MINI Clubman
MINI Clubman

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI CLUBMAN MINI CLUBMAN

MINI CLUBMAN.

ODPRITE VEČ VRAT.

BODITE ODPRTI ZA MINI CLUBMAN.

Dovolite nam, da vam predstavimo najbolj prefinjen, vsestranski – in prostoren – MINI, ki je bil kdajkoli izdelan. Ko sedite za volanom, novi MINI Clubman odpira dodatna vrata razburljivim novim obzorjem. S petimi sedeži in šestimi vrati, vam MINI Clubman omogoča, da na potovanje vzamete veliko vsega. Velikodušen prtljažni prostor razširi svojo prostornino do 1.250 litrov, kar vam daje še več prostora za pustolovščine. Z vrhunskim štirikolesnim pogonom ALL4 pa boste imeli popoln nadzor na vsaki cesti, zaradi česar se izkaže kot popoln avtomobil za vse namene in vse letne čase.
FUNKCIJE

ODPRITE SE NOVIM PERSPEKTIVAM.

Novi MINI Clubman je poln presenečenj. Klasična oblika, ki v preteklih letih osvajala srca pravih estetov, se je ohranila, vendar je osvežena z nekaj privlačnimi podrobnostmi, kot so zadnje luči oblike Union Jack. Šest vrat in prostoren prtljažnik odpirajo tako veliko novih možnosti! Inovativne tehnološke rešitve, kot so sistemi MINI Connected, pa so vam na voljo, da olajšajo vašo vozno izkušnjo v vseh možnih pogledih!
POUDARKI
ZUNANJOST
NOTRANJOST

OBLIKUJTE GA PO LASTNIH PREDSTAVAH!

JE BLIŽJE, KOT SI MISLITE.

Vaš novi MINI Clubman se nadvse veseli srečanja z vami. In morda je bližje, kot si mislite. Takoj preverite našo spletno ponudbo razpoložljivih modelov!
MINI CLUBMAN
MINI CLUBMAN

BODITE ODPRTI ZA VEČ.

V MINI Clubman je še toliko neodkritega! Spoznajte vse neverjetne podrobnosti tega neponovljivega vozila, odprtega za nove pustolovščine!
 MINI Clubman
MINI Clubman