SLEDI SVOJIM IDEJAM.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA MINI IN MINI SERVICE.

Par zraven parkiranega MINI-ja ob jezeru

POLETNI ČAS IN ŽIVLJENJE ... VABITA NA PLANO.

Vsaka sprejeta odločitev je izhodišče za razburljivo, individualno potovanje. Vodi vas po novih in neznanih poteh, vaše življene pa popestri in ga naredi edinstvenega. Toplo poletno vzdušje nas vabi na razburljive odprave. Ne glede na to ali je cilj gozd, morje ali visokogorje, vam MINI ponuja vse možnosti, ki jih potrebujete, da svojo naslednjo vožnjo spremenite v nepozabno pustolovščino. Od pravih dodatkov za potovanje do vsestranske servisne storitve, ki vas nikoli ne bo pustila same, ne glede na to kje ste. Naj se potovanje začne.

POTOVALNI PRIPOMOČKI.

VAŠ MINI IMA PUSTOLOVŠČINE ZAPISANE V GENIH.

Dodatna oprema MINI – originalna oprema MINI Dodatna oprema MINI – originalna oprema MINI

TO POLETJE BO VAŠE. IN TUDI MODNI TRENDI.

Privoščite še več sloga in karizme svojemu MINI – z našo bogato ponudbo elegantne originalne dodatne opreme MINI. Z osupljivo zasnovo in popolnim prileganjem, vam originalna dodatna oprema MINI zagotavlja, da lahko svoj MINI opremite z nadvse privlačnimi podrobnostmi. Poiščite elegantno piko na i, ki poudarja vašo individualnost, kot so pokrovi zunanjih ogledal, bočni pokrovi, strešna grafika ali LED-projektorji na vratih.

Dodatna oprema MINI – športne črte MINI – Piano Black

ŠPORTNE ČRTE MINI V BARVI PIANO BLACK.

Dinamičen dirkaški videz. Športne črte MINI v barvi Piano Black za pokrov motorja in vrata prtljažnika so izdelane iz enobarvne folije visoke kakovosti. Posredujejo čisto dinamiko in so seveda popolnoma odporne proti svetlobi, vremenskim vplivom in pranju s pralnimi napravami.

BOČNE ČRTE MINI V BARVI PIANO BLACK.

Čista dinamika v popolnoma črni barvi. Izrazite bočne črte MINI v barvi Piano Black prinašajo dinamičen videz MINI na cesto. Ni treba posebej poudarjati, da je natančno izrezana barvna nalepka odporna proti sončni svetlobi, kljubuje vetru in vremenskim vplivom ter ohranja globino svoje barve tudi po pranju v avtopralnici. Za dinamičen in atletski videz.

Dodatna oprema MINI – bočne črte MINI – Piano Black
Dodatna oprema MINI – bočna pokrova MINI – Night Jack

BOČNA POKROVA MINI.

Bočna pokrova MINI sta osupljiv oblikovni poudarek, vozilu pa dajeta dodaten odmerek individualnosti.

STREŠNA NALEPKA MINI OBLIKE NIGHT JACK.

Poglejte pobliže. Trendovska strešna nalepka MINI oblike Night Jack daje vašemu MINI edinstven, nadvse individualen videz iz ptičje perspektive.

Dodatna oprema MINI – Night Jack – strešna nalepka
Dodatna oprema MINI – pokrova zunanjih ogledal – Night Jack v barvah Silver in Black

POKROVA ZUNANJIH OGLEDAL MINI.

Poklon tradiciji. Pokrova zunanjih ogledal MINI poudarjata britansko zastavo na zelo eleganten način. Preprosto ju namestite namesto standardnih pokrovov in se pustite razvajati vsakič, ko pogledate vanju. Skupaj z individualnim oblikovanjem visoke kakovosti pa so del standarda tudi občudujoči pogledi.

TEMNA BOČNA POKROVA MINI.

Temna bočna pokrova MINI dajeta vašemu MINI dodaten odmerek individualnosti.

