškovno učinkovitih rešitvah za nego in vzdrževanje. Odkrijte, kako lahko z oblikovanjem trajnostne mobilnosti skozi celoten življenjski cikel bistveno prispevamo k uspehu vašega podjetja.

Poslovne stranke MINI – pregled – ilustracija možnosti voznega parka
Poslovne stranke MINI – pregled – program voznega parka za poslovne stranke Poslovne stranke MINI – pregled – program voznega parka za poslovne stranke

Program voznega parka MINI za poslovne stranke:

 • Izjemno konkurenčni paketi financiranja voznega parka.
 • Dodeljen osebni svetovalec.
 • Brezhibna servisna storitev in strokovno svetovanje.
 • Upravljanje življenjskega cikla in upravljanje skupnih stroškov lastništva.
 • Odličen program vzdrževanja, nege in jamstva.

Registrirajte svoje podjetje kot upravitelj voznega parka neposredno na spletu ali obiščite lokalnega partnerja MINI. Ko boste izrazili svoje zanimanje za nas, bo eden od naših upraviteljev voznega parka za ključne stranke stopil v stik z vami, da se pogovorite o vseh nadaljnjih korakih.

 1. Ustvarite svoj račun MINI.
 2. Registrirajte svoje podjetje.  
 3. Oglasili se vam bomo.
Poslovne stranke MINI – pregled – program voznega parka za poslovne stranke Poslovne stranke MINI – pregled – program voznega parka za poslovne stranke
Poslovne stranke MINI – pregled – podpora

POGOVORITE SE S STROKOVNJAKOM.

Ste pripravljeni poslovati z blagovno znamko MINI, ki naredi razliko? Naši strokovnjaki pri trgovcu z vozili MINI v vaši bližini so vam na voljo, da odgovorijo na vsa vprašanja, podrobneje razložijo možnosti in vam pomagajo najti prave modele MINI za podjetje. Stopite v stik z nami še danes.

Pogosta vprašanja in dogovori.

Program poslovnega partnerstva MINI je posebej zasnovan za vozne parke s 50 vozili ali manj, ali za samostojne podjetnike. Nudi konkurenčne cene najema po pogodbi za vse modele MINI. Dodeljen vam bo predan, strokovni vodja za razvoj poslovanja, ki vam bo pomagal pri vseh informacijah, ki jih potrebujete za upravljanje svojega voznega parka. Ne glede na to, ali potrebujete še eno vozilo za novega zaposlenega ali celoten vozni park, lahko kot poslovna stranka izkoristite različne ekskluzivne ponudbe. Zaradi kombinacije nizkih obratovalnih stroškov in visokega ohranjanja vrednosti dobite modele MINI, ki ustrezajo vsem potrebam vašega poslovanja. Poleg konkurenčnih cen za poslovne stranke imamo tudi ponudbe za servisne pakete MINI, ki ohranjajo nemoteno in učinkovito delovanje vašega voznega parka.
Da bi zagotovili vrhunsko izkušnjo MINI, izvajamo certificirani program za podjetja MINI, ki je namenjen zagotavljanju vrhunskih storitev in podpore upraviteljem voznih parkov ter voznikom v njihovih podjetjih. Vsak trgovec z vozili MINI v naši mreži je vabljen k sodelovanju v tem programu, saj jim pomaga, da vam (in vašemu podjetju) ponudijo najboljšo izkušnjo MINI. Imajo lastno ekipo za poslovne stranke, ki vam bo pomagala najti ustrezne modele MINI za podjetje. Vsi strokovnjaki so opravili specializirano usposabljanje, da bi zagotovili najboljšo storitev, prilagojeno vašim potrebam. Dobro poznajo portfelj storitev MINI za poslovne stranke in vam bodo z veseljem strokovno svetovali.
V Sloveniji davek na službena vozila ne obstaja, se pa uporaba službenega vozila v privatne namene šteje za boniteto, ki predstavlja dohodek iz delovnega razmerja, in je predmet obdavčitve skladno z ZDoh-2. V davčno osnovo delojemalca se všteva 1,5 % nabavne vrednosti vozila mesečno, za vsak začeti koledarski mesec uporabe vozila. Nabavna vrednost vozila, ki se upošteva pri izračunu davčne osnove, se v drugem letu zniža za 15 % in v naslednjih letih do vključno četrtega leta še vsako leto za 15 %, v petem letu se zniža še za 10 % in v naslednjih letih do vključno osmega leta še vsako leto za 10 %, v vseh naslednjih letih je enaka 10 %. Če delojemalec mesečno prevozi manj kot 500 km v privatne namene, se nabavna vrednost zmanjša za 50 %. Če delodajalec zagotovi gorivo za privatno uporabo vozila, se davčna osnova mesečno poveča za 25 %. Če delodajalec zagotovi delojemalcu osebno motorno vozilo na električni pogon za privatne namene, je vrednost bonitete enaka nič.
Emisije ogljikovega dioksida se merijo po teži, v gramih (g), in se izračunajo glede na to, koliko CO2 se izloči iz izpušne cevi na prevoženi razdalji, merjeni v kilometrih (km). Stopnje emisij CO2 so običajno prikazane kot (g/km). Ta številka ostane nespremenjena za celotno življenjsko dobo vozila in je prikazana na registracijskem dokumentu (V5). Vsak novi model, ki je na voljo v Sloveniji, prejme merodajno vrednost emisij CO2 kot del homologacijskega preskusa vozila, ki ga izvede proizvajalec pred prvo registracijo vozila.
Vaša organizacija lahko izkoristi še dodatne privlačne cene in popuste v naši celotni ponudbi modelov MINI. Glede na potrebe vašega podjetja je naša predana ekipa opremljena za zagotavljanje celovite podpore in pomoči. Ker pa je vsako podjetje drugačno, bodo naši trgovci s certificiranim programom za podjetja MINI hitro ocenili vaše potrebe ter vam pomagali učinkovito in trajnostno upravljati vašo mobilnost. Čeprav bi vam lahko kadarkoli zagotovili poljubno število modelov MINI, je treba upoštevati več dejavnikov. Preverili bomo, ali bi lahko učinkovito združili službena vozila in vozila za souporabo v vašem voznem parku, da bi zmanjšali stroške, davke in ogljični odtis, hkrati pa zagotovili stalno skladnost voznega parka.