MINI Connected – ikona za povezljivost MINI Connected – ikona za povezljivost

MINI CONNECTED.

DOŽIVITE BREZHIBNO POVEZLJIVOST.

MINI Connected – popotovanje– izhodišče MINI Connected – popotovanje– izhodišče
MINI Connected – aplikacija – zaslon na dotik MINI Connected – aplikacija – zaslon na dotik

VAŠ POPOLNI SOVOZNIK.

MINI Connected je vaš osebni pomočnik za mobilnost, ki vam pomaga pri načrtovanju potovanja, iskanju avtomobila in daljinskem upravljanju nekaterih funkcij. Zaradi pametnih, intuitivnih funkcij in izvrstno zasnovanega zaslona na dotik je vožnja z vašim MINI-jem še bolj udobna, varna in zabavna. MINI App se tako dotakne vašega MINI-ja preko digitalnem mostu med pametnim telefonom in vašim MINI-jem. Brez napora vam nudi najpomembnejše informacije o vašem MINI-ju.

 

MINI Connected – popotovanje – glasovno upravljanje MINI Connected – popotovanje – glasovno upravljanje

VAŠ GLAS JE VAŠ UKAZ.

Zaradi razumevanja naravnega jezika lahko vaš MINI prepozna vaš naravni glas. Tako lahko poveljujete avtomobilu med vožnjo z ikoničnim glasovnim upravljanjem MINI. Samo pritisnite gumb na volanu, da ga aktivirate, in z že lahko začnete dostopati do informacij in funkcij delovanja svojega MINI z govornimi ukazi. Ni vam treba skrbeti, da se ne bi spomnili posebnih ukazov. Še več, ko uporabljate Apple CarPlay, lahko Siri aktivirate tudi na iPhonu, tako da držite gumb za glasovno upravljanje na volanu.

MINI Connected – ikona za vnos v koledar MINI Connected – ikona za vnos v koledar

MALI PRIBOLJŠEK NA POTI.

MINI Connected vas ves čas obvešča, z njim ohranjate stike in vas neskončno zabava. Ko ste pametni telefon povezali z multimedijskim sistemom, lahko telefonirate ali poslušate svojo najljubšo glasbo, ki zaživi v brezhibno čistem prenosu zvoka kakovostnega ozvočenja. Poleg tega imate na voljo udoben dostop do številnih aplikacij, vključno s tistimi, ki jih ponujajo tretji ponudniki. Uživate lahko v priljubljenih pretočnih storitvah, kot je Spotify. Če vam je ljubše, se vam lahko na potovanjih pridruži tudi Alexa ali Siri, ki vam pomaga z glasovnimi ukazi.

MINI Connected – ikona za navigacijo MINI Connected – ikona za navigacijo

DOBRO NAČRTUJTE POT.

Inteligentni navigacijski sistem MINI Connected vam omogoča načrtovanje poti iz udobja vašega doma. V aplikaciji MINI poiščite destinacijo in naprava Send-to-Car bo vaš načrt sporočila načrtu MINI. Začrtala bo vaše potovanje in vam omogočila nemoteno navigacijo od odhoda do prihoda ter vam načrtovala vse dogodke na poti. Tako ste pripravljeni voziti samozavestno, kamor koli greste. Ker se navigacijski zemljevidi samodejno posodabljajo na najnovejše razpoložljive, ta sistem ne samo prihrani časa - pomaga vam tudi zmanjšati porabo goriva.

MINI Connected – Concierge Services – zanimivosti MINI Connected – Concierge Services – zanimivosti
MINI Connected – zanimivosti – ikona MINI Connected – zanimivosti – ikona
MINI Connected – Concierge Service – zanimivosti MINI Connected – Concierge Service – zanimivosti

ZDAJ GRESTE LAHKO VSEPOVSOD.

