PRIPRAVLJENI NA LJUBEZEN ONKRAJ CESTE.

>
Pomlad in poletje MINI – uvod

Vsak, ki je kdaj sedel za volan vozila MINI, ve, zakaj je MINI veliko več kot le avtomobil. V svetu MINI je toliko ljubezni in navdušenja. Tisti, ki si želite še več, imate srečo. Odpravite se na pustolovščino z izbiro široke palete dodatne opreme, platišč in pnevmatik, zasnovanih za vaš MINI. Naročite se na vsestranske servisne storitve, da bo vaš MINI sijal in deloval vse leto. Ni boljšega načina, da svetu pokažete svojo ljubezen na naslednji ravni.

POTOVALNI PRIPOMOČKI.

VAŠ MINI IMA PUSTOLOVŠČINE ZAPISANE V GENIH.

>
Pomlad in poletje MINI – originalna dodatna oprema MINI

POPESTRITE SVOJE POLETJE Z NOVIM VIDEZOM.

Privoščite še več sloga in karizme svojemu MINI – z našo bogato ponudbo elegantne originalne dodatne opreme MINI. Z osupljivo zasnovo in popolnim prileganjem vam originalna dodatna oprema MINI zagotavlja, da lahko svoj MINI opremite z nadvse privlačnimi podrobnostmi. Poiščite elegantno piko na i, ki poudarja vašo individualnost, kot so pokrovi zunanjih ogledal, bočni pokrovi, strešna grafika ali LED-projektorji na vratih.

Pomlad in poletje MINI – športne črte MINI Piano Black

ŠPORTNE ČRTE MINI PIANO BLACK.

Dinamičen dirkaški videz. Športne črte MINI v barvi Piano Black za pokrov motorja in vrata prtljažnika so izdelane iz enobarvne folije visoke kakovosti. Posredujejo čisto dinamiko in so seveda popolnoma odporne proti svetlobi, vremenskim vplivom in pranju s pralnimi napravami.

BOČNE ČRTE MINI PIANO BLACK.

Čista dinamika v popolnoma črni barvi. Izrazite bočne črte MINI v barvi Piano Black prinašajo dinamičen videz MINI na cesto. Ni treba posebej poudarjati, da je natančno izrezana barvna nalepka odporna proti sončni svetlobi, kljubuje vetru in vremenskim vplivom ter ohranja globino svoje barve tudi po pranju v avtopralnici. Za dinamičen in atletski videz.

Pomlad in poletje MINI – bočne črte MINI Piano Black
Pomlad in poletje MINI – bočna pokrova MINI Night Jack

BOČNA POKROVA MINI.

Bočna pokrova MINI sta osupljiv oblikovni poudarek, vozilu pa dajeta dodaten odmerek individualnosti.

STREŠNA NALEPKA MINI NIGHT JACK.

Poglejte pobliže. Trendovska strešna nalepka MINI Night Jack daje vašemu MINI edinstven, nadvse individualen videz iz ptičje perspektive.
Pomlad in poletje MINI – strešna nalepka MINI Night Jack
Pomlad in poletje MINI – zunanjost MINI – pokrova zunanjih ogledal MINI Night Jack Silver in Black

POKROVA ZUNANJIH OGLEDAL MINI.

Poklon tradiciji. Pokrova zunanjih ogledal MINI poudarjata britansko zastavo na zelo eleganten način. Preprosto ju namestite namesto standardnih pokrovov in se pustite razvajati vsakič, ko pogledate vanju. Skupaj z individualnim oblikovanjem visoke kakovosti pa so del standarda tudi občudujoči pogledi.

TEMNA BOČNA POKROVA MINI.

Temna bočna pokrova MINI dajeta vašemu MINI dodaten odmerek individualnosti. 

Na voljo v naslednjih izvedbah:

  • Tradicionalna oblika Union Jack
  • Oblika Night Jack
  • Oblika Black Jack
Pomlad in poletje MINI – temna bočna pokrova MINI
Pomlad in poletje MINI – LED-projektorji v vratih

LED-PROJEKTORJI NA VRATIH MINI.

LED-projektorji na vratih MINI se samodejno aktivirajo, ko odprete vrata. S pomočjo izmenljivih diapozitivov projicirajo sliko na tla tik ob vozilu.  

>
Pomlad in poletje MINI – notranjost MINI

SPREMENITE RUTINO V OBRED.

Slavite občutek MINI ne glede na nalogo z originalno dodatno opremo MINI. Naj gre za polnjenje vas ali baterije vašega vozila MINI, odpiranje vrat ali nadzor na cesti – naj vaša pot postane edinstvena zaradi ljubezni do podrobnosti.

MINI WALLBOX.

Vaša domača bencinska črpalka. S trajno nameščeno stensko polnilno postajo MINI boste svoj MINI napolnili hitro, zanesljivo in udobno z največjo zmogljivostjo do 22 kW. Poleg kompaktnih mer in privlačne oblike v videzu blagovne znamke MINI vam stenska polnilna postaja MINI ponuja tudi priročno upravljanje kabla, vključno z vtičem in držalom za kabel.

Pomlad in poletje MINI – univerzalna kljuka

Univerzalna kljuka MINI.

