Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Vaš edinstven MINI Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

RABLJENA VOZILA IZ PROGRAMA MINI NEXT RABLJENA VOZILA IZ PROGRAMA MINI NEXT

RABLJENA VOZILA IZ PROGRAMA MINI NEXT

RABLJENO VOZILO Z NAJVEČJIMI PREDNOSTMI.

Pri tako veliki izbiri vozil je lahko iskanje pravega vozila izziv. 

Če želite kupiti rabljeno vozilo, ga poiščite pri trgovcu z rabljenimi vozili iz programa MINI NEXT.

Tako boste lahko prepričani, da je vozilo v najboljšem možnem stanju. Po nakupu pa lahko izkoristite tudi veliko izjemnih prednosti in storitev. Ne čakajte, temveč v iskalniku zalog rabljenih vozil MINI poiščite vozilo MINI svojih sanj.

PREDNOSTI RABLJENIH VOZIL IZ PROGRAMA MINI NEXT.

24-mesečno jamstvo rabljenih vozil MINI NEXT.

Vozilo, na katerega se lahko zanesete: z rabljenim vozilom iz programa MINI NEXT avtomatsko prejmete 24-mesečno jamstvo na vse mehanske in elektronske dele. Odkrijte neprestani užitek v vožnji z rabljenimi vozili iz programa MINI NEXT, skupaj z dolgoročnim jamstvom.
24-MESEČNO JAMSTVO RABLJENIH VOZIL MINI NEXT.
360-STOPINJSKI PREGLED VOZILA.

360-stopinjski pregled vozila.

Rabljena vozila iz programa MINI NEXT so ekskluzivno na voljo pri trgovcih z rabljenimi vozili iz programa MINI NEXT. Vsako vozilo iz programa MINI NEXT je uspešno prestalo naš izjemno strog pregled vozila (optične, tehnične, notranje in zunanje podrobnosti) in 100-odstotno izpolnjujejo vse natančno opredeljene standarde izdelka.

6 mesecev/10.000 km brez stroškov vzdrževanja.

Po dostavi boste lahko uživali v svojem vozilu MINI z brezplačnim vzdrževanjem vsaj 6 mesecev ali z največ 10.000 prevoženih kilometrov (glede na prikaz servisnega intervala).
6 MESECEV/10.000 KM BREZ STROŠKOV VZDRŽEVANJA.
PONUDBA LIZINGA IN FINANCIRANJA.

Ponudba lizinga in financiranja.

Stopite v stik z najbližjim trgovcem z rabljenimi vozili iz programa MINI NEXT ter si oglejte privlačne ponudbe lizinga in financiranja.

Preverjena zgodovina vozila.

Ob nakupu rabljenega vozila želite vedeti vse: o prejšnjih lastnikih, storitvah za stranke, kakršnih koli nesrečah in popravilih. Zato ima vsako rabljeno vozilo iz programa MINI NEXT celotno, certificirano zgodovino vozila, ki jo je preveril vaš trgovec z rabljenimi vozili iz programa MINI NEXT.
PREVERJENA ZGODOVINA VOZILA.

Pa začnimo.

Te slike in ponudbe so simbolne. S klikom na gumb "Poiščite svoje vozilo MINI", si lahko ogledate aktualno ponudbo rabljenih vozil.

POIŠČITE SVOJEGA TRGOVCA Z MALO RABLJENIMI VOZILI MINI NEXT.

Identifikacijska številka trgovca z vozili Identifikacijska številka trgovca z vozili