Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

TRGOVEC MINI

The all-electric MINI side view
MINI COOPER S E
mini 3 vrata
mini 3 vrata
mini 5 vrat
mini cabrio
mini cabrio
mini Clubman
MINI Countryman side view
mini Countryman
MINI Countryman S E side view
COUNTRYMAN S E
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman

JOHN COOPER WORKS.

MINI VZNEMIRJENJE. V NAJVEČJEM FORMATU.***
Od 32.650 € *

PREIZKUSITE SE S 306 KM.

Ob mišičasti postavi, značilno nizkem zvoku in 306 KM čiste moči naših modelov MINI John Cooper Works se razvname dirkaško srce. Ti neukrotljivi visokozmogljivi avtomobili so ponovno utelešenje zmagovalnih dirkalnih legend Johna Cooperja in predstavljajo samo bistvo motošporta. Njegovo izročilo še naprej živi. To je vozniška strast v najmogočnejši obliki s še več atletskosti in najmočnejšim motorjem, vgrajenim v MINI doslej. Ko sta vozniku na voljo takšna moč in natančnost, takoj ugotovi, da je najtežja preizkušnja z vozilom JCW stati na mestu.

OGLEJTE SI NAJZAHTEVNEJŠI PREIZKUS OD VSEH.** ***

Ko se prižge zelena luč, lahko sprostite vso moč, ki vam je na voljo – in dirkača v sebi. Pripravili smo vrsto zahtevnih izzivov, ob katerih se bo pokazala enkratna zmogljivost naših novih modelov MINI John Cooper Works.
MINI JCW Cabrio – MINI JCW 3 vrata – MINI JCW Countryman – MINI JCW Clubman MINI JCW Cabrio – MINI JCW 3 vrata – MINI JCW Countryman – MINI JCW Clubman

SPOZNAJTE MODELE VOZILA.

Naši modeli MINI John Cooper Works utelešajo samo bistvo motošporta ter izžarevajo značilno in hkrati mišičasto prefinjenost, ki pritegne pogled in izzove presenečenje. To je ponovno utelešenje zmagovalnih reli legend Johna Cooperja. Edinstveni in samozadostni zmogljivi modeli so polni izjemnih funkcij in lastnosti – ter so izdelani tako, da vedno znova presenetijo.
Vrhunska zmogljivost
MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman

IZKORISTITE MOGOČNIH 306 KM.

Vsak model John Cooper Works s številnimi vznemirljivimi lastnostmi uteleša bistvo motošporta. Njihova moč neposredno in intenzivno prenaša vsak gib voznika v akcijo. Ob bližanju vsakega ovinka se cesta trese od prekipevanja življenja – vse do ciljne ravnine.

DOŽIVITE ZVOK MOČI.

Nadenite si slušalke, povečajte glasnost in poslušajte, kako zveni legendarni model John Cooper Works.** ***
Prepoznavna oblika
MINI John Cooper Works Clubman – zelene in rdeče barve – v profilu MINI John Cooper Works Clubman – zelene in rdeče barve – v profilu

VRAŽJE PODROBNOSTI.

Zapeljivost na prvi pogled. Še preden odprete vrata, začutite, da je MINI John Cooper Works razred zase. Aerodinamični sprednji odbijač in športni zadnji spojler že sama namigujeta na vznemirljivo vožnjo, ki vas čaka. Usedite se vanj, in odkrili boste izbor vrhunskih materialov ter dirkaške podrobnosti, ki dajejo ekskluzivni občutek dirkalnega vozila.

VSTOPITE.

POGLED 360° POGLED 360°
MINI JCW Countryman – British Racing Green – pogled od spredaj MINI JCW Countryman – British Racing Green – pogled od spredaj

Dodatna oprema John Cooper Works.

Za ljubitelje oblikovanja in za ljudi, ki premikajo meje, kakršni ste vi.

 Malo jih je verjelo
John Cooper – Mini Cooper – 1965 Monte Carlo Rally John Cooper – Mini Cooper – 1965 Monte Carlo Rally

ZAPUŠČINA JOHNA COOPERJA.

