PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
RABLJENA VOZILA IZ PROGRAMA MINI NEXT RABLJENA VOZILA IZ PROGRAMA MINI NEXT

RABLJENA VOZILA IZ PROGRAMA MINI NEXT.

RABLJENO VOZILO Z NAJVEČJIMI PREDNOSTMI.

Pri tako veliki izbiri vozil je lahko iskanje pravega vozila izziv. 

Če želite kupiti rabljeno vozilo, ga poiščite pri trgovcu z rabljenimi vozili iz programa MINI NEXT.

Tako boste lahko prepričani, da je vozilo v najboljšem možnem stanju. Po nakupu pa lahko izkoristite tudi veliko izjemnih prednosti in storitev. Ne čakajte, temveč v iskalniku zalog rabljenih vozil MINI poiščite vozilo MINI svojih sanj.

PREDNOSTI RABLJENIH VOZIL IZ PROGRAMA MINI NEXT.

24-mesečno jamstvo rabljenih vozil MINI NEXT.

Vozilo, na katerega se lahko zanesete: z rabljenim vozilom iz programa MINI NEXT avtomatsko prejmete 24-mesečno jamstvo na vse mehanske in elektronske dele. Odkrijte neprestani užitek v vožnji z rabljenimi vozili iz programa MINI NEXT, skupaj z dolgoročnim jamstvom.
24-MESEČNO JAMSTVO RABLJENIH VOZIL MINI NEXT.
360-STOPINJSKI PREGLED VOZILA.

360-stopinjski pregled vozila.

Rabljena vozila iz programa MINI NEXT so ekskluzivno na voljo pri trgovcih z rabljenimi vozili iz programa MINI NEXT. Vsako vozilo iz programa MINI NEXT je uspešno prestalo naš izjemno strog pregled vozila (optične, tehnične, notranje in zunanje podrobnosti) in 100-odstotno izpolnjujejo vse natančno opredeljene standarde izdelka.

6 mesecev/10.000 km brez stroškov vzdrževanja.

Po dostavi boste lahko uživali v svojem vozilu MINI z brezplačnim vzdrževanjem vsaj 6 mesecev ali z največ 10.000 prevoženih kilometrov (glede na prikaz servisnega intervala).
6 MESECEV/10.000 KM BREZ STROŠKOV VZDRŽEVANJA.
PONUDBA LIZINGA IN FINANCIRANJA.

Ponudba lizinga in financiranja.

Stopite v stik z najbližjim trgovcem z rabljenimi vozili iz programa MINI NEXT ter si oglejte privlačne ponudbe lizinga in financiranja.

Preverjena zgodovina vozila.

Ob nakupu rabljenega vozila želite vedeti vse: o prejšnjih lastnikih, storitvah za stranke, kakršnih koli nesrečah in popravilih. Zato ima vsako rabljeno vozilo iz programa MINI NEXT celotno, certificirano zgodovino vozila, ki jo je preveril vaš trgovec z rabljenimi vozili iz programa MINI NEXT.
PREVERJENA ZGODOVINA VOZILA.

Pa začnimo.

Te slike in ponudbe so simbolne. S klikom na gumb "Poiščite svoje vozilo MINI", si lahko ogledate aktualno ponudbo rabljenih vozil.

POIŠČITE SVOJEGA TRGOVCA Z MALO RABLJENIMI VOZILI MINI NEXT.

Identifikacijska številka trgovca z vozili Identifikacijska številka trgovca z vozili