Univerzalna kljuka za sistem Travel & Comfort omogoča obešanje kosov oblačil ali lažjih torb na hrbtno stran naslonjala in preprečuje njihov stik z umazanijo v prostoru za noge. Zaradi priključnega mehanizma jo je mogoče enostavno in varno pritrditi na ločeno dobavljiv osnovni nosilec ali opcijsko razpoložljivo opremo Travel & Comfort.

Obešalnik MINI.

Brez gub do cilja. Obešalnik sistema Travel & Comfort privlačne oblike MINI vam ponuja možnost, da kose oblačil obesite na hrbtno stran naslonjala. S pomočjo vtične spojke ga lahko enostavno in varno pritrdite na osnovni nosilec, zaradi hotelske funkcije pa vam bo kot običajen obešalnik zelo prav prišel tudi zunaj vozila.

Pomlad in poletje MINI – obešalnik
Pomlad in poletje MINI – osnovni nosilec

Osnovni nosilec MINI za sistem Travel & Comfort.

Udobje je bistveno. Osnovni nosilec, ki ga pritrdite na prečki naslona za glavo prednjega sedeža, zagotavlja varno oporo vsem nastavkom modularnega sistema Travel & Comfort. Obešalnik za oblačila, zložljiva mizica, univerzalna kljuka, držalo za akcijske kamere ali različne tablice znamk Apple in Samsung se z uporabo priključnega sistema enostavno zaskočijo na svoje mesto.

>
MINI s tremi vrati – siva – platišča in pnevmatike

SVET SE VRTI ZARADI LJUBEZNI.

S spreminjanjem letnih časov se naše potovanje nadaljuje! Zdaj je morda pravi trenutek za drugačen videz in oprijem na naslednji pustolovščini. In kaj bi lahko bilo bolj primerno kot izbrati MINI?

S pestro ponudbo oblik, med katerimi lahko izbirate, in vrhunskimi proizvajalci pnevmatik, na katere se lahko zanesete, kot so Michelin, Pirelli in Continental, boste doživeli še več nepozabnih spominov na svojih poletnih pustolovščinah.

>
Dodatna oprema MINI – servisni center MINI

POSKRBIMO ZA VAS, KOT TO LAHKO STORI LE DRUŽINA.

Pri MINI skrbimo za svoje. Izkoristite prednosti dolgoletnega strokovnega znanja in odličnega talenta, da bo vaš MINI deležen najboljših storitev. Ponosni smo, da smo več kot le služba, temveč družina.

Dodatna oprema MINI – servis pnevmatik MINI

SERVIS PNEVMATIK MINI.

Priskrbite si najboljše pnevmatike za najvznemirljivejše obdobje leta. Zamenjajte letne pnevmatike z zimskimi, mi pa bomo preverili in izravnali tlak v nameščenih pnevmatikah. Menjavo koles in premontažo pnevmatik vam ponujamo po posebej ugodni ceni. Z našim strokovnim skladiščenjem koles/pnevmatik, vključno s pranjem in uravnoteženjem, pa se boste izognili naporu prenašanja in prihranili prostor.

MINI TELESERVICES.

Z MINI Teleservices vaš MINI z budnim očesom pazi na vse, kot je na primer servisni termin ali napolnjenost baterije. Ustrezne podatke o vozilu pošlje naravnost vašemu izbranemu servisnemu partnerju MINI, ki naveže stik z vami, nato pa se skupaj dogovorite za servisni termin. Storitev vam prinaša večjo svobodo in zagotavlja, da se osredotočite na uživanje v tistem, kar je tako zelo posebnega pri vašem MINI – brezskrben užitek v vožnji.

Dodatna oprema MINI – pomoč na cesti MINI

POMOČ NA CESTI MINI.

Se vam zdi, da ste obtičali sredi ničesar? Če pride do neljubega dogodka, vam bo MINI pomoč na cesti zagotovila vse potrebne informacije in vam pomagala, da boste pot nadaljevali v čim krajšem času. Naša dežurna telefonska številka vas poveže s široko paleto storitev, vključno z mrežo pooblaščenih servisnih delavnic MINI.

POSODOBITEV CESTNEGA ZEMLJEVIDA MINI.

Širjenje mest povzroči spreminjanje prometnih poti. Gradijo se nove ceste, križišča postanejo krožišča in nastajajo številne nove zanimivosti. Da bi vas pot varno vodila do cilja, lahko dele kartografskih podatkov za opredeljeno domačo regijo posodobite na daljavo (OTA) prek MINI ConnectedDrive. Za posodobitev celotnega kartografskega gradiva vam MINI dvakrat letno zagotovi popolno posodobitev cestnega zemljevida prek ključa USB, ki je na voljo pri vašem servisnem partnerju MINI. Tako boste vedno pripravljeni vzeti pot pod noge, ne glede na to, kje ste.

Dodatna oprema MINI – posodobitev cestnega zemljevida MINI
>
Dodatna oprema MINI – poletna nega MINI – slika Dodatna oprema MINI – poletna nega MINI – slika

BREZHIBNA RUTINSKA NEGA ZA VSA STANJA.

Naj gre za poletne plohe ali spontane izlete na podeželju, bo pustolovščina pustila svoje sledi. S kompletom izdelkov MINI Car Care Selection poskrbite, da bo vaš MINI spet zasijal kot nov.

NAREDITE NASLEDNJE KORAKE.

#HereWeGo: Zahvala celotni skupnosti MINI za odlično slikovno gradivo.