MINI Cooper C

John Cooper Works Trim

Poudarki sloga.

Prenesite občutek dirkališča na cesto s privlačnimi aluminijastimi platišči in športnimi sedeži, navdihnjenimi z motošportom in prefinjenimi materiali.

VKLJUČENI POUDARKI.

Tukaj je nekaj odličnih funkcij, ki se jih lahko veselite pri svoji izbiri.

MINI Cooper C Panoramska steklena streha
MINI Cooper C MINI Head-Up projektor
MINI Cooper C LED žarometi z razširjenimi funkcijami
MINI Cooper C MINI Experience Modes
MINI Cooper C Driving Assistant
MINI Cooper C Komfortni sistem dostopa
MINI Cooper C Ogrevan volan
MINI Cooper C Ogrevana prednja sedeža
MINI Cooper C Alarmna naprava
MINI Cooper C Panoramska steklena streha

Panoramska steklena streha

Izboljšajte občutek prostornosti in dodajte svoji notranjosti svetlo in prijetno vzdušje. Tudi ko je zaprta, ta dvodelna panoramska drsna steklena streha napolni notranjost s svetlobo in omogoča potnikom, da uživajo v prostranem razgledu na okolico. Odpira in zapira se samodejno z drsnikom v osvetljeni funkcijski enoti na stropu, lahko pa jo upravljate tudi z daljinskim upravljalnikom. Poleg drsne funkcije v smeri nazaj lahko sprednjo stekleno ploščo uporabljate tudi za prezračevanje in jo dvignete z enim dotikom. Zadnji del steklene strehe je fiksen. Samodejni usmerjevalnik vetra na sprednji strani vam omogoča uživanje na soncu in svežem zraku z zmanjšanim hrupom vetra in skoraj brez turbulence. Za izboljšano zaščito pred soncem ima sivo zatemnjeno zasteklitev.

MINI Cooper C MINI Head-Up projektor

MINI Head-Up projektor

Po navdihu tehnologije pilotske kabine letala projektor MINI Head-Up postavi vse, kar vas zanima, neposredno pred vaše oči. Na prozornem zaslonu, nameščenem na armaturni plošči, so prikazani pomembni podatki o vožnji, kot so hitrost, zemljevidi, funkcije za pomoč vozniku in podrobnosti o razvedrilu. Odlično kakovost slike zagotavlja tudi pri močni osvetlitvi. Višino in svetlost lahko enostavno nastavite, prikazane informacije pa prilagajate svojim potrebam. Prikazi se prav tako prilagodijo izbranemu načinu MINI Experience Mode, tako da boste uživali v dosledni in celoviti izkušnji – in ostali popolnoma vključeni.

MINI Cooper C LED žarometi z razširjenimi funkcijami

LED žarometi z razširjenimi funkcijami

Videli boste stvari, ki bi jih morda spregledali. Poleg dnevnih LED-luči ter zmogljivih zasenčenih in dolgih dvojnih LED-luči, ta paket ponuja tudi luč, ki aktivno sledi ovinku v LED-tehnologiji. Gre za prilagodljivo porazdelitev svetlobe s povečano osvetlitvijo ob straneh, ki vam omogoča vpogled izza ovinkov in zavojev – za promet v mestu, na podeželju in vožnjo po avtocesti ter v slabem vremenu. Asistent za dolge luči zazna vozila, ki prihajajo nasproti, in samodejno aktivira zasenčen svetlobni snop, da ne zaslepi drugih voznikov. V meniju za luči lahko izbirate med tremi značilnimi svetlobnimi scenariji, ki jih ustvarjajo dnevne luči ter kombinacija sprednjih in zadnjih luči – dopolnjenimi z ustrezno svetlobno uprizoritvijo dobrodošlice in slovesa.

MINI Cooper C MINI Experience Modes

MINI Experience Modes

Potopite se v prepričljivo orkestracijo svetlobe in zvoka. Izbirajte med največ osmimi načini MINI Experience Modes in spremenite svoj notranji prostor v novo čutno izkušnjo. Vsak način ima lastno ustvarjalno zasnovo, barvo, dinamično ozadje in zvočno paleto. Pritisnite stikalo v preklopni vrstici in prilagodite vzdušje svojemu razpoloženju. Core, Go-kart in Green so na voljo standardno, štirje opcijski načini – Personal, Timeless, Vivid in Balance – pa vam nudijo še več možnosti, da vidite, slišite in občutite svoje razpoloženje v kokpitu. Opcijski svetlobni projektor na zadnji strani MINI Interaction Unit osvetli celotno armaturno ploščo v barvah in vzorcih, ki se ujemajo z izbranim Experience Mode. Opcijski projektor Head-Up se prav tako prilagodi načinu, ki ste ga izbrali.

