Popolnoma električni MINI Countryman – faza Popolnoma električni MINI Countryman – faza Popolnoma električni MINI Countryman – faza

NOVI POPOLNOMA ELEKTRIČNI MINI COUNTRYMAN.

interior-side
5 sedežev s tem modelom 5 sedežev s tem modelom
power
s hitrim polnjenjem z enosmernim tokom od 10 do 80 % v 29 min s hitrim polnjenjem z enosmernim tokom od 10 do 80 % v 29 min
electric-range
462 km električnega dosega (WLTP) 462 km km electric range (WLTP) disclaimer
interior-side
5 sedežev s tem modelom 5 sedežev s tem modelom
power
s hitrim polnjenjem z enosmernim tokom od 10 do 80 % v 29 min s hitrim polnjenjem z enosmernim tokom od 10 do 80 % v 29 min
electric-range
462 km električnega dosega (WLTP) 462 km km electric range (WLTP) disclaimer

ODKRIJTE PODROBNOSTI

VSI RAZLOGI ZA MINI.

DIMENZIJE

PROSTOR JE BISTVENEGA POMENA.

0

litrov

Prostor je bistvenega pomena. Če zložite naslonjala zadnjih sedežev, deljiva v razmerju 40 : 20 : 40, boste dobili več za svoje načrte z do 1,450 litri nakladalnega prostora, kar je dovolj, da lahko s seboj vzamete skoraj vse.

OGLEJTE SI MOŽNOSTI

KATERA VAM JE PISANA NA KOŽO?

Izberite eno od naših posebej sestavljenih stilskih kolekcij. Nato izberite svojo raven zmogljivosti. Na koncu pa oblikujte model, ki vam je pisan na kožo.

MINI FINANCIAL SERVICES

POSTATI LASTNIK MINI JE ENOSTAVNO.

Popolnoma električni MINI Countryman – finančne storitve – napovednik

POPOLNOMA ELEKTRIČNI MINI COUNTRYMAN LAHKO POSTANE VAŠ. PREJ, KOT SI MISLITE.

OGLJIČNI ODTIS VOZILA

OGLJIČNI ODTIS VOZILA MINI.
SPODBUJANJE POMEMBNIH SPREMEMB.

Popolnoma električni MINI Countryman – različice

ŠE MALO VEČ NAVDIHA?

Popolnoma električni MINI Countryman ponuja dve razburljivi opciji zmogljivosti in štiri vznemirljive sloge konfiguracije opreme. Vsi so zasnovani tako, da vam pomagajo najti vaš sanjski MINI z veliko užitka v vožnji.

IŠČETE SLUŽBENO VOZILO?

Vložite zahtevek za program za poslovne stranke MINI in izboljšajte svoje poslovanje z odličnim voznim parkom.

Popolnoma električni MINI Countryman – napovednik – poslovne stranke

Pogosta vprašanja in odgovori

Da, MINI Charging je vaš ključ do ene največjih javnih polnilnih omrežij na svetu. Omogoča vam dostop tisočih javnih polnilnih postaj po vsej Evropi različnih ponudnikov, pri čemer uporabljate samo eno kartico RFID ali polnite prek mobilne aplikacije. Svojo zgodovino polnjenja preprosto spremljate neposredno s svojega računa, lokacije MINI Charging pa lahko poiščete prek aplikacije MINI ali na MINI-Charging.com.

Z njim lahko prevozite do 462 km povsem električno in brez emisij. Je popoln vsestranski avtomobil za zabavo v mestu in izlete ob koncu tedna.
Da, z namestitvijo prtljažnika za kolesa lahko znatno povečate prostor za shranjevanje. Zadnji prtljažnik za kolesa MINI omogoča prevoz več koles. Je lahek in stabilen, s preprosto namestitvijo in funkcijo nagiba, ki omogoča enostaven dostop do prtljažnika.