Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

ZA TRAJNE SPOMINE.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA, NADOMESTNI DELI IN SERVIS MINI.

Pomlad in poletje MINI – MINI Countryman Pomlad in poletje MINI – MINI Countryman

ZA NEPOZABNA POTOVANJA.

Ko vas preplavi nostalgija po prihodnjih potovalnih načrtih, veste, da bo to nekaj nepozabnega.

Pripravite se, da boste to poletje ujeli trenutke v trajni spomin z originalno dodatno opremo, nadomestnimi deli in servisom MINI. Vseeno, ali se boste podali na dogodivščine na prostem na dveh kolesih ali pa imate v mislih nekaj novega, s čimer bi radi osupnili svoje najdražje, pomagali vam bomo ustvariti najbolj nore fotoalbume. V tej sezoni bodo dogodki presegli vsa vaša pričakovanja.

POTOVALNI PRIPOMOČKI.

ZA OSVOJENE VRHOVE.

Dodatna oprema MINI – MINI 3-vratni – rdeča barva s črnimi oblikovnimi poudarki Dodatna oprema MINI – MINI 3-vratni – rdeča barva s črnimi oblikovnimi poudarki

DODATKI MINI V BARVI PIANO BLACK IN OBLIKI NIGHT JACK.

Dodajte še več sloga in karizme svojemu MINI – tudi sredi zime – z našo paleto odobrenih, elegantnih dodatkov, ki vključujejo nov barvni odtenek Piano Black in obliko Night Jack. Klasična končna obdelava prinaša popolno osebno noto, ki nadalje krepi ikonični videz in odločno držo vašega MINI.

Dodatna oprema MINI – bočne črte v barvi Piano Black

BOČNE ČRTE MINI V BARVI PIANO BLACK.

Čista dinamika v popolnoma črni barvi. Izrazite bočne črte MINI v barvi Piano Black prinašajo dinamičen videz MINI na cesto. Ni treba posebej poudarjati, da je natančno izrezana barvna nalepka odporna proti sončni svetlobi, kljubuje vetru in vremenskim vplivom ter ohranja globino svoje barve tudi po pranju v avtopralnici. Za dinamičen in atletski videz.

OKRASNA NALEPKA MINI V BARVI PIANO BLACK.

Čudovit popolnoma črn videz. Okrasna nalepka MINI v barvi Piano Black določa vizualne poudarke v sijajni črni barvi. S svojo športnostjo in eleganco daje MINI izjemno edinstven videz in je odlična dopolnitev preostalih sestavnih delov zunanjosti v barvi Piano Black.

Dodatna oprema MINI – okrasna nalepka – Piano Black
Dodatna oprema MINI – sprednja letev v barvi Piano Black

SPREDNJA LETEV MINI V BARVI PIANO BLACK.

Eleganten popolnoma črn videz sprednjega dela. Sprednja okrasna letev MINI v barvi Piano Black podarja vašemu MINI še bolj individualen videz. Za osupljiv občutek navzočnosti v črni barvi visokega sijaja je sprednja okrasna letev odlična vizualna dopolnitev drugim sestavnim delom na zunanjosti v barvi Piano Black.

OZNAKA MINI COOPER S V BARVI PIANO BLACK.

Poudarite športni značaj. Elegantna oznaka MINI Cooper S v barvi Piano Black poudarja dinamično zunanjost vašega MINI s svojim globokim črnim videzom. Lakirana je v sijajnem odtenku Piano Black, je enako robustna kot prepoznavna in kot nalašč za prilagoditev zunanjosti.

Dodatna oprema MINI – logotip Cooper S – Piano Black
Dodatna oprema MINI – oznaka – all4 – črna

OZNAKA MINI ALL4 V BARVI PIANO BLACK.

Popolnoma v črnem. Elegantna oznaka MINI ALL4 v barvi Piano Black poudarja dinamičen videz vašega MINI s svojim globokim črnim videzom. Lakirana je v sijajnem odtenku Piano Black, je enako robustna kot prepoznavna in kot nalašč za prilagoditev zunanjosti.

DODATKI V OBLIKI NIGHT JACK.

ZA PRIVABLJANJE POGLEDOV.

Dodatna oprema MINI – Night Jack – strešni kovček Dodatna oprema MINI – Night Jack – strešni kovček
ZADNJE LUČI.

ZA POZNAVALCE ESTETIKE.

Pomlad in poletje MINI – MINI 3-vratni Pomlad in poletje MINI – MINI 3-vratni

Izrazite stališče in pokažite zastavo. Z zadnjimi lučmi MINI značilnega oblikovanja Union Jack lahko ponosno proslavite zvezo med MINI in njegovimi britanskimi koreninami. Vse funkcije svetil so popolnoma vključene v zasnovo. In delujejo z najsodobnejšo LED-tehnologijo. Za popolnoma nov in absolutno edinstven videz zadka vozila.

PLATIŠČA IN PNEVMATIKE.

ORIGINALNA LETNA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE MINI.

Originalni kompleti koles MINI so vsi opremljeni izključno s pnevmatikami, označenimi z zvezdo, kar zagotavlja jamstvo za največjo kakovost in varnost. Pnevmatike so bile razvite v tesnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci pnevmatik, kot so Bridgestone, Michelin in Pirelli. Zaradi uspešno opravljenih najzahtevnejših preizkusov optimizirajo oprijem vašega MINI na cesti in so idealno prilagojene konceptu vozila vsakega posameznega modela MINI. Poleg tega avtomatično vključujejo zavarovanje pnevmatik MINI, ki vam krije škodo, povzročeno zaradi ostrih predmetov, kot so žeblji in črepinje, ali zaradi udarca ob robnik med parkiranjem ter vandalizma in kraje. Zavarovanje velja 36 mesecev (produkt zavarovalnice Allianz Versicherungs-AG).

Pomlad in poletje MINI – MINI 3-vratni Pomlad in poletje MINI – MINI 3-vratni
MINI CAR CARE.

ZA TRAJEN SLOG.

Pomlad in poletje MINI – Car Care Pomlad in poletje MINI – Car Care

#HereWeGo Zahvala celotni skupnosti MINI za odlično slikovno gradivo!