PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
all-electric MINI Cooper

NOVI POPOLNOMA ELEKTRIČNI MINI COOPER.

Ko gre za napredek, ima novi popolnoma električni MINI Cooper svoj slog, ki je drzen, a očarljiv.

SPREMEMBA ŽIVLJENJSKEGA SLOGA.

Pripravite se na novi popolnoma električni MINI Cooper, ki bo vse postavil na glavo. Ta MINI ni le avtomobil, je drzen mestni utrip v nastajanju. Njegova dinamična osebnost in senzacionalna oblika vas bosta očarala. Doživite val svobode, vznemirjenja in energičnega življenja, kjer je vse skupaj zavito v naelektreno doživetje vožnje v slogu gokarta. In lahko mirno spite, saj se zavedate, da vaš bodoči popolnoma električni MINI Cooper izpolnjuje najstrožje emisijske standarde, tako da bo vaša vožnja ne le razburljiva, ampak tudi okoljsko ozaveščena. Najbrž menite, da obvladate vsak kotiček mesta. Razmišljajte malo drugače. Ta popolnoma električni MINI Cooper je tu, da izzove norme in na novo opredeli raziskovanje urbanega okolja. To ni le avtomobil, je sprememba življenjskega sloga.
FUNKCIJE

SODOBEN PRISTOP Z VZDUŠJEM MINI.

Pozdravite novi popolnoma električni MINI Cooper, utelešenje elegantne preprostosti in neprekosljive karizme. Predstavljajte si čiste linije in dinamične LED-luči, ki vam zaželijo toplo dobrodošlico in vas pospremijo na pot v slogu. Ta MINI ni le elektrificiran gokart, ampak absolutni narekovalec trendov, ki vam omogoča, da vedno znova pokažete, kako je biti najbolj frajerski v mestu.
OBLIKA
POUDARKI

STE PRIPRAVLJENI NA ROCK 'N' ROLL?

Pokažite svoj novi življenjski slog z novim popolnoma električnim MINI Cooper. Preverite modele, ki so že na voljo.
READY TO ROCK?
STYLE FIRST

SLOG NA PRVEM MESTU.

MINI ne bi obstajal, če ne bi nekdo rekel: »Začinimo ga.« Izvedite več o možnostih prilagajanja.