Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

The all-electric MINI side view
MINI COOPER S E
mini 3 vrata
mini 3 vrata
mini 5 vrat
mini cabrio
mini cabrio
mini Clubman
MINI Countryman side view
mini Countryman
MINI Countryman S E side view
COUNTRYMAN S E
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
Električni MINI – bela in črna – stranski pogled Električni MINI – bela in črna – stranski pogled
MINI Cooper SE*: Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirana): 15,2-16,6, poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 0, emisije CO2 v g/km (kombinirane): 0. A

POPOLNOMA ELEKTRIČNI MINI.

OD 33.400€*

POLN STRASTI.

Sprejmite nepričakovano. Izkusite nov užitek. Prvi popolnoma električni MINI oznanja evolucijski korak, nabit z energijo, ki združuje občutek vožnje z gokartom MINI in ikonično oblikovanje. Preklopite na nov mestni električni življenjski slog.
Električni MINI – bela in črna – stranski pogled od zgoraj Električni MINI – bela in črna – stranski pogled od zgoraj

ZMOGLJIVOST Z ELEKTRIČNIM SUNKOM.

The all-electric MINI The all-electric MINI

184 KM

in takojšnji navor

7,5 s

0 – 100 km/h

The all-electric MINI The all-electric MINI

OBČUTEK VOŽNJE Z GOKARTOM. NABIT Z ENERGIJO.

Izkoristili smo prepoznavne vozne lastnosti in samozavesten športni slog MINI ter dodali nov vir energije za dodaten užitek v vožnji. V trenutku, ko zapeljete v prvi ovinek, boste začutili, da je popolnoma električni MINI najbolj intenziven MINI – ki omogoča povsem novo raven razvoja moči.
Električni MINI – bela in črna – stranski pogled od spredaj

TAKOJŠNJI NAVOR.

Na semaforjih ne štejejo le konjske moči (KM), ampak največji navor (Nm), ki ga imate na voljo. Popolnoma električni MINI vam v trenutku zagotovi največji navor. Bencinski motor pa mora narediti kar lepo število vrtljajev, da razvije navor in prenesti moč prek menjalnika, preden doseže pogonska kolesa.

Torej v trenutku, ko se prikaže zelena luč in pritisnete pedal za vožnjo, imate na razpolago največji navor, ki vam omogoča vznemirljivo okretnost in hitro pospeševanje.

ENA PRESTAVA.
BREZ PRETIKANJA.

Tudi z neposrednim velikim navorom in visokimi vrtljaji elektromotorja vaš popolnoma električni MINI ne potrebuje sklopke in lahko pospešite takoj – kadarkoli in pri katerikoli hitrosti. Vse se vrti okoli preprostosti, pospešek od 0 do 100 km/h v 7,5 sekunde pa poteka brez prekinitve vlečne sile in pojemanja med pretikanjem.
Električni MINI – prestavna ročica – gumb
Električni MINI – pogled od zadaj – položaj baterije

PRAVI MINI.

Popolnoma električni MINI je originalna ikona, ki je zdaj pod napetostjo za ceste jutrišnjega dne. Napaja ga visokonapetostna, 96-celična baterija z močjo 32,6 kWh (bruto zmogljivost), ki je nameščena pod podom – med prednjima in pod zadnjimi sedeži. Takšna postavitev baterije daje popolnoma električnemu MINI izjemno nizko težišče, ki ne izboljša le stabilnosti in obnašanja med vožnjo, ampak naredi vožnjo skozi ovinke še bolj zabavno.

Preplavi vas občutek, da ste povezani s cesto. Njegova široka kolotečina in natančno uglašen sistem podvozja pa vas ohranjata zanesljivo na cesti, ko napadate sleherni ovinek.

Električni MINI – bela in črna – stranski pogled Električni MINI – bela in črna – stranski pogled

KULTNA OBLIKA.

The all-electric MINI The all-electric MINI

4 izvedbe opreme

za oblikovanje po meri.

4 kraki

za aerodinamično vožnjo.

The all-electric MINI The all-electric MINI

BREZČASNI KLASIK. NAELEKTREN.

S kombinacijo aerodinamičnih linij in novih zelo privlačnih značilnih podrobnostih je popolnoma električni MINI zasnovan tako, da dopolnjuje živahno življenje v mestu – in kar najbolj izpopolni vašo vozno izkušnjo. Samozavestno, vendar šarmantno zajema tradicijo in kaže na svetlo, vznemirljivo prihodnost.
Električni MINI – bela in črna – prednja maska

AERODINAMIČNA PREDNJA MASKA.

