Stopnja dodatne opreme JCW – napovednik

UPAJTE SI BITI DRUGAČNI.

PRITEGNITE POGLEDE IN POSPEŠITE UTRIP SRCA. Z DODATNO OPREMO MINI JOHN COOPER WORKS.

Bodite drzni. Bodite pogumni. Bodite svoji. Spodbujajte svojo individualnost in si upajte biti drugačni s privlačnimi zasnovami dodatne opreme za zunanjost John Cooper Works. Izdelki, narejeni za tiste, ki se nočejo zliti z množico.

STE PRIPRAVLJENI NA NEKAJ VZNEMIRJENJA IN KURJO POLT?

Opremite svoj MINI s pristnim dirkaškim občutkom. Dodatna oprema JCW iz karbonskih vlaken in karbonski poudarki JCW prešitega videza izžarevajo tako vznemirljiv občutek vožnje z gokartom MINI. Pokrova zunanjih ogledal, bočna vložka, odprtina za zrak in ročaj na vratih prtljažnika pa vam ponujajo veliko možnosti za izboljšanje športnega značaja vašega MINI.
MINI John Cooper – vznemirjenje in kurja polt
MINI John Cooper Works – ročaj na vratih prtljažnika

KARBONSKI ROČAJ NA VRATIH PRTLJAŽNIKA JCW.

Športna oblika: ročaj JCW na vratih prtljažnika, izdelan iz karbonskih vlaken visoke kakovosti, zadnji del vozila obdari z izredno privlačnostjo. Zlasti v kombinaciji z drugimi zunanjimi komponentami JCW iz karbonskih vlaken vozilo navdušuje z edinstvenim športnim videzom.
MINI John Cooper Works – maska odprtine za zrak

KARBONSKA MASKA ODPRTINE ZA ZRAK NA POKROVU MOTORJA JCW.

Pristno dirkaško navdušenje. Maska na odprtini za zrak John Cooper Works je izdelana iz visokokakovostnih karbonskih vlaken, premazanih s prozornim lakom. Za vrhunski, nezamenljiv videz sprednjega dela vozila.
MINI John Cooper Works – rdeča in črna – karbonska bočna vložka prešitega videza

Karbonska bočna vložka JCW.

Dvakrat športen pridih. Bočna vložka John Cooper Works iz karbonskih vlaken sta privlačna poudarka na boku vozila in navdušujeta s povsem novim videzom. Optimalno sta primerna za namestitev na bočnih stenah vašega MINI in odlično dopolnjujeta njegov izjemno dinamičen značaj. Inovativen postopek proizvodnje novega materiala iz karbonskih vlaken pa lepo poudarja tipičen pionirski duh znamke MINI.

ZVEZDE CESTE.

MINI John Cooper Works – zelena in črna – zvezde ceste

Originalni kompleti koles MINI s pnevmatikami z oznako zvezde so bili skrbno izdelani v tesnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci pnevmatik, kot so Pirelli, Continental, Goodyear in Dunlop, da bi zagotovili največji oprijem in varnost. Popolnoma se ujemajo s komponentami podvozja, da izboljšajo zmogljivost vašega MINI in so opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo praznovoznih pnevmatik, kar zagotavlja brezhibno izkušnjo vožnje, ne glede na to, kam vas vodi pot.

ELEGANCA V GIBANJU.

ORIGINALNA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE MINI
ZMOGLJIVOST IN OBLIKA
Oblikovanje v barvi Piano Black

KOLEKCIJA MINI JOHN COOPER WORKS.

MINI John Cooper Works – kapica za ključ – ovratni trak

KAPICA ZA KLJUČ JCW Z OVRATNIM TRAKOM.

Ključna izkušnja. Kapica za ključ privlačne športne oblike JCW ni le izjemno elegantna, je tudi pametna. Vgrajeni čip NFC omogoča izvajanje izbranih funkcij pametnega telefona, preprosto tako, da telefon približate ključu.

SERVISNE STORITVE MINI. SKRBIMO ZA TO, KAR IMATE RADI.

MINI John Cooper Works – MINI Service inclusive

MINI SERVICE INCLUSIVE PAKETI.

Poslovite se od nadležnih stroškov vzdrževanja. MINI Service Inclusive ponuja celovito rešitev, ki je popolnoma prilagojena vašim potrebam in vsakemu MINI, tako novemu kot rabljenemu. Vse storitve, vključene v paket, so zajete v enkratnem fiksnem strošku za izbrano obdobje. To ne le poenostavi izračun stroškov, ampak tudi zagotavlja znatne prihranke v primerjavi s plačilom posameznih storitev pri vašem servisnem partnerju MINI. Uživajte v udobju brezskrbnega vzdrževanja in dodatnih prednostih stroškovne učinkovitosti z MINI Service Inclusive.

Napovednik Navdih, ne uporabljajte v spletni predstavitvi
DODATNA OPREMA JOHN COOPER WORKS

DODATNA OPREMA JOHN COOPER WORKS.

Z velikim ponosom vam predstavljamo najbolj vznemirljivo začetno postavo John Cooper Works v zgodovini, opremljeno z dodatki za povečanje zmogljivosti, ki črpajo navdih iz sveta motošporta. Tu je le nekaj nepogrešljivih izbir, zasnovanih, da pospešijo vaš srčni utrip in izzovejo vašo odločnost, še preden sploh zapeljete na cesto.