MINI Countryman E

Classic Trim

Poudarki sloga.

Prenesite občutek dirkališča na cesto s privlačnimi aluminijastimi platišči in športnimi sedeži, navdihnjenimi z motošportom in prefinjenimi materiali.

VKLJUČENI POUDARKI.

Tukaj je nekaj odličnih funkcij, ki se jih lahko veselite pri svoji izbiri.

MINI Countryman E MINI Experience Modes
MINI Countryman E Driving Assistant
MINI Countryman E Ogrevan volan
MINI Countryman E Ogrevana prednja sedeža
MINI Countryman E Alarmna naprava
MINI Countryman E MINI Experience Modes

MINI Experience Modes

Potopite se v prepričljivo orkestracijo svetlobe in zvoka. Izbirajte med največ osmimi načini MINI Experience Modes in spremenite svoj notranji prostor v novo čutno izkušnjo. Vsak način ima lastno ustvarjalno zasnovo, barvo, dinamično ozadje in zvočno paleto. Pritisnite stikalo v preklopni vrstici in prilagodite vzdušje svojemu razpoloženju. Core, Go-kart in Green so na voljo standardno, štirje opcijski načini – Personal, Timeless, Vivid in Balance – pa vam nudijo še več možnosti, da vidite, slišite in občutite svoje razpoloženje v kokpitu. Opcijski svetlobni projektor na zadnji strani MINI Interaction Unit osvetli celotno armaturno ploščo v barvah in vzorcih, ki se ujemajo z izbranim Experience Mode. Opcijski projektor Head-Up se prav tako prilagodi načinu, ki ste ga izbrali.

MINI Countryman E Driving Assistant

Driving Assistant

Kot da bi imeli dodaten par oči. Driving Assistant, ki temelji na kameri in radarskih senzorjih, vas pri hitrosti 20 km/h ali več opozarja na vozila v mrtvem kotu in po potrebi aktivno podpira usmerjanje vašega MINI nazaj na vozni pas. Poleg tega pomaga zaznavati prečni promet za vami, ko vozite vzvratno s svojim MINI. Prav tako pomaga preprečevati trke v zadek, na primer z opozarjanjem voznikov, ki se približujejo od zadaj z nezmanjšano hitrostjo, tako da aktivira varnostne utripalke vašega MINI. Nazadnje, a nič manj pomembno, pa vas opozori tudi med odpiranjem vrat, da bi izstopili iz svojega MINI, če obstaja nevarnost trka s prometom, ki se približuje od zadaj, na primer kolesarjem. Upoštevajte, da sistemi, ki jih vsebuje ta opcija, zagotavljajo pomoč le znotraj natančno določenih mejnih vrednosti. Vozniki še vedno prevzemajo končno odgovornost, da prilagodijo svojo vožnjo glede na prometne razmere. Na voljo je v skladu s predpisi posamezne države.

MINI Countryman E Ogrevan volan

Ogrevan volan

Je hladneje, kot si morda mislite. Ogrevanje volana v zelo kratkem času doseže udobno temperaturo volanskega obroča. Tako bodo v zimskih mesecih vaše roke med vožnjo na toplem, vaša dnevna vožnja na delo ali drugo opravilo v cestnem prometu pa bo veliko prijetnejša izkušnja.

MINI Countryman E Ogrevana prednja sedeža

Ogrevana prednja sedeža

Toplo in udobno vzdušje ne more biti boljše. Opcijsko ogrevanje sedežev v vašem MINI hitro ogreje prednja sedeža na prijetno temperaturo, ki jo lahko prilagodite na tri stopnje, da se ogrejete in sprostite, ko je zunaj mrzlo. Funkcija ogreva sedežno blazino in celotno kontaktno površino naslonjala, da zagotovi celovito udobje. Poleg tega lahko toploto razporedite po želji, preprosto s pomočjo nadzornega prikazovalnika.

MINI Countryman E Alarmna naprava

Alarmna naprava

Uživajte v dodatni zaščiti pred krajo in večji brezskrbnosti, če bi kdo poskušal vlomiti v vaš MINI ali ga odtujiti. Ta alarmna naprava se odziva na spremembe položaja in vibracije, tako da sproži opozorilni zvok in vklopi varnostne utripalke. Lučka na notranjem ogledalu kaže, da je sistem aktiviran.

Paketi na voljo