Na voljo v naslednjih izvedbah: 

  • Tradicionalna oblika Union Jack
  • Oblika Night Jack
  • Oblika Black Jack
Dodatna oprema MINI – bočna pokrova MINI – Union Jack, Night Jack, Black Jack

LED-PROJEKTORJI NA VRATIH MINI.

LED-projektorji na vratih MINI se samodejno aktivirajo, ko odprete vrata. S pomočjo izmenljivih diapozitivov projicirajo sliko na tla tik ob vozilu.

Dodatna oprema MINI – MINI Cooper 5-vratni v barvi Silver – slika avtorja Jacksona Lorie. Dodatna oprema MINI – MINI Cooper 5-vratni v barvi Silver – slika avtorja Jacksona Lorie.

PRIPRAVITE SE ZA NA POT.

Kaj naredi popolno poletno pustolovščino? Dobri prijatelji, dobra glasba, dobro razpoloženje – in seveda prava potovalna oprema, ki ne zajema le prtljage. Nabor originalne opreme MINI ponuja pravo rešitev, da bo vaše potovanje neponovljivo. Naj se nepozabna pustolovščina začne zdaj. Ker je vsaka izbira novo potovanje.

MINI WALLBOX.

Vaša domača bencinska črpalka. S trajno nameščeno stensko polnilno postajo MINI boste svoj MINI napolnili hitro, zanesljivo in udobno z največjo zmogljivostjo do 22 kW. Poleg kompaktnih mer in privlačne oblike v videzu blagovne znamke MINI vam stenska polnilna postaja MINI ponuja tudi priročno upravljanje kabla, vključno z vtičem in držalom za kabel.

Dodatna oprema MINI – dvojni polnilni adapter USB MINI – tipa A in C

DVOJNI POLNILNI ADAPTER USB MINI TIPA A IN C.

Z dvojnim napajanjem. Dvojni polnilni adapter USB znamke MINI lahko preprosto vstavite v avtomobilski vžigalnik. Tako boste enostavno in udobno polnili dve zunanji mobilni napravi. Visok polnilni tok omogoča hitro polnjenje naprav, kot so pametni telefoni ali tablični računalniki.

KLJUKICE NA VRATIH MINI.

Inovativne kljukice na vratih MINI je mogoče enostavno namestiti s pomočjo natičnega mehanizma namesto standardnega gumba za zaklepanje vrat.

Na voljo v naslednjih izvedbah:

  • Oznaka MINI
  • Oblika Union Jack
  • Oblika Black Jack
  • Oznaka John Cooper Works

PLATIŠČA IN PNEVMATIKE.

DOBER CILJ JE POVSOD, KAMOR VAS POPELJEJO KOLESA.

Originalni letni kompleti koles MINI so opremljeni izključno z letnimi pnevmatikami, označenimi z zvezdo, s čimer zagotavljajo največjo kakovost in varnost. Pnevmatike so bile razvite v tesnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci pnevmatik, kot so Bridgestone, Michelin in Pirelli. Da bi optimizirale oprijem vašega MINI na cesti, so uspešno opravile najzahtevnejše preizkuse, hkrati pa so posebej prilagojene konceptu vsakega modela MINI.

Letne pnevmatike zagotavljajo optimalno delovanje in obnašanje vozila med vožnjo pri temperaturah nad 7 °C. Njihova sestava, ki je zasnovana za toplejše razmere, zajema trše gumijaste zmesi. Posledica tega so krajše zavorne poti, manjši kotalni upor in manjša poraba goriva. Originalne letne pnevmatike MINI ohranijo odličen oprijem tudi po močnem poletnem nalivu ter na blatnih ali peščenih cestah.

Originalni kompleti koles MINI pa ne nazadnje vključujejo še zavarovanje pnevmatik MINI, ki krije škodo, povzročeno zaradi ostrih predmetov, kot so žeblji in črepinje, ali zaradi udarca ob robnik med parkiranjem ter vandalizma in kraje. Zavarovanje velja 36 mesecev (produkt zavarovalnice Allianz Versicherungs-AG).

Dodatna oprema MINI – letni kompleti koles v barvi Black Dodatna oprema MINI – letni kompleti koles v barvi Black
MINI SERVICE.

