Loader

Looks like the MINI you've been you-ifying hasn't been saved. If you'd like to come back and keep tinkering, save it and give it a sweet name so you can pick up where you left off

 

Your unique mini, Ready to play.

Your MINI - exterior Your MINI - interior

Request an offer.

Book a test drive.

Ups! Eden je preveč.

ISTE VOZNE LASTNOSTI. VEČ KLJUK NA VRATIH.

V svojem vozilu MINI poudarite svoj življenjski slog. Zagotovite si lego na cesti gokarta, ikonsko obliko in tehnološko napredna orodja, sedaj z več prostora in 5 vrati za boljši dostop. To je tisto, kar smo vsi čakali.

MINI 5-vratni, pogled odprte karoserije

VSKOČITE.

Super majhen. Super praktičen. 5-vratni MINI je le 161 mm daljši od originala, vendar z njimi dobite mnogo več avta: dvoje dodatnih zadnjih vrat, prostor za 3 potnike zadaj in več prostora za noge. Prostornina prtljažnika je večja kar za 67 litrov, kar skupno znaša mogočnih 278 litrov. Ta turbinsko polnjen triler z ogromno prostora je čisti zmagovalec. Čas je, da se gremo na pot!

MINI 5-vratni, MINI Driving Modes, Chill

SPROSTITEV ALI VZNEMIRJENJE?

Preklopite na svojo vožnjo: načini vožnje MINI Driving modes prilagodijo zmogljivost avtomobila vašemu voznemu razpoloženju. Če želite spremeniti vozne lastnosti in odzivnost svojega vozila MINI, morate le premakniti stikalo v levo ali desno. Sproščeno nedeljsko popoldne? Izberite GREEN za zmerno doživetje, ki je izpopolnjeno za varčno porabo goriva. Potrebujete dobro mero vznemirjenja? Skočite na SPORT z ultra odzivnim krmiljenjem in pospeškom.

MINI Head-Up projektor

MISLITE NA CESTO.

Z MINI Head-Up projektorjem ste pozorni na cesto. Prozorno steklo se izvleče pred vetrobranskim steklom in projicira pomembne podatke za vožnjo prav pod vašim pogledom na cesto. Preverjanje informacij, kot so navigacijski napotki ali hitrost, še nikoli ni bilo tako enostavno.

SIJOČI KART.

V vozilu MINI nikoli ne pade noč. Zasijte z LED ambientalno razsvetljavo v notranjosti. Izbirate lahko med ogromno različnimi možnostmi iz barvnega spektra in nastavite svetlobo, ki ustreza trenutnemu vzdušju. Svetle luči, veliko mesto, vaše vozilo MINI.

MINI 5-door hatch, Glow-kart

VARNOST V VSAKI PODROBNOSTI.

Novi MINI navdušuje s popolnoma novim naborom varnostne opreme. Inteligentni senzorji odpravijo nevarnosti varljivih prometnih razmer, če pa do trka le pride, vas pred poškodbami varuje cela vrsta varnostne opreme. Čeprav je še vedno zelo nabrušen, je tudi varen bolj kot kadar koli prej.

Tehnologija naprednega zaviranja MINI; Nadzor zaviranja v ovinkih

NAPREDNO ZAVIRANJE.

Tehnologija naprednega zaviranja vam omogoča popoln nadzor. Protiblokirni zavorni sistem najnovejše generacije vam zagotavlja hitro ustavitev na spolzkih cestah, elektronska porazdelitev zavorne sile (EBD) pa razdeli zavorno silo med kolesi tako, da ustreza voznim razmeram. Nadzor zaviranja v ovinkih (CBC) izboljša stabilnost pri hitri vožnji skozi ovinke, medtem ko zavorni asistent pospeši ta proces in skrajša zavorno pot.

MINI 5-vratni, pnevmatike MINI Runflat

PNEVMATIKE RUNFLAT.

S praznovoznimi pnevmatikami, ki so na voljo v sklopu dodatne opreme, predrtje ne vodi do počene pnevmatike. Tehnologija Runflat vam omogoča nadaljevanje vožnje s predrto pnevmatiko pri največji hitrosti do 80 km/h. Ojačene bočne stene so izdelane iz toplotno odporne gume, medtem ko posebna geometrija platišča prepreči, da bi se pnevmatika brez ustreznega tlaka snela, celo v ovinkih.