MINI Cooper C Driving Assistant

Driving Assistant

Kot da bi imeli dodaten par oči. Driving Assistant, ki temelji na kameri in radarskih senzorjih, vas pri hitrosti 20 km/h ali več opozarja na vozila v mrtvem kotu in po potrebi aktivno podpira usmerjanje vašega MINI nazaj na vozni pas. Poleg tega pomaga zaznavati prečni promet za vami, ko vozite vzvratno s svojim MINI. Prav tako pomaga preprečevati trke v zadek, na primer z opozarjanjem voznikov, ki se približujejo od zadaj z nezmanjšano hitrostjo, tako da aktivira varnostne utripalke vašega MINI. Nazadnje, a nič manj pomembno, pa vas opozori tudi med odpiranjem vrat, da bi izstopili iz svojega MINI, če obstaja nevarnost trka s prometom, ki se približuje od zadaj, na primer kolesarjem. Upoštevajte, da sistemi, ki jih vsebuje ta opcija, zagotavljajo pomoč le znotraj natančno določenih mejnih vrednosti. Vozniki še vedno prevzemajo končno odgovornost, da prilagodijo svojo vožnjo glede na prometne razmere. Na voljo je v skladu s predpisi posamezne države.

MINI Cooper C Komfortni sistem dostopa

Komfortni sistem dostopa

Komfortni dostop MINI je sistem, ki omogoča vstop v vozilo brez aktivne uporabe avtomobilskega ključa. Zazna ga v vašem žepu ali torbi, ko ste od svojega MINI oddaljeni približno tri metre. Nato vklopi ambientalno razsvetljavo in svetlobno preprogo ter vam zaželi dobrodošlico in vas usmeri do vrat. Samodejno odklene vaš MINI, ko se mu približujete na razdalji enega metra, ne da bi se morali dotakniti kljuke na vratih. Vaše vozilo tudi samodejno zaklene, ko ga zapustite in se od njega oddaljite približno dva metra. V obeh primerih vam ni treba segati po ključu, celoten postopek pa je hiter in enostaven. Je kot nalašč za situacije, ko morate hitro vstopiti in oditi. Prav tako ni možnosti, da bi ključ pomotoma zaklenili v notranjosti.

MINI Cooper C Ogrevan volan

Ogrevan volan

Je hladneje, kot si morda mislite. Ogrevanje volana v zelo kratkem času doseže udobno temperaturo volanskega obroča. Tako bodo v zimskih mesecih vaše roke med vožnjo na toplem, vaša dnevna vožnja na delo ali drugo opravilo v cestnem prometu pa bo veliko prijetnejša izkušnja. Tudi ko gre za prijaznost do okolja, je to odlična funkcija. Je veliko bolj učinkovita kot ogrevanje celotne notranjosti, zlasti na kratkih vožnjah.

MINI Cooper C Ogrevana prednja sedeža

Ogrevana prednja sedeža

Toplo in udobno vzdušje ne more biti boljše. Opcijsko ogrevanje sedežev v vašem MINI hitro ogreje prednja sedeža na prijetno temperaturo, ki jo lahko prilagodite na tri stopnje, da se ogrejete in sprostite, ko je zunaj mrzlo. Funkcija ogreva sedežno blazino in celotno kontaktno površino naslonjala, da zagotovi celovito udobje. Poleg tega lahko toploto razporedite po želji, preprosto s pomočjo nadzornega prikazovalnika.

MINI Cooper C Alarmna naprava

Alarmna naprava

Uživajte v dodatni zaščiti pred krajo in večji brezskrbnosti, če bi kdo poskušal vlomiti v vaš MINI ali ga odtujiti. Ta alarmna naprava se odziva na spremembe položaja in vibracije, tako da sproži opozorilni zvok in vklopi varnostne utripalke. Lučka na notranjem ogledalu kaže, da je sistem aktiviran.

VSA OPREMA IN FUNKCIJE, VKLJUČENE V VAŠ MINI.

Paketi na voljo

Pogosta vprašanja in odgovori

Da, MINI Cooper lahko prilagodite svojemu okusu s široko paleto barvnih odtenkov za karoserijo. Prav tako imate možnost, da svoj videz še izboljšate z enim od naših posebnih večbarvnih prelivov strehe. Okoli svojega življenjskega sloga ga lahko z izbiro različnih opcij prilagajate še bolj. Ravni sloga so na primer posebej izbrani opcijski paketi opreme, ki vam omogočajo še dodatno prilagajanje MINI Cooper osebnemu okusu. Slog Essential je standarden. Udobje, športnost ali videz svojega MINI pa lahko močneje poudarite s slogi, kot so Classic, Favoured in JCW.

Da! Če želite spremeniti svoje naročilo, vam bo vaš trgovec z vozili MINI z veseljem pomagal.