MINI 5-door
mini 5 vrat

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI 5-door Hatch MINI 5-door Hatch

PRIHAJA NOVI.

Priljubljena klasika MINI s petimi vrati zdaj ponuja še veliko več!

ŠE VEČ DOBRIH STVARI.

Spoznajte novi MINI s petimi vrati. Okretni, pustolovski mestni raziskovalec svetovnega slovesa je zdaj na voljo v osveženi in še živahnejši različici. Z vso prefinjenostjo, zaradi katere ta privlačni model še vedno ostaja resnična ikona, boste doživeli še veliko več – več prostora zase in potnike, več klasičnih funkcij z močjo nove tehnologije in več užitka v vožnji med križarjenjem po mestu s prijatelji!
FUNKCIJE

ELEGANCA IN ZNAČAJ.

Novi MINI s petimi vrati je dinamičen kot vedno, prepoznaven in zelo eleganten. Na novo opredeljena ikona prinaša več možnosti in več užitka v vožnji. Prenovljen sprednji del in poenostavljen zadek poudarjata športni značaj. Novi elementi, kot sta bočna pokrova z LED-smernikoma, lepo popestrijo eleganten videz. Inovativna oblika platišč z rezkanimi srebrnimi površinami visokega sijaja in LED-žarometi s črno notranjo stranjo ohišja dodajo nesporno eleganco. Notranjost osupne s prefinjenimi podrobnostmi, kot je izboljšan športni volan z usnjeno prevleko. Intuitivna in inovativna tehnologija pa je tam z namenom, da zagotovi najboljšo izkušnjo vožnje.
POUDARKI
ZUNANJOST
NOTRANJOST

OBLIKUJTE GA PO LASTNIH PREDSTAVAH!

ŽELITE ZAČETI SVOJE POTOVANJE MINI ZDAJ?

Popolnoma novi MINI s petimi vrati že komaj čaka, da vas spozna. Takoj preverite našo spletno ponudbo razpoložljivih modelov!
MINI 5-door Hatch
MINI 5-door Hatch

POGLEJTE POBLIŽE.

Izvedite več o vseh osupljivih podrobnostih novega vozila MINI s petimi vrati, modela neverjetnega poguma, polnega presenečenj.
 MINI 5-door
mini 5 vrat