TEHNOLOGIJA, PRIPRAVLJENA NA VSAKO PUSTOLOVŠČINO.

MINI COUNTRYMAN

TWINPOWER POD POKROVOM.

Tri- in štirivaljni motorji TwinPower Turbo v novem MINI Countrymanu zagotavljajo uglajeno, a hkrati zmogljivo delovanje z velikim navorom. Tudi v nizkem območju števila vrtljajev boste uživali večjo zanesljivost in odzivnost. Novi MINI Countryman je tako hiter, da lahko znamko 100 km/h doseže v samo 5,1 sekunde. 

MINI COUNTRYMAN

MOŽNOSTI MENJALNIKA.

Novi MINI Countryman je opremljen s 7- ali 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom Steptronic, odvisno od konfiguracije avtomobila. MINI Countryman One, One D in Cooper S so standardno na voljo s 7-stopenjskim, MINI Countryman Cooper ALL4, Cooper D ALL4, Cooper S ALL4, Cooper SD ALL4 in Cooper SD pa z 8-stopenjskim avtomatskim menjalnikom. V obeh primerih lahko prenos moči nadgradite na avtomatski športni menjalnik Steptronic.

MINI COUNTRYMAN

ALL4 ZA VSE VRSTE CEST.

Štirikolesni pogon MINI ALL4 je del standardne opreme pri vseh novih modelih MINI Countryman ALL4. Sistem dinamično razporeja moč med vsemi kolesi, kar vam omogoča odličen oprijem in nadzor na vseh terenih. Naj bo vaše potovanje varno z najboljšim oprijemom na vseh vrstah cest in v vsakem vremenu!