Modeli MINI John Cooper Works izvirajo iz družine dirkalnih šampionov, ki jih je izdelal pionirski konstruktor Formule ena, John Cooper. Znal je prepoznati dirkalni potencial. In njegovo izkušeno oko ga je opazilo v novo predstavljenem vozilu Classic Mini.

MALO JIH JE VERJELO.

Nihče ni pričakoval, da bo John Cooper s svojim ikonskim klasičnim modelom Mini kljub majhnim možnostim zmagal. Zagnani nefavorit je bliskovito zavzel svet moto dirkanja in premagal tekmece z okretno vožnjo, revolucionarnim motorjem in postavitvijo koles. Vedno znova.

PIŠE SE ZGODOVINA MOTOŠPORTA.

Zgodba modelov John Cooper Works se začne leta 1946. Charles Cooper in njegov sin John sta ustanovila avtomobilsko podjetje Cooper Car Company in svoje prve dirkalne avtomobile izdelala v Charlesovi majhni garaži v Surbitonu v Angliji. Ti skromni začetki so sčasoma spremenili zgodovino motošporta in pomagali ustvariti uspešno dirkaško zapuščino po vsem svetu, ki se nadaljuje še danes. Hkrati je to kmalu imelo izjemne posledice tudi za klasični model Mini. Oglejte si odličen dokumentarec »John Cooper: Genius & Works«, ki ga je ekskluzivno pripravila mreža Sky.
John Cooper Works – enosedežni dirkalnik v Formuli tri John Cooper Works – enosedežni dirkalnik v Formuli tri

VOZNIK NA PRVEM MESTU.

Podjetje Cooper Car Company je najprej izdelovalo enosedežne dirkalne avtomobile za Formulo tri. V razredu do 500 ccm so bili zaradi revolucionarnega položaja motorja zadaj izjemno uspešni. Zaradi te genialne poteze je podjetje Cooper Car Company kmalu postalo priljubljeno med ambicioznimi mladimi vozniki. John Cooper je osvojil tako svetovno prvenstvo v Formuli ena kot konstruktorski naslov.
John Cooper Works – Prvi Mini Cooper John Cooper Works – Prvi Mini Cooper

NASTANEK LEGENDE.

Po velikem uspehu s svojimi konstrukcijami avtomobilov se je John Cooper navdušil nad novo predstavljenim klasičnim modelom Mini. Njegov potencial je v njem vzbudil zanimanje, in želel ga je spremeniti v dirkalnega šampiona. Z močnejšim motorjem, novimi zavorami in natančnejšim krmilnim sistemom je skromni majhen družinski avtomobil kmalu spremenil v izjemno uspešen dirkalnik. 1961 je nastal prvi model Mini Cooper.
John Cooper – Mini Cooper – dirkaške nagrade John Cooper – Mini Cooper – dirkaške nagrade

PROTI VSEM PRAVILOM.

Od tedaj ni moglo Minija nič več ustaviti. Instinkt Johna Cooperja se je ponovno izkazal za pravilnega. Bil je mojster na svojem področju. Izdelal je avtomobil za vse čase. Do 1964 je bila Mini Cooper že globalno priznana blagovna znamka. Zmagal je skoraj na vseh mogočih tekmovanjih – tudi na zgodovinskih dirkah relija v Monte Carlu v letih 1964, 1965 in 1967. Mini in John Cooper sta razvila klasični model Mini v zmagovalca, ki je daleč presegal vse tekmece.
MINI Cooper S – John Cooper Works MINI Cooper MINI Cooper S – John Cooper Works MINI Cooper

NOVA DOBA.

Leta 2001 se je Mini pridružil skupini BMW, ki je blagovno znamko preoblikovala v MINI. S to spremembo se je tudi obudilo izjemno zanimanje za individualizacijo modelov MINI in nadaljevanje izročila podjetja John Cooper Works. Modela John Cooper Works MINI Cooper in MINI Cooper S Tuning Kits sta prišla v centre MINI po vsem svetu leta 2003, model MINI Cooper z večjo močjo 126 KM (93 Kw) in model MINI Cooper S z izjemnimi 200 KM (147 Kw).
MINI Cooper S – Komplet dodatne opreme John Cooper Works GP MINI Cooper S – Komplet dodatne opreme John Cooper Works GP

VEDNO HITREJŠI.