Elegantna, privlačna prednja maska je dobila zelo sodobno interpretacijo, ki pooseblja tako zgodovino, kot prihodnost znamke MINI. Skoraj v celoti je zaprta – kar znatno izboljša aerodinamiko. Opremljena je s čudovito rumeno okrasno letvijo in značko "MINI Electric", ki ji daje nov značaj. Vse to pa na osupljiv način poudarjata ikonična, minimalistična obroča sprednjih žarometov.

17-PALČNA PLATIŠČA MINI ELECTRIC POWER SPOKE DVOBARVNA.

Ta elegantna platišča iz lahke zlitine, ki izžarevajo drzen temperament in avro mestne samozavesti, kar najbolj intenzivno utelešajo značaj MINI. Izrazita, asimetrična oblika, ki odraža edinstven slog, ima skoraj v celoti zaprto zasnovo – kar še nadalje izboljšuje aerodinamične lastnosti popolnoma električnega MINI.
Električni MINI – platišča – Power Spoke
Električni MINI – pokrov ogledala – rumena

MINI ENERGETIC YELLOW.

Vpadljivi poudarki v barvi Energetic Yellow vašemu električnemu MINI zagotavljajo prepoznavno navzočnost na cesti. Izstopajo, vendar prefinjeno in subtilno, ter so ponosni zastavonoše vaše prednostne oblike moči.

LED-ŽAROMETI IN ZADNJE LUČI.

Tako kot MINI, tudi britanska zastava presega čas ter označuje dolgo in bogato zgodovino. LED-zadnje luči popolnoma električnega MINI tvorijo dvodelni motiv, ki namiguje na ikonični simbol. Zapletena natančnost in globina zasnove zagotavljata dodatni odmerek individualnosti. Na sprednji strani pa prilagodljivi LED-žarometi MINI z matrično tehnologijo samodejno prilagajajo svetlost in vzorec svetlobnega snopa za posebne pogoje, kot so nasproti vozeča vozila, kar prinaša dodatno varnost vaši vožnji.
Električni MINI – LED-žarometi – matrična tehnologija
Električni MINI – pogled notranjosti Električni MINI – pogled notranjosti

TIHA REVOLUCIJA.

The all-electric MINI The all-electric MINI

1-stopenjski

menjalnik

2 stopnji

regenerativnega zaviranja

The all-electric MINI The all-electric MINI

KRIŽARITE SKOZI MESTO.

Dinamičen, a kljub temu nežen, popolnoma električni MINI ponuja povsem novo vozno izkušnjo. Skoraj popolna tišina, ki se ji predajate, prežene ves stres iz mestne vožnje. Tako da se lahko osredotočite na pomembne stvari, na primer na to, kako dobro zveni vaša glasba na HiFi-ozvočenju, pod katerega se je podpisal vrhunski proizvajalec zvočne opreme Harman Kardon.
Električni MINI – pedal za vožnjo – zavorni pedal

OBČUTEK ENEGA PEDALA PO MESTU.

Popolnoma električni MINI lahko skoraj ves čas vozite le z enim pedalom – tako za pospeševanje kot zaviranje. Elektromotor je neposredno povezan s kolesi, tako da, ko dvignete nogo s pedala, deluje kot generator in omogoča, da popolnoma električni MINI upočasnjuje hitreje, kot bi avtomobil z bencinskim motorjem. Pa še nekaj električne energije vrnete v baterijo vsakič, ko se ustavite na naslednjem semaforju.

BREZ HRUPA MOTORJA.

Popolnoma električni MINI je tako tih, da smo mu morali namestiti napravo za povzročanje hrupa, s katero pešce in druge udeležence v prometu opozarja na svojo prisotnost. Ni potrebe, da priganjate motor in razen rahlega brenčanja med pospeševanjem, edini hrup prihaja od zunaj. In šele nato pri hitrosti.
Električni MINI – elektromotor
Električni MINI – notranjost – vetrobransko steklo

MANJ HRUPA. KAKOVOST ŽIVLJENJA.

