MINI 5-vratni – stranski pogled od spredaj – modra in bela MINI 5-vratni – stranski pogled od spredaj – modra in bela

MINI 5-VRATNI.

MINI 5-door Hatch – front side view –  blue and white

VSE, KAR VAM JE VŠEČ O MINI. IN ŠE VEČ.

Vse je v čim učinkovitem MINImiziranju. Z dodatnim prostorom za potnike in tovor vam zanesljivi MINI s petimi vrati omogoča, da boste vanj spravili več, pa tudi iz njega. Še vedno lahko uživate v enaki okretnosti in voznih lastnostih, po katerih slovi MINI. Zaradi nizkega težišča in kompaktnih mer je kot nalašč za manevriranje na ozkih voznih pasovih in tesnih parkirnih mestih. S širokim naborom razpoložljivih možnosti za prilagajanje notranjosti in zunanjosti ga lahko opremite povsem po lastnih predstavah. Pri MINI vam je najbolj všeč, da je individualist za največji užitek v vožnji. In še mnogo drugega.
MINI 5-door Hatch – rear space – loading

VEČ PROSTORA ZA VEČJE NAČRTE.

Kreativna izraba prostora je jedro filozofije MINI. Kompaktna, a presenetljivo prostorna petvratna kombilimuzina vam s svojo revolucionarno zasnovo ponuja možnosti, ki ustrezajo vašemu osebnemu slogu in vsaki priložnosti. Na zadnjih sedežih lahko udobno namesti tri potnike, hkrati pa prinaša še več prostora v predelu glave, nog in na splošno.

KREATIVNA IZRABA PROSTORA.

0

litrov

Prostor je bistvenega pomena. Če zložite naslonjala zadnjih sedežev, deljiva v razmerju 60 : 40, boste dobili več prostora za svoje načrte z do 941 litri nakladalnega prostora, kar je dovolj, da lahko s seboj vzamete skoraj vse.

OBLIKUJTE GA PO LASTNIH PREDSTAVAH.

turntable

* Upoštevajte, da v vaši regiji morda niso na voljo vse kombinacije in konfiguracije. Obiščite konfigurator in preverite razpoložljivost.

360-STOPINJSKI POGLED NOTRANJOSTI.

MINI 5-vratni – notranjost – 360-stopinjski pogled MINI 5-vratni – notranjost – 360-stopinjski pogled

POUDARKI FUNKCIJ.

PRIVLAČEN. PO OBLIKI.

Dinamične in čiste linije ter jasen slog v kombinaciji s široko kolotečino in kratkimi previsi karoserije dajejo MINI s petimi vrati športno, atletsko navzočnost. Značilne žaromete čudovito dopolnjujeta nova bočna pokrova privlačnega videza z nameščenima LED-smernikoma. Opcijske kljuke na vratih, vratca rezervoarja za gorivo in drugi novi oblikovni poudarki v elegantni barvi Piano Black podarjajo modelu MINI s petimi vrati še bolj individualno zunanjost. Inovativna paleta edinstvenih platišč iz lahke zlitine pa postavlja piko na i.

POIŠČITE DODATNO OPREMO, KI JO ŽELITE.

MINI 5-vratni – notranjost – dodatna oprema
MINI 5-vratni – MINI Connected

MINI CONNECTED.

JE BLIŽJE, KOT SI MISLITE.

ZAPELJITE NARAVNOST V OVINEK.

Z MINI Financial Services.
MINI 5-vratni – modra in bela – pogled od spredaj

NAREDITE NASLEDNJI KORAK.