Tovarniško predelan model MINI Cooper S s paketom dodatne opreme John Cooper Works GP Kit je bil predstavljen leta 2006. Nova omejena edicija MINI hatchback je prinesla izjemno zmogljivost in edinstven dirkaški občutek. To je bil najhitrejši MINI do tedaj, ki je lahko dosegel 100 km/h (62 mph) v malo manj kot 6,5 sekunde. Izdelanih je bilo le 2.000 vozil. Vsa so bila enotne unikatne barve: kovinske Thunder Blue z ogledali v barvi Chili Red in s streho v barvi Pure Silver, kjer je bila navedena tudi serijska številka vozila med 1 in 2.000.
MINI John Cooper Works Clubman – od spredaj MINI John Cooper Works Clubman – od spredaj

PONOVNO ROJSTVO LEGENDE.

BMW je 2007 kupil ime blagovne znamke ter inženirski in razvojni oddelek podjetja John Cooper Works. Leto kasneje je že predstavil prva nova modela MINI John Cooper Works: povsem posodobljeno različico modelov John Cooper Works Hatch in John Cooper Works Clubman. V zmogljivih vozilih je bil vgrajen 1,6-litrski štirivaljni motor s turbinskim polnilnikom Twin Scroll in močjo 211 KM (155 kW). To je bila počastitev pionirskega duha Johna Cooperja in predanost zmogljivi vožnji. Pet let kasneje, 2013, je na trg prišla omejena edicija MINI John Cooper Works GP z 218 KM in štirivaljnim turbinskim motorjem. Tudi tokrat je bilo izdelanih le 2.000 izjemno iskanih modelov.
Reli avtomobil X-raid MINI John Cooper Works Rally – Dakar reli Reli avtomobil X-raid MINI John Cooper Works Rally – Dakar reli

INSTINKT ŠAMPIONOV.

Motošportno izročilo MINI se nadaljuje z modeli MINI John Cooper Works, ki so ravnokar prišli na ceste. Vsem je skupna enaka visokozmogljiva DNA in dirkaška predelava, ki prinaša učinkovito kombinacijo natančnega upravljanja in pospeševanja. Hkrati tudi naša dirkalna ekipa MINI John Cooper Works zmaguje na tekmovanjih. Nedavno je osvojila dirko v Daytoni, kjer je premagala nekatere najboljše športne avtomobile na svetu. Po štirih zaporednih zmagah na reliju v Dakarju je reli ekipa X-raid MINI John Cooper Works dosegla odličen uspeh tudi na reliju v Dakarju 2019 s petimi posadkami, uvrščenimi med deset najboljših, in s skupnim drugim mestom celotne ekipe.
 

Razpoložljivi motorji in možnosti opreme

Moč
231 KM (170 kW)
Vrsta goriva
Bencin
Poraba
6,8 - 7,3 l/100 km disclaimer
Emisije
156 - 166 g/km disclaimer
Menjalnik
Ročni , Športni samodejni
Pogon
2-kolesni

Osnovne značilnosti

Barva

Izbrana možnost ni na voljo, zato je nadomeščena je z:  Rebel Green

Kolesa

Izbrana možnost ni na voljo, zato je nadomeščena je z: 18" lita alu. platišča John Cooper Works Cup Spoke, dvobarvna

BARVA STREHE

Streha je na voljo v 3 barvah

ZAŠČITNI POKROVI VZVRATNIH OGLEDAL

Pokrovi vzvratnih ogledal so na voljo v 3 barvah

ČRTE NA POKROVU MOTORJA

Črte na pokrovu motorja so na voljo v barvah Black in White

DODATNE LASTNOSTI

Reža za zajem zraka v pokrovu motorja, mreža v track slogu, klasični logotip »JCW«, spodnje reže za zrak

 

Razpoložljivi motorji in možnosti opreme

Moč
231 KM (170 kW)
Vrsta goriva
Bencin
Poraba
7,1 - 7,5 l/100 km disclaimer
Emisije
161 - 171 g/km disclaimer
Menjalnik
Ročni , Športni samodejni
Pogon
2-kolesni

