MINI JOHN COOPER WORKS KONCEPT.

dam Image

SKUPNO DELO.

MINI in John Cooper Works sta skupaj izumila žepno raketo. Najnovejši koncept pospeši s hitrostjo, ki kljubuje naravi. Že pogled na MINI John Cooper Works Concept in njegov zvok zbudita čute še preden dodate plin. Najprej boste zaslišali čudovit zvočni zapis. Nato lahko usmerite pogled na ročno zloščen lak legendarne barve John Cooper Works. Še prej pa lahko občudujte podrobnosti, kot so športne črte, rdeči poudarki in dramatičen strešni spojler.

cnt Background Image
MINI John Cooper Works Concept, diagonalni pogled od spredaj

PRIPRAVLEJN.

Z izvrstnim občutkom gokarta nič ne grabi ceste kot MINI John Cooper Works, medtem ko mu novo razvita 18-palčna lita alu. platišča John Cooper Works pomagajo, da jo objame še tesneje. Ta prav tako nastanjajo izraziti sedli sprednjih zavor, ki zagotavljata učinkovit nadzor nad povečano močjo. Za čudovit videz in še bolj nepozabno predstavo.

aig Background Image

VIŠJI OKTAN.

MINI John Cooper Works Concept ima daljšo medosno razdaljo, širšo kolotečino in bolj aerodinamično izpopolnjeno zunanjost v primerjavi s prejšnjim modelom, vključno s pogonskim sklopom ultra visoke zmogljivosti in najmodernejšo tehnologijo podvozja. In ker je MINI povrh vsega zelo praktičen, je lahko vsak dan, dan za dirko.

cnt Background Image
MINI John Cooper Works Concept, diagonalni pogled od zadaj