DRUŽINA, KI JI LAHKO ZAUPATE.

Pri družini ne gre le za ljubezen, ampak tudi za povezanost in zaupanje. Da bo za vse poskrbljeno in da vam ne bo treba skrbeti za kar koli. Niti za morebitne skrite stroške ne. Družinske vrednote spodbujajo našo filozofijo. Ko boste s svojim MINI obiskali MINI Service, se bo zgodilo nekaj posebnega. Postali boste del naše družine.

Dodatna oprema MINI – zaposleni pri MINI Service izroča avtomobilski ključ stranki Dodatna oprema MINI – zaposleni pri MINI Service izroča avtomobilski ključ stranki
Dodatna oprema MINI – servis pnevmatik MINI

SERVIS PNEVMATIK MINI.

Priskrbite si najboljše pnevmatike za najvznemirljivejše obdobje leta. Zamenjajte letne pnevmatike z zimskimi, mi pa bomo preverili in izravnali tlak v nameščenih pnevmatikah. Menjavo koles in premontažo pnevmatik vam ponujamo po posebej ugodni ceni. Z našim strokovnim skladiščenjem koles/pnevmatik, vključno s pranjem in uravnoteženjem, pa se boste izognili naporu prenašanja in prihranili prostor.

MINI TELESERVICES.

Z MINI Teleservices vaš MINI z budnim očesom pazi na vse, kot je na primer servisni termin ali napolnjenost baterije, in pošlje ustrezne podatke o vozilu naravnost vašemu izbranemu servisnemu partnerju MINI, ki naveže stik z vami, nato pa se boste skupaj dogovorili za servisni termin. Storitev vam prinaša večjo svobodo in zagotavlja, da se osredotočite na uživanje v tistem, kar je tako zelo posebnega pri vašem MINI – brezskrben užitek v vožnji.

Dodatna oprema MINI – pomoč na cesti MINI – slika avtorja @juriancuypers Dodatna oprema MINI – pomoč na cesti MINI – slika avtorja @juriancuypers

POMOČ NA CESTI MINI.

Se vam zdi, da ste obtičali sredi ničesar? Če pride do neljubega dogodka, vam bo Služba za pomoč na cesti MINI zagotovila vse potrebne informacije in vam pomagala, da boste pot nadaljevali v čim krajšem času. Naša dežurna telefonska številka vas poveže s široko paleto storitev, vključno z mrežo pooblaščenih servisnih delavnic MINI.

POSODOBITEV CESTNEGA ZEMLJEVIDA MINI.

Širjenje mest povzroči spreminjanje prometnih poti. Gradijo se nove ceste, križišča postanejo krožišča in nastajajo številne nove zanimivosti. Da bi vas pot varno vodila do cilja, lahko dele kartografskih podatkov za opredeljeno domačo regijo posodobite na daljavo (OTA) prek MINI ConnectedDrive. Za posodobitev celotnega kartografskega gradiva vam MINI dvakrat letno zagotovi popolno posodobitev cestnega zemljevida prek ključa USB, ki je na voljo pri vašem servisnem partnerju MINI. Tako boste vedno pripravljeni vzeti pot pod noge, ne glede na to, kje ste.

Dodatna oprema MINI – posodobitev cestnega zemljevida MINI Dodatna oprema MINI – posodobitev cestnega zemljevida MINI
Dodatna oprema MINI – poletna nega MINI – slika avtorja @skelly_carphotography Dodatna oprema MINI – poletna nega MINI – slika avtorja @skelly_carphotography

MINI CAR CARE.

BREZHIBNA RUTINSKA NEGA ZA VSA STANJA.

Naj gre za poletne plohe ali spontane izlete na podeželju, bo pustolovščina pustila svoje sledi. S kompletom izdelkov MINI Car Care Selection poskrbite, da bo vaš MINI spet zasijal kot nov.

NAREDITE NASLEDNJE KORAKE.

#HereWeGo: Zahvala celotni skupnosti MINI za odlično slikovno gradivo.