Negativni učinki čezmernega hrupa presegajo sam sluh. Lahko privedejo do stresa in oslabijo našo sposobnost osredotočanja in koncentracije. Vaš popolnoma električni MINI je utelešenje mirnosti in spokojnosti, ki vam nudi zatočišče za sprostitev in razmislek.
Električni MINI – storitve – digitalna izkušnja Električni MINI – storitve – digitalna izkušnja

DIGITALNA IZKUŠNJA, KI VAM ZLEZE POD KOŽO.

The all-electric MINI The all-electric MINI

STORITVE eDRIVE

povezljivost za naelektren življenjski slog

REMOTE SERVICES

popoln nadzor na daljavo

The all-electric MINI The all-electric MINI

PREPROSTEJŠA MOBILNOST Z MINI CONNECTED.

Brezhibno povezuje vas in vaš popolnoma električni MINI.
Električni MINI – volan – zaslon na dotik in instrumenti

KOKPIT.

Zaradi premijske tehnologije v kokpitu je vožnja tako udobna kot elektrificirana. Posebej razvita za popolnoma električni MINI je nova digitalna instrumentna plošča. Sestavljena je iz 5,5-palčnega barvnega zaslona, ki se ponaša s čudovito tehnologijo Black Panel in je udobno nameščen za volanom.

Odlično jo dopolnjuje zaslon na dotik MINI Connected visoke ločljivosti na sredini armaturne plošče, prek katerega komunicirate s svojim MINI. Opremljen je z inovativnimi aplikacijami in storitvami MINI Connected, ki so posebej usmerjene k elektromobilnosti, da ohranite popolni nadzor.

STORITVE eDRIVE.

Storitve MINI eDrive, ki so bile razvite za novi popolnoma električni MINI, zagotavljajo, da je elektromobilnost še posebej preprosta in udobna. Na primer, ponujajo koristne podrobnosti, kot so doseg, stanje napolnjenosti in najbližja polnilna postaja.

Prav tako vam povedo, kako lahko povečate svoj trenutni doseg, ko upoštevajo vaše vozne navade in določijo najučinkovitejšo pot. Ne glede na to, ali ga želite voziti kot športni avtomobil ali križariti z večjim dosegom, vedno imate vse pod nadzorom.

Električni MINI – kokpit – zaslon eDrive
Električni MINI – MINI Connected – Remote Services

VEDNO VAM STOJI OB STRANI.

Ne glede na to kje ste, z aplikacijo MINI Connected boste vedno uživali v brezhibni povezavi s svojim popolnoma električnim MINI. Funkcije, kot je predhodno temperiranje ali zaklepanje in odklepanje vrat, je mogoče aktivirati na daljavo. Stanje napolnjenosti baterije in doseg lahko preverite kar prek svojega pametnega telefona. In prav tako lahko nadzirate postopek polnjenja, ko je vaš MINI priključen na električno omrežje.

Aplikacija vam ponuja tudi prometna poročila, vremenske napovedi, najbližje polnilne postaje in splošne zanimivosti. Lahko načrtujete svoje potovanje, vključno s prometnimi poročili, in pošljete cilj neposredno v navigacijski sistem popolnoma električnega MINI.

Electric MINI – MINI Ownership

ELEKTRIČNI AVTOMOBIL USTREZA VAŠEMU SLOGU VOŽNJE.

POVSEM ELEKTRIČNI MINI – prednaročilo ELEKTRIČNEGA MINIJA
MINI Countryman Plug-in Hybrid – polnjenje – pogled od spredaj

NOVI MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Z vrhunskim motorjem MINI TwinPower Turbo in najsodobnejšim pogonskim sklopom vam veličastni MINI Countryman Plug-in Hybrid ponuja najboljše iz obeh energetskih svetov. Ponaša pa se tudi z nekaterimi resnimi terenskimi sposobnostmi.
MINI Cooper SE Countryman ALL4: Poraba goriva (kombinirana): 1.7 / 1.9 l/100 km; Emisije CO2 (kombinirane): 39 / 44 g/km. Poraba eletrične energije (kombinirana): 14.7 / 15.5 kWh/100 km (WLTP).
The all-electric MINI side view
MINI COOPER S E
mini 3 vrata
mini 3 vrata
mini 5 vrat
mini cabrio
mini cabrio
mini Clubman
MINI Countryman side view
mini Countryman
MINI Countryman S E side view
COUNTRYMAN S E
MINI John Cooper Works side view
MINI John Cooper Works logo