PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI BIG LOVE Electric

ČEPRAV SMO SI RAZLIČNI, SODELUJEMO DOBRO.

BIG LOVE.

MINI POZDRAVLJA RAZLIČNOST.

Medtem ko so drugi najraje obkroženi s sebi podobnimi, se MINI trudi iti v drugo smer. S sprejemanjem in združevanjem naših različnosti veliko več pridobimo. Še več, naše potovanje ni končano, saj vsaka nova perspektiva odpira nove zgodbe in nove priložnosti.


BIG LOVE ni romantična, individualna ljubezen. Gre za več, za skupen odnos do življenja.

MINI BIG LOVE Family in the car with a dog

NARIŠI SI NASMEH NA OBRAZ.

Če se z življenjem srečate z odprtim srcem, vas ne bo strah različnosti. Navdihnile vas bodo, vas učile in premaknile. Vse pogosteje živimo svoje življenje v podobno mislečih krogih. Namesto tega bi morali gledati dlje od podobnosti. Toliko se lahko še naučimo! MINI je predan sprejemanju različnosti in sodelovanju tudi v prihodnje.

To je pomembno pri dizajnu, saj MINI svojim voznikom omogoča, da se izražajo na drugačen način. Še bolj pomembno pa je, da to potrebujemo vsi. Kdo v svojem življenju ne potrebuje BIG LOVE?

MINI PREMIKI.

Ne gre za cilj, ampak za potovanje. Proces in vaš razvoj kažeta, koliko ste pridobili v preteklih letih. In sprememba je vedno dober znak, saj na istem mestu ostanejo samo tisti, ki se nikoli ne razvijajo. MINI gre s spremembami. Ali se boste na to potovanje odpravili z nami?
Woman with a bike in front of MINI Electric
Two people standing next to MINI 3-Door Cooper S

NAŠE RAZLIČNOSTI NAS DELAJO EDINSTVENE.

Bolj raznoliko kot je naše okolje, večjo perspektivo dobimo. In cilj? 360 stopinj, pogled z vsakega zornega kota kolesa. MINI ima prostor za vse.
Woman sitting in the MINI

TO JE BIL SAMO MINI UVOD.

Še veliko več lahko izveste o nas.