MINI 5-vratni, dinamični nadzor oprijema

DINAMIČNI NADZOR OPRIJEMA.

Če je DSC izklopljen, posreduje dodatni dinamični nadzor oprijema (DTC), ki zagotovi najboljšo možno gonilno silo na vsaki podlagi, tudi spolzki ali peščeni. Prav tako omogoča, da vozilo nekoliko drsi, preden popravlja njegovo smer, kar pomeni dodaten užitek, če vas veseli vozno vznemirjenje.

Oblika pod drobnogledom.

Pobliže si oglejte novo vozilo MINI. Dotikanje je dovoljeno …

MINI Cooper 5-vratni, pogled karoserije

KLASIČNA OBLIKA. SVEŽ OBRAZ.

Rešetka hladilnika MINI je s svojo šesterokotno obliko in novim okvirjem iz kroma sedaj še bolj impresivna. Velika okrogla žarometa sta nekoliko bolj narazen in obrobljena z okvirji iz lesketajočega se kroma, kar daje klasičnemu obrazu markantno noto.

MINI Cooper 5-vratni, stop in start

GUMB START.

Velik gumb start, ki zaradi rdečih LED diod nežno žari, signalizira novo pustolovščino. Občutite, kako vaše vozilo MINI oživi s pritiskom na gumb: motor se zažene in že ste pripravljeni na pot.

MINI Cooper 5-vratni, zadnja vrata

VEDNO V TRENDU.

Dodatna bočna vrata zadaj v MINI s 5 vrati se brezhibno zlijejo z obliko. S čisto linijo presekajo zadnja koloteka in s tem zaznamujejo zanimivo obliko. Linija oken se elegantno steka v zadek, medtem ko se prefinjena značajska črta na boku vozila razteza v smeri koles, kar skrajša videz in poudari dinamiko.

MINI 5-vratni, sedeži

PROSTOR ŠE ZA ENEGA.

MINI s 5 vrati ima prostor za tri potnike zadaj. Novi standardni sedeži so na voljo z udobno obliko, ki objame telo, in nudijo odlično bočno oporo pri športni vožnji. Izbirate lahko med številnimi oblazinjenji, vključno z možnostmi, kot so blago Black Pearl/umetno usnje, blago Diamond/usnje, usnje Cross Punch in usnje Lounge.

MINI Cooper 5-vratni, barve karoserije

BARVE KAROSERIJE.

Izbirate lahko med Pepper White in Volcanic Orange ali osmimi kovinskimi barvami, vklj. z: Moonwalk Grey, Blazing Red, Midnight Black, British Racing Green, Deep Blue, Thunder Grey, Melting Silver in White Silver.

MINI Cooper 5-vratni, pogled armaturne plošče in volana

PRIJAZEN UPORABNIKU.

Z nekaterimi manjšimi prilagoditvami – kot sta premik upravljalnih elementov oken na vrata in namestitev merilnika hitrosti pred voznika – smo vam olajšali uporabo vašega vozila MINI.

MINI cooper 5-vratni, pogled karoserije

POUDARITE SVOJO BARVO.

Strup je v majhnih flaškah: imejte streho in ohišji zunanjih ogledal v Aspen White, Jet Black ali v barvi karoserije. Ali pa želite morda kakšno drugo kombinacijo? Izbirate lahko iz široke ponudbe trendovske dodatne opreme.

MINI Cooper 5-vratni, notranjost po meri

NOTRANJOST PO MERI.

Oblikovana do popolnosti. Svojo notranjost si lahko prilagodite na več načinov, kot ste si kdaj koli mislili. Spremenite drobne podrobnosti notranjih površin, vrat, instrumentne plošče in strukturnih elementov, skupaj z dodatnima možnostma opreme Colour Line in Chrome Line.

MINI cooper 5-vratni, pogled zadka

LEPA ZADNJA STRAN.

Od zadaj ima novi MINI dinamično in uglajeno držo. Enoti zadnjih luči sta večji in obrobljeni z okvirjem iz kroma, spodaj pa se namesto ene, nahajata kar dve končni izpušni cevi. Naj imajo tisti, ki vas skušajo dohiteti, vsaj čudovit pogled.

Paket John Cooper Works Chili.

Ali želite svoje vozilo MINI narediti še bolj vroče?

Začinjena zunanjost.

Odločite se za različico opreme John Cooper Works Chili, ki prinaša 17'' črna lita alu. platišča John Cooper Works, opremo JCW Aerodynamic Bodykit, ki vključuje odbijače v obliki JCW, lakirane bočne pragove in posebej oblikovan zadnji spojler JCW.

