MINI Connected Upgrades – uvod

MINI CONNECTED UPGRADES

IZKORISTITE ŠE VEČ IZ VSAKE VOŽNJE.

Izboljšajte digitalno izkušnjo svojega MINI s paketom MINI Connected. Prinaša vam kombinacijo izboljšanih navigacijskih funkcij in aplikacij za vozilo, ki jih lahko prilagodljivo dodate svojemu MINI.

Ali pa se odločite razširiti pristojnost funkcij za pomoč pri vožnji in parkiranju ali poiščite več udobja za vsakodnevno vožnjo. Z MINI Connected Upgrades boste izkoristili svoj MINI v največji možni meri.

DODATNE PREDNOSTI NA KRATKO.

Dan in noč – aktivirajte ali nadgradite nove funkcije za svoj MINI, kadar se vam zahoče.

Prilagodljivo –  uživajte v obdobjih rezervacij, ki ustrezajo vašim potrebam.

Praktično – funkcije dodajte enostavno in priročno prek aplikacije MINI.

Intuitivno –  aktivacija je enostavna in poteka prek vašega MINI ID.

PAKET MINI CONNECTED

ŽELITE VEČ POVEZLJIVOSTI?

MINI Connected Upgrades – Personal Assistant

MINI Intelligent Personal Assistant.

Z MINI Intelligent Personal Assistant je že mogoča interakcija med vašim glasom in MINI. Upodobljeni "MINI" bo pospremil interakcijo na okroglem OLED-prikazovalniku. Če pa bi radi še bolj edinstveno vizualizacijo, vam bo na pomoč priskočil "Spike".

NAVIGACIJA MINI.

Izboljšajte delovanje navigacije MINI s privlačno možnostjo vizualizacije, ki vključuje zgradbe in znamenitosti v 3D. Udobneje dosezite cilj z dodatnimi informacijami o zanimivostih in informacijami o parkiranju.

MINI Connected Upgrades – navigacija
MINI Connected Upgrades – AirConsole

IGRE AIRCONSOLE.

Tehnologija AirConsole je novost v naših modelih MINI in vzpostavlja edinstveno obliko igralne izkušnje v avtomobilu. Igre AirConsole, ki so na voljo brezžično, lahko igrate kar s pametnim telefonom v kombinaciji z MINI Interaction Unit. Takšna postavitev pomeni, da lahko več igralcev, vključno s potniki na zadnjih sedežih, igra priložnostne igre v aplikaciji AirConsole, ko vozilo miruje. Na voljo je različna ponudba dirkalnih in športnih iger, kvizov splošnega znanja in glasbenih kvizov, skupaj s simulacijami, strategijami, igrami zasledovanja ter sestavljankami. Portfelj razpoložljivih iger se nenehno povečuje.

DODATNE APLIKACIJE.

Preprosto dostopajte do priljubljenih aplikacij iz različnih tematskih področij, kot so zvok in glasba, igre, novice in pretakanje videoposnetkov. Aplikacije so brezhibno integrirane v okrogli OLED-prikazovalnik vašega MINI, njihov izbor pa bo vedno bogatejši.

MINI Connected Upgrades – aplikacije MINI

MINI CONNECTED UPGRADES

NADGRADITE SVOJ MINI KADARKOLI.

MINI Connected Upgrades – Driving Assistant Plus

DRIVING ASSISTANT PLUS.

Doživite izboljšano udobje in varnost s pomočjo, ki temelji na kameri in radarskih senzorjih. Poleg vsega, kar zajema Driving Assistant, vam ta paket ponuja vrsto naprednih sistemov, kot je aktivni asistent za uravnavanje hitrosti, ki samodejno uravnava razdaljo do spredaj vozečega vozila in vzdržuje hitrost vašega MINI v območju od 0 do 180 km/h. Opozorilo za zapustitev voznega pasu vas takoj opozori, ko bo vaše vozilo tik pred tem, da nenamerno zapusti svoj vozni pas na cestah z vidnimi oznakami voznega pasu.

Remote Engine Start.

Ta funkcija vam omogoča, da vzpostavite temperaturo v svojem MINI na primerno raven, preden se odpravite. Z aplikacijo MINI ali avtomobilskim ključem lahko motor zaženete na daljavo, da zagotovite prilagojeno ogrevanje ali ohlajanje.

MINI Connected Upgrades – Remote Engine Start
MINI Connected Upgrades – asistent za dolge luči

ASISTENT ZA DOLGE LUČI.

Olajšajte si vožnjo ponoči. Če je aktiviran, se dolgi svetlobni snop samodejno vklopi, ko je temno, in se samodejno izklopi, kadar so ceste dovolj osvetljene. Asistent za dolge luči je senzor, usmerjen naprej, ki je vgrajen na sprednji strani notranjega ogledala vašega MINI. Zaradi njega bo vožnja ponoči veliko varnejša, saj žarometi samodejno preklapljajo z dolgih na kratke luči, da preprečijo zaslepitev drugih udeležencev v prometu. Preklop svetlobe se izvaja, ko vozite s hitrostjo 50 km/h in več ali ko vgrajena kamera zazna luči nasproti vozečih vozil. Ko je cesta pred vami spet prosta, asistent preklopi nazaj na dolgi svetlobni snop.

MINI CONNECTED.

MINI CONNECTED BASE PAKET MINI CONNECTED
NAVIGACIJA
Stavbe in znamenitosti v 3D
✔️
Real Time Traffic Information Za aktivno pot Za celoten zemljevid
Izboljšane informacije o parkiranju ✔️
Podatki iz prometnih kamer ✔️
RAZVEDRILO
Aplikacije tretjih ponudnikov, vključno s pretakanjem zvoka ✔️
Igre AirConsole ✔️
Platforma za pretakanje videoposnetkov ✔️
PRILAGODITEV
MINI Intelligent Personal Assistant Avatar "MINI" Avatar "MINI" ali "Spike"
Avtomatizirane navade
✔️
POVEZLJIVOST
Remote Services za povezavo z aplikacijo MINI ✔️ ✔️
Uporaba podatkov Osnovna povezljivost Povezljivost za vse primere uporabe

Odkrijte MINI Connected Store.

Pripravite se na raziskovanje nove dobe povezljivosti, kjer vaš MINI postane več kot le avtomobil, postane vaš digitalni spremljevalec.