Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

RAZIŠČITE MINI

PREDNOSTNI TRGOVEC

NOVI MINI CLUBMAN.
ODPRITE VEČ VRAT.

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.

Novi MINI Clubman je tukaj. Eleganten kot vedno. Ampak zdaj bolj prostoren kot kdajkoli prej. Pripravljen je osupniti in presenetiti. Odprite se novim perspektivam z novim MINI Clubman s šestimi vrati.
MINI CLUBMAN

ODPRITE SE NOVIM PERSPEKTIVAM

Novi MINI Clubman je poln presenečenj. Klasična oblika, ki je v preteklih letih osvajala srca pravih estetov, se je ohranila, vendar je osvežena z nekaj privlačnimi podrobnostmi, kot so zadnje luči oblike Union Jack. 6 vrat in prostoren prtljažnik odpirajo tako veliko novih možnosti! Inovativne tehnološke rešitve, kot so sistemi MINI Connected, pa so vam na voljo, da olajšajo vašo vozno izkušnjo v vseh možnih pogledih!
MINI CLUBMAN

ODPRT ZA EDINSTVENOST

Edinstvena oblika je bila vedno močan adut MINI Clubman. Nova različica ne prinaša razočaranja na tem področju, saj uvaja nekatere osupljive funkcije, kot so nove LED-zadnje luči oblike Union Jack. Novi MINI Clubman je na voljo tudi s svežo, izjemno paleto barv, vključno s privlačnim odtenkom Indian Summer Red.
MINI CLUBMAN

VEČ PROSTORA ZA VAŠE IDEJE

Novi MINI Clubman je s 6 vrati in izjemno velikodušnim prtljažnikom prostornine od 360 do 1250 litrov pripravljen na več! Ponuja udoben prostor za 5 oseb, s čimer postane zelo razumna izbira za družinski avtomobil. Dvokrilna vrata naredijo prtljažnik bolj dostopen, pa tudi lažji za natovarjanje in raztovarjanje.
Ključne funkcije

EN MINI, KI USTREZA VSEM

Novi MINI Clubman ima vsestranske prednosti, ki jih bodo cenili vozniki z različnimi interesi. Njegova elegantna, a sveža oblika je takoj opažena med pravimi poznavalci. Zasnovan je s praktičnostjo in opremljen z najsodobnejšo tehnologijo za lažje premagovanje vsakodnevnih razdalj. Čeprav mestnega značaja, je zdaj bolj kot kdajkoli prej pripravljen na pustolovščine zunaj mesta.

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
Podrsajte, da zamenjate barvo

ODPRITE SE ZA VOŽNJO Z MINI

POIŠČITE SVOJEGA TRGOVCA Z VOZILI

MINI CLUBMAN

SE NE MORETE ODLOČITI?

Novi MINI Clubman je s svojimi kultnimi dvokrilnimi zadnjimi vrati idealen avtomobil za ljudi z osebnostjo.

Odlično združuje vsestranskost, prostornost, mojstrsko izdelavo in zmogljivost, s čimer zagotavlja užitek v vožnji, ki ustreza vsemu, kar potrebujete.