Dirkaški občutek prihaja iz vaše notranjosti.

Dirkajte po ulicah z osupljivim slogom notranjosti različice opreme John Cooper Works Chili. Z volanom John Cooper Works, pedali iz nerjavnega jekla in veliko več boste povsem neustavljivi.

Vstopite in naj vas navduši.

Vse se začne, ko sedete v svoje opremljeno vozilo MINI s 3 vrati. Vstopne letve nakazujejo užitek v vožnji, ki sledi, športni sedeži v kombinaciji blago/usnje Diamond Carbon Black pa zagotavljajo popoln dirkaški položaj sedenja.

VSI SISTEMI PRIPRAVLJENI.

Osrednji prikazovalnik MINI je okno v svet tehnološke opreme in spletnih storitev. Znamenit merilnik hitrosti, ki je prej zavzemal mesto na sredini armaturne plošče, je sedaj premaknjen za volan, ikonski okrogli vmesnik pa je postal čudovit barvni zaslon z visoko ločljivostjo (odvisno od izbrane različice radia). Ta kristalno jasen zaslon nadzoruje vse od razvedrila in navigacije, do napredne tehnologije MINI Connected. Pomislite na glasbo, pretočne vsebine, informacije za vožnjo in aplikacije v vozilu – vse to najdete na enem mestu. Okoli roba zaslona poteka LED obroč, ki v različnih barvah sporoča različne dogodke. To je utripajoče srce MINI.

Sistem klica v sili MINI

SOS.

Če se zgodi nesreča, vam MINI vedno stoji ob strani. Z dodatnim sistemom klica v sili, vaše vozilo MINI avtomatsko pošlje klic na center za varnost in reševanje (112). Pomoč bo prišla hitro.

Vzvratna kamera MINI

OČI NA VSE STRANI.

Vzvratna kamera vam omogoča odlično vidljivost nazaj in prikaže pomožne črte na zaslonu, ki vas usmerjajo pri parkiranju. Parkirni asistent vam pomaga najti parkirno mesto in upravlja vaše vozilo MINI na prazen prostor – ne da bi se dotikali volana. Poglejte, brez rok!

Osrednji prikazovalnik MINI

VOZITE V SIJU.

LED obroč okoli osrednjega prikazovalnika MINI spreminja barvo kot odziv na različne dogodke, kot so glasnost, vrtilna frekvenca motorja, telefonski klici in navigacijski napotki.

MINI cooper 5-vratni, Teleservices

PAMETNO VZDRŽEVANJE.

Po zaslugi Teleservices, MINI zagotavlja, da zdravstvena vprašanja nikoli ne ostanejo neopažena. Ve, kdaj potrebuje popravilo in avtomatsko pošlje diagnostične podatke na vaš pooblaščeni servis MINI. Lahko pa pokličete tudi sami in prehitite morebitno težavo.

Osrednji prikazovalnik MINI; prikaz navigacijskega sistema MINI.

NIKOLI SE NE BOSTE IZGUBILI.

Najmodernejši navigacijski sistem MINI, ki je vgrajen v osrednjem prikazovalniku MINI, vas ohranja na pravi poti. Za potovalno asistenco od hišnega praga do cilja izberite MINI Connected XL Journey Mate. To je načrtovalec poti, vodič in koledar v enem, ki vas obvešča tudi o prometu, vremenu in parkiranju.

MINI 5 vrat

Spoznajte družino mini.

MINI 5-door hatch family
MINI 5 vrat
Moč
Emisije
g/km CO2 disclaimer
Gorivo
l/100 km disclaimer
Pospešek
s 0-100 km disclaimer
One First Od 18.499,99 €
55 (75)
4,9 - 5, 4.9, 5.0
One Od 19.700 €
75 (102)
4,9 - 5, 4.9, 5.0
One D Od 21.549,99 €
70 (95)
3,7 - 3,8, 3.7, 3.8
Cooper Od 22.450 €
100 (136)
4,7 - 4,8, 4.7, 4.8
Cooper D Od 23.850 €
85 (116)
3,8 - 3,9, 3.8, 3.9
Cooper S Od 27.150 €
141 (192)
5,9 - 6, 5.9, 6.0
Cooper SD Od 30.299,99 €
125 (170)
4,1, 4.1, 4.1