MINI FINANCIAL SERVICES

VSE V ENEM. PREPROSTO PAMETNO. TAKO INDIVIDUALNO KOT STE SAMI.

Našli ste MINI, ki vam je pisan na kožo. Z MINI Financial Services ga imate na dosegu roke. Ne glede na to, ali vas zanima dostopen lizing ali posojilo, morda z vključenim zavarovanjem in paketom servisnih storitev, bomo našli najboljšo rešitev za vas. Zakaj bi nekaj tako pomembnega zaupali komu drugemu?
MINI Financial Services – pregled – ilustracija orodja za iskanje rešitev

VAŠE ORODJE ZA ISKANJE REŠITEV

Raziščite naš nabor produktov za lizing, financiranje in zavarovanje, ki so na voljo ter izkoristite vse prednosti, ki jih ponuja MINI Financial Services.

IZKORISTITE ŠE VEČ MINI ZA SVOJ DENAR.

Z MINI Financial Services imate svoj novi sanjski MINI na dosegu roke. Naš obsežen nabor finančnih možnosti vam bo pomagal uresničiti vaše sanje. Zakaj bi svojim sanjam postavljali omejitve?

+ Dodatna oprema

Ponujamo individualne rešitve, ki vam omogočajo vključitev dodatne opreme in dodatkov v pogodbo. Od aerodinamičnega strešnega kovčka ali seta zimskih kompletov koles do namestitve stenske polnilne postaje v vašem domu, vam MINI Financial Services pomaga, da se odpravite na pot, pri tem pa daleč presega samo vožnjo.

+ Storitve

Vzdrževanje vašega MINI na najvišji ravni in zagotavljanje brezskrbnosti sta del naše podpore. V vašo pogodbo lahko vključimo dodatne storitve. Lahko dodamo storitve, kot so servis pnevmatik ali brezplačne možnosti hitrega polnjenja. Ali pa bi morda raje imeli MINI Service Inclusive z najsodobnejšimi storitvami servisiranja in popravil, po potrebi z nadomestnim vozilom. 

+ Možnosti zavarovanja

Vaša pogodba z MINI Financial Services lahko vključuje tudi prilagojene zavarovalne produkte. Zasnovana z enako pozornostjo do podrobnosti kot vaš MINI, naša razširjena kritja za vaš elektrificirani MINI niso samo katera koli zavarovalna polica, temveč zaveza. To vključuje strokovnost naših tehnikov, ki bodo z vašim MINI ravnali z največjo skrbnostjo.
MINI Financial Services – pregled – ilustracija lastništva MINI

IMEJTE V LASTI MINI PO SVOJEM OKUSU.

Lizing MINI – operativni lizing Lizing MINI – operativni lizing
Lizing MINI – ilustracija Lizing MINI – ilustracija

OPERATIVNI LIZING MINI.

Preprosto zakupite želeni model MINI za predhodno določeno obdobje z rednimi mesečnimi plačili in uživajte v vožnji brez lastništva. Ko se zakup konča, ga vrnite in izberite drug model iz najnovejšega nabora.

Ta možnost je primerna za vas, če iščete užitek v vožnji z MINI brez tveganja za izgubo vrednosti ali skrbi glede prodaje avtomobila po izteku pogodbe. Brezskrbno uživate, saj je vaš MINI pod garancijo in lahko izkoristite prilagodljive pogodbene pogoje ter s tem povezane servisne in zavarovalne ugodnosti. Najboljše od vsega pa je, da ob izteku pogodbe ne boste imeli nobenega tveganja glede preostale vrednosti vozila.

Ko ste izbrali in konfigurirali svoj sanjski MINI, se morate odločiti, kako dolgo želite, da traja vaša pogodba – med 24 in 48 mesecev – in koliko naj bi znašala vaša letna kilometrina. 

Izračunali bomo vaše začetne in tekoče mesečne obroke. Znesek, ki ga plačujete vsak mesec, bomo poenotili, da bodo stvari čim bolj preproste. 

Preprosto oddajte svojo vlogo na spletu ali pri svojem trgovcu z vozili MINI. Potrebujemo le nekaj podrobnosti o vas, da sprejmemo odločitev.

Ob izteku pogodbe se lahko odločite, ali želite vozilo obdržati ali ga zamenjati za novega.

Osnovno posojilo MINI – ilustracija

OSNOVNO POSOJILO MINI.

Izberite hitro pot, da uresničite svoje sanje o novem MINI z osnovnim posojilom. Uživajte v neomejenih prevoženih kilometrih, priročnih možnostih prilagajanja in privlačnih obrestnih merah.

Osnovno posojilo MINI – slika Osnovno posojilo MINI – slika

Ta možnost je kot nalašč, če želite prevzeti lastništvo nad svojim novim MINI in ga odplačevati iz meseca v mesec. Vozite se lahko, kolikor želite, brez omejitev kilometrine.

Olajšamo vam odločitev, kolikor je le mogoče. Ko ste izbrali model, ki vam ustreza, se preprosto odločite, koliko želite vplačati kot polog in kako dolgo želite, da traja vaša finančna pogodba. Nato bomo izračunali vaše mesečne obroke, vključno z obrestmi in stroški.

Ob izteku pogodbe se lahko odločite, ali želite vozilo obdržati ali ga zamenjati za novega.

MINI Financial Services – posojilo – storitev MINI Financial Services – posojilo – storitev

STOPITE V STIK Z NAMI.

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč v zvezi z MINI Financial Services, nam lahko pišete na info.si@bmw.com

Ali pokličite na tel. številko +386 1 7774540