MINI John Cooper Works – JCW Clubman – JCW Countryman MINI John Cooper Works – JCW Clubman – JCW Countryman

JOHN COOPER WORKS.

MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman

SKRAJNO VZNEMIRJENJE MINI.

Vsak model John Cooper Works, poln ognjevitih lastnosti, uteleša bistvo motošporta. Njegova moč neposredno in zelo intenzivno pretvori vsako pobudo v akcijo. Ko vstopa v ovinek, se na asfaltu občuti utrip življenja, ki se stopnjuje vse do ciljne ravnine.

NOVI MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN ALL4

MINI RAZVESELJE. MAKSIMALNO.

MINI Countryman – napovednik JCW

ZA HITRE IN NEUSTRAŠNE.

Novi MINI John Cooper Works Countryman ALL4 je popolnoma opremljen z 2,0-litrskim 4-valjnim motorjem TwinPower Turbo z močjo 300 KM/211 kW in pospeši od 0 do 100 km/h že v 5,4 sekunde. Ti neukrotljivi dirkalniki so reinkarnacija zmagovalnih legendarnih dirkalnikov Johna Cooperja in zdaj zapuščina živi naprej. Z večjo športnostjo in najmočnejšim motorjem, kar jih je bilo kdajkoli nameščenih v MINI, je to vozniška strast v svoji najmočnejši obliki. Ko imate na voljo tolikšno moč in natančnost, takoj ugotovite, da je mirovanje v vozilu MINI John Cooper Works najtežja preizkušnja od vseh.
>
MINI John Cooper Works Clubman – zelena in rdeča – stranski pogled MINI John Cooper Works Clubman – zelena in rdeča – stranski pogled

VRAŽJE PODROBNOSTI.

En pogled in zasvojeni boste. Še preden odprete vrata, vam bo jasno, da je MINI John Cooper Works razred zase. Aerodinamični sprednji odbijač in športni zadnji spojler že merita na vznemirjenje, ki sledi. Vstopite in odkrili boste množico premijskih materialov in podrobnosti, ki izvirajo iz sveta motošporta in ki so zasnovane tako, da se ne boste znebili posebnega občutka, da sedite v dirkalniku.

360-STOPINJSKI POGLED NOTRANJOSTI.

MINI John Cooper Works – notranjost – 360-stopinjski pogled MINI John Cooper Works – notranjost – 360-stopinjski pogled

ZAPUŠČINA JOHNA COOPERJA.

Modeli MINI John Cooper Works so potomci serije šampionskih dirkalnikov, ki jih je skonstruiral John Cooper, pionirski konstruktor dirkalnikov Formule 1. Že ob pogledu na avtomobil je lahko takoj prepoznal dirkaški potencial. Njegovo ostro oko ga je opazilo pri klasičnem modelu MINI, ki je ravno zapeljal s proizvodnega traku na ceste.

>
MINI John Cooper Works – John Cooper Works MINI John Cooper Works – John Cooper Works
MINI John Cooper Works – platišča

DODATKI JOHN COOPER WORKS.

KOLEKCIJA JCW LIFESTYLE.

MINI John Cooper Works – kolekcija Lifestyle
MINI John Cooper Works – MINI Connected

MINI CONNECTED.

JE BLIŽJE, KOT SI MISLITE.

BALZAM ZA DESNO NOGO.

Z MINI Financial Services.
MINI John Cooper Works – siva in črna – pogled od spredaj

NAREDITE NASLEDNJI KORAK.