Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

MINI Cooper S Countryman – srebrna – poletje na prostem MINI Cooper S Countryman – srebrna – poletje na prostem

ZA ISKALCE.

Letošnje poletje naj bo vaša naslednja pustolovščina, tako navdušujoča kot tudi praktična. Ob tej priložnosti vam predstavljamo originalno dodatno opremo, nadomestne dele in servisne storitve MINI. Če si želite pustolovščine, polne zabave in adrenalina, ali pa bolj ležerno sezono na soncu, vam MINI ponuja pisano paleto opreme, ki vas bo pripravila na vse izzive, s katerimi se boste srečali na prostem.

POTOVALNI PRIPOMOČKI.

ZA PRAKTIČNE.

Dodatna oprema MINI – oblikovanje Piano Black Dodatna oprema MINI – oblikovanje Piano Black

ZA MODNE POZNAVALCE.

Dodajte še več sloga in karizme svojemu MINI z našo paleto odobrenih, elegantnih dodatkov, ki vključujejo novo oblikovanje v barvi Piano Black. Klasična končna obdelava pa prispeva popoln osebni pridih, ki nadalje krepi ikonični videz in odločno držo vašega MINI.

Dodatna oprema MINI – okrasna nalepka

OKRASNA NALEPKA V BARVI PIANO BLACK.

Čudovit popolnoma črn videz. Okrasna nalepka MINI v barvi Piano Black dodaja sijajen pridih in daje MINI zelo individualen videz.

LOGOTIP MINI V BARVI PIANO BLACK.

Eleganten v črni barvi. S svojim videzom globoke črne barve logotip MINI Piano Black poudarja individualni značaj MINI na posebej impresiven način. Logotip je lakiran v sijajni barvi Piano Black in popolnoma primeren za prilagajanje zunanjosti.

Dodatna oprema MINI – črn logotip MINI – Piano Black
Dodatna oprema MINI – kljuka na vratih – Piano Black

KLJUKA NA VRATIH MINI V BARVI PIANO BLACK.

Čudovit popolnoma črn videz: kljuke na vratih MINI v barvi Piano Black dodajajo sijajen pridih in dajejo MINI zelo individualen videz.

POKROVČEK POSODE ZA GORIVO MINI V BARVI PIANO BLACK.

Točite gorivo v slogu: pokrovček posode za gorivo v barvi Piano Black je elegantna paša za oči črne barve za čudovito prilagojen popolnoma črn videz.

Dodatna oprema MINI – pokrovček posode za gorivo – Piano Black
Dodatna oprema MINI – oznaka MINI – Piano Black

OZNAKA MINI V BARVI PIANO BLACK.

Poudarite športni značaj. Elegantna oznaka MINI v barvi Piano Black poudarja dinamično zunanjost vašega MINI s svojim globokim črnim videzom. Lakirana je v sijajnem odtenku Piano Black, je enako robustna kot prepoznavna in kot nalašč za prilagoditev zunanjosti. 

OZNAKA MINI CLUBMAN V BARVI PIANO BLACK.

Elegantna oznaka MINI v barvi Piano Black poudarja dinamično zunanjost vašega MINI s svojim globokim črnim videzom. Lakirana je v sijajnem odtenku Piano Black, je enako robustna kot prepoznavna in kot nalašč za prilagoditev zunanjosti. 

Dodatna oprema MINI – oznaka MIN Clubman – značka
Dodatna oprema MINI – kljuka na Split Door pri MINI Clubman – Piano Black

KLJUKA NA MINI SPLIT DOOR V BARVI PIANO BLACK.

Čudovit popolnoma črn videz. Kljuke na vratih MINI v barvi Piano Black dodajajo sijajen pridih in dajejo MINI zelo individualen videz.

PLATIŠČA IN PNEVMATIKE.

POSTOJTE IN PELJITE DALJE.

MINI Countryman – dodatna oprema MINI – platišča in pnevmatike MINI Countryman – dodatna oprema MINI – platišča in pnevmatike

To poletje se lahko podate na katero koli pot in naj vas nič ne odvrne od tega. Vaše pustolovščine spodbuja močna želja po nadaljnjem odkrivanju. Z našo široko ponudbo originalnih platišč in pnevmatik MINI boste samozavestni, ko bo padal dež ali sijalo sonce, na cesti ali zunaj nje. Nič vas ne bo ustavilo na poti do cilja. Spoštujemo vašo potrebo, da ne morete obstati na mestu. Hitro, počasi, po klancu navzgor ali navzdol – poskrbeli bomo, da boste živi in zdravi s pomočjo naših pnevmatik, označenih z zvezdo, ki smo jih razvili v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci, kot so Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin in Pirelli.

ZUNANJOST.

NAJ BO VSAK DAN POSEBEN.

MINI Cooper S Countryman – rdeča in črna – poletje na prostem MINI Cooper S Countryman – rdeča in črna – poletje na prostem

MINI CAR CARE.

KOT IZ ŠKATLICE!

MINI SERVICE.

DRUŽINA, KI JI LAHKO ZAUPATE.

MINI Service – Service inclusive – podpora MINI Service – Service inclusive – podpora

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Življenje je polno presenečenj in od tega trenutka imate ob sebi zanesljivega spremljevalca: MINI Service Inclusive. Ob nakupu novega MINI ali do prvega servisnega pregleda boste prejeli privlačne ponudbe za Service Inclusive. Za enkratno plačilo boste v izbranem časovnem obdobju upravičeni do vseobsegajočega servisa in vzdrževalnih del. Vaš MINI pa bo vedno v najboljših rokah – pri vseh sodelujočih servisnih partnerjih MINI po vsem svetu.

LIFESTYLE.

KOLEKCIJA MINI LIFESTYLE.

Dodatna oprema MINI – kovček na koleščkih MINI – rdeča Dodatna oprema MINI – kovček na koleščkih MINI – rdeča

KOVČEK NA KOLEŠČKIH MINI.

Robusten in prostoren kovček na koleščkih MINI čudovitega videza z vtisnjenim logotipom MINI na sprednji strani je idealen pripomoček za dolga potovanja. Glavni predelek ima dvosmerno, vodoodporno zadrgo z integrirano kombinacijsko ključavnico TSA. V notranjosti ima na voljo trakove z magnetnimi zaponkami Fidlock, dodatni mrežasti žep in snemljivi mošnjiček, da je vsebina varna in urejena. Stranice so opremljene z ojačitvami za dodatno trpežnost. Stabilen raztegljivi ročaj in tiha kolesca pa omogočajo, da boste s tem kovčkom potovali brezhibno in lahkotno.

#HereWeGo Zahvala celotni skupnosti MINI za odlično slikovno gradivo!