Predstavljajte si, da imate na poti kar nekaj opravkov. Z enim samim klikom lahko v svoj MINI prenesete zanimivosti, ki ste jih našli na spletu, kot so trgovine, bencinske črpalke, bankomati in restavracije. Vaš navigacijski sistem MINI Connected hrani vse vaše cilje na enem mestu. Tiste, ki jih vedno potrebujete, in tiste, ki jih odkrijete na novo. Še več, s pritiskom gumba lahko noč in dan dostopate do dodatne storitve MINI Concierge Service*, ki vas med potovanjem oskrbuje z vsemi vrstami informacij, povezavami in praktičnimi nasveti.
MINI Connected – ikona za promet MINI Connected – ikona za promet

VZEMITE SI ČAS.

Se pogosto znajdete v prometnih zastojih? Tem se je mogoče izogniti z RTTI. Napredni navigacijski sistem nenehno spremlja razmere v prometu, da bi vas sproti opozarjal na nesreče in dela na cesti, vključno z opozorili o nevarnosti in obvozih. Predlagal vam bo alternativne poti in vas pripeljal do cilja, kakor hitro je mogoče. Prejeli boste tudi najnovejše vremenske napovedi. Vaša potovanja zato ne bodo le dobro organizirana, ampak tudi veliko bolj sproščena.
MINI Connected – zaslon na dotik – glavna enota MINI Connected – zaslon na dotik – glavna enota
MINI Connected – ikona za vodenje do cilja MINI Connected – ikona za vodenje do cilja

DOSTOPAJTE IN KOMUNICIRAJTE OD DALEČ.

Sem zaklenil vrata avtomobila? Kje sem ga parkiral? MINI Connected Remote Services vam omogočajo, da MINI upravljate na daljavo prek aplikacije MINI - kar zelo olajša iskanje na parkirišču. Najdete ga prek zemljevida v pametnem telefonu. Ogledate si lahko tudi stanje svojih oken in vrat in po potrebi odklenete MINI za koga drugega. Še preden začnete, vam MINI Connected Remote Services omogočajo aktiviranje klimatske naprave za predgretje ali hlajenje vaše notranjosti *. Tako je temperatura v vašem MINI-ju vedno takšna, kot si želite.* Na voljo za MINI Cooper SE in MINI Countryman SE.
MINI Connected – Remote Services – nadzor MINI Connected – Remote Services – nadzor
MINI Connected – črta – cilj potovanja MINI Connected – črta – cilj potovanja
MINI Connected – siva ločilna črta MINI Connected – siva ločilna črta

ODKRIJTE VEČ O MINI CONNECTED.

MINI Connected – ikona za pakete in opremo MINI Connected – ikona za pakete in opremo

CELOTEN NABOR POVEZLJIVOSTI.

OPREMA IN PAKETI.

Izkoristite moč premijske tehnologije z MINI Connected. Poleg udobja upravljanja na daljavo, funkcije Send-to-Car in klica v sili se ponaša še s celo vrsto zanimivih funkcij in aplikacij, ki vas povezujejo z MINI. Razvrščene so v tri različne pakete. Poiščite tistega, ki je najprimernejši za vas.
MINI Connected – zaslon na dotik – informativno-razvedrilni sistem MINI Connected – zaslon na dotik – informativno-razvedrilni sistem
MINI Connected – zaslon na dotik – informativno-razvedrilni sistem MINI Connected – zaslon na dotik – informativno-razvedrilni sistem
MINI Connected - MINI App - Ikona MINI Connected - MINI App - Ikona

Klikni na svoj MINI.

MINI App.

Z novo aplikacijo MINI se boste približali svojemu MINI bolj kot kdaj koli prej. S pametnim telefonom se lahko dotaknete sveta povezav in udobja kjer koli in kadar koli.
MINI Connected – ikona za pomoč in podporo MINI Connected – ikona za pomoč in podporo
POMOČ IN PODPORA.

POIŠČITE ODGOVORE NA SVOJA VPRAŠANJA.