Osnovne značilnosti

Barva

Izbrana možnost ni na voljo, zato je nadomeščena je z:  Rebel Green

Kolesa

Izbrana možnost ni na voljo, zato je nadomeščena je z: 18" lita alu. platišča John Cooper Works Cup Spoke, dvobarvna

ZAŠČITNI POKROVI VZVRATNIH OGLEDAL

Pokrovi vzvratnih ogledal so na voljo v 3 barvah

ČRTE NA POKROVU MOTORJA

Črte na pokrovu motorja so na voljo v barvah Black in White   

DODATNE LASTNOSTI

Reža za zajem zraka v pokrovu motorja, mreža v track slogu, klasični logotip »JCW«, spodnje reže za zrak

 
John Cooper Works logo
MINI JCW CLUBMAN

CLUBMAN

Od 45.450 € *

7,9 - 7,4 l/100 km disclaimer
180 - 169
g/km disclaimer

Razpoložljivi motorji in možnosti opreme

Moč
306 KM (225 kW)
Vrsta goriva
Bencin
Poraba
7,4 - 7,9 l/100 km disclaimer
Emisije
169 - 180 g/km disclaimer
Menjalnik
Športni samodejni
Pogon
4-kolesni

Osnovne značilnosti

Barva

Izbrana možnost ni na voljo, zato je nadomeščena je z:  Rebel Green

Kolesa

Izbrana možnost ni na voljo, zato je nadomeščena je z: 19" lita alu. platišča John Cooper WorksCircuit Spoke 2-tone

BARVA STREHE

Streha je na voljo v 3 barvah

ZAŠČITNI POKROVI VZVRATNIH OGLEDAL

Pokrovi vzvratnih ogledal so na voljo v 3 barvah

ČRTE NA POKROVU MOTORJA

Črte na pokrovu motorja so na voljo v barvah Black in White

DODATNE LASTNOSTI

Reža za zajem zraka v pokrovu motorja, mreža v track slogu, klasični logotip »JCW«, spodnje reže za zrak

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.

MINI 3 VRATA

Izberite vrsto goriva:

Bencin

231 KM

170 kW

Od 32.650 € *
  • Ročni
  • Športni samodejni
Izberi

CABRIO

Izberite vrsto goriva:

Bencin

231 KM

170 kW

Od 36.600 € *
  • Ročni
  • Športni samodejni
Izberi

CLUBMAN

Izberite vrsto goriva:

Bencin

306 KM

225 kW

Od 45.450 € *
  • Športni samodejni
Izberi

MINI 3 VRATA

Izberite menjalnik:

Ročni

Od 32.650 € *
Izberi

Športni samodejni

Od 34.761 € *
Izberi

CABRIO

Izberite menjalnik:

Ročni

Od 36.600 € *
Izberi

Športni samodejni

Od 38.711 € *
Izberi

CLUBMAN

Izberite menjalnik:

Športni samodejni

Od 45.450 € *
Izberi

MINI 3 VRATA

Izberite pogon:

2-kolesni

Od 34.761 € *
Izberi

2-kolesni

Od 32.650 € *
Izberi

CABRIO

Izberite pogon:

2-kolesni

Od 38.711 € *
Izberi

2-kolesni

Od 36.600 € *
Izberi

CLUBMAN

Izberite pogon:

4-kolesni

Od 45.450 € *
Izberi
John Cooper Works logo

Vaša izbira

MINI John Cooper Works Hatch

John Cooper Works 3 Door Hatch

Od 32.650 € *
170 kW (231 KM)
Bencin
Ročni
2-kolesni
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,3 - 7 l/100 km (kombinirana)
166 - 160 g/km CO2 (kombinirane)
John Cooper Works logo

Vaša izbira

MINI John Cooper Works Hatch

John Cooper Works 3 Door Hatch

Od 34.761 € *
170 kW (231 KM)
Bencin
Športni samodejni
2-kolesni
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,1 - 6,8 l/100 km (kombinirana)
162 - 156 g/km CO2 (kombinirane)
John Cooper Works logo

Vaša izbira

MINI John Cooper Works Cabrio

John Cooper Works Convertible

Od 36.600 € *
170 kW (231 KM)
Bencin
Ročni
2-kolesni
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,5 - 7,3 l/100 km (kombinirana)
171 - 165 g/km CO2 (kombinirane)
John Cooper Works logo

Vaša izbira

MINI John Cooper Works Cabrio

John Cooper Works Convertible

Od 38.711 € *
170 kW (231 KM)
Bencin
Športni samodejni
2-kolesni
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,3 - 7,1 l/100 km (kombinirana)
167 - 161 g/km CO2 (kombinirane)
John Cooper Works logo

Vaša izbira

MINI JCW CLUBMAN

John Cooper Works Clubman

Od 45.450 € *
225 kW (306 KM)
Bencin
Športni samodejni
4-kolesni
Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,9 - 7,4 l/100 km (kombinirana)
180 - 169 g/km CO2 (kombinirane)

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
John Cooper Works 3 Door Hatch disclaimer
PORABA GORIVA, KOMBINIRANA
7 - 7.3 l/100 km
EMISIJE CO2, KOMBINIRANE
160 - 166 g/km
John Cooper Works Convertible disclaimer
PORABA GORIVA, KOMBINIRANA
7.3 - 7.5 l/100 km
EMISIJE CO2, KOMBINIRANE
165 - 171 g/km

Select your MINI

Bencin

231 KM (170 kW) / 4 Cylinders

John Cooper Works 3 Door Hatch

Od 32.650 €

*

Ročni

2-kolesni

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,3 - 7 l/100 km (kombinirana)
166 - 160 g/km CO2 (kombinirane)
Izberi

John Cooper Works 3 Door Hatch

Od 34.761 €

*

Športni samodejni, Steptronic športni menjalnik

2-kolesni

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,1 - 6,8 l/100 km (kombinirana)
162 - 156 g/km CO2 (kombinirane)
Izberi

Bencin

231 KM (170 kW) / 4 Cylinders

John Cooper Works Convertible

Od 36.600 €

*

Ročni

2-kolesni

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,5 - 7,3 l/100 km (kombinirana)
171 - 165 g/km CO2 (kombinirane)
Izberi

John Cooper Works Convertible

Od 38.711 €

*

Športni samodejni, Steptronic športni menjalnik

2-kolesni

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,3 - 7,1 l/100 km (kombinirana)
167 - 161 g/km CO2 (kombinirane)
Izberi

Bencin

306 KM (225 kW) / 4 Cylinders

John Cooper Works Clubman

Od 45.450 €

*

Športni samodejni, Steptronic športni menjalnik

4-kolesni

Fuel Consumption & Emissions (WLTP disclaimer)
7,9 - 7,4 l/100 km (kombinirana)
180 - 169 g/km CO2 (kombinirane)
Izberi

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
John Cooper Works 3 Door Hatch disclaimer
PORABA GORIVA, KOMBINIRANA
7 - 7.3 l/100 km
EMISIJE CO2, KOMBINIRANE
160 - 166 g/km
John Cooper Works Convertible disclaimer
PORABA GORIVA, KOMBINIRANA
7.3 - 7.5 l/100 km
EMISIJE CO2, KOMBINIRANE
165 - 171 g/km
Kolekcija JCW Lifestyle

TO JE NAČIN ŽIVLJENJA.

Popeljite svojo strast korak naprej z našim širokim izborom visokokakovostnih artiklov MINI John Cooper Works. Zbirka se stalno spreminja, a vedno s pozornostjo na bistveno – kombinacijo trajnosti, pristnih vrhunskih materialov in modernega oblikovanja z inovacijami in elegantnimi podrobnostmi. Gre za celoten paket, zato si priskrbite opremo še danes.
The all-electric MINI side view
MINI COOPER S E
mini 3 vrata
mini 3 vrata
mini 5 vrat
mini cabrio
mini cabrio
mini Clubman
MINI Countryman side view
mini Countryman
MINI Countryman S E side view
COUNTRYMAN S E
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo