MINI STORITVE FINANCIRANJA

VSE V ENEM. PREPROSTO PAMETNO. TAKO INDIVIDUALNO KOT STE SAMI.

Našli ste MINI, ki vam je pisan na kožo. Z Mini Storitve Financiranja ga imate na dosegu roke. Ne glede na to, ali vas zanima dostopen lizing ali posojilo, morda z vključenim zavarovanjem in paketom servisnih storitev, bomo našli najboljšo rešitev za vas. Zakaj bi nekaj tako pomembnega zaupali komu drugemu?

MINI Cooper 5-vratni – Financial Services – pregled – ilustracija orodja za iskanje rešitev

VAŠE ORODJE ZA ISKANJE REŠITEV.

Raziščite naš nabor produktov za lizing, financiranje in zavarovanje, ki so na voljo ter izkoristite vse prednosti, ki jih ponuja Mini Storitve Financiranja.

IZKORISTITE ŠE VEČ MINI ZA SVOJ DENAR.

Raziščite naš nabor produktov za lizing, financiranje in zavarovanje, ki so na voljo ter izkoristite vse prednosti, ki jih ponuja Mini Storitve Financiranja. 

+ Dodatna oprema

Ponujamo individualne rešitve, ki vam omogočajo vključitev dodatne opreme in dodatkov v pogodbo. Od aerodinamičnega strešnega kovčka ali seta zimskih kompletov koles do namestitve stenske polnilne postaje v vašem domu, vam Mini Storitve Financiranja pomaga, da se odpravite na pot, pri tem pa daleč presega samo vožnjo.

+ Storitve

Vzdrževanje vašega MINI na najvišji ravni in zagotavljanje brezskrbnosti sta del naše podpore. V vašo pogodbo lahko vključimo dodatne storitve. Lahko dodamo storitve, kot so servis pnevmatik ali brezplačne možnosti hitrega polnjenja. Ali pa bi morda raje imeli MINI Service Inclusive z najsodobnejšimi storitvami servisiranja in popravil, po potrebi z nadomestnim vozilom. 

+ Možnosti zavarovanja

Vaša pogodba z Mini Storitve Financiranja lahko vključuje tudi prilagojene zavarovalne produkte. Zasnovana z enako pozornostjo do podrobnosti kot vaš MINI, naša razširjena kritja za vaš elektrificirani MINI niso samo katera koli zavarovalna polica, temveč zaveza. To vključuje strokovnost naših tehnikov, ki bodo z vašim MINI ravnali z največjo skrbnostjo.

MINI Cooper 5-vratni – Financial Services – pregled – ilustracija orodja za iskanje rešitev

IMEJTE V LASTI MINI PO SVOJEM OKUSU.

MINI Cooper 5-vratni – Financial Services – lizing MINI Cooper 5-vratni – Financial Services – lizing
MINI Cooper 5-vratni – Financial Services – lizing MINI Cooper 5-vratni – Financial Services – lizing

OPERATIVNI LIZING MINI.

Preprosto zakupite želeni model MINI za predhodno določeno obdobje z rednimi mesečnimi plačili in uživajte v vožnji brez lastništva. Ko se zakup konča, ga vrnite in izberite drug model iz najnovejšega nabora.

Ta možnost je primerna za vas, če iščete užitek v vožnji z MINI brez tveganja za izgubo vrednosti ali skrbi glede prodaje avtomobila po izteku pogodbe. Brezskrbno uživate, saj je vaš MINI pod garancijo in lahko izkoristite prilagodljive pogodbene pogoje ter s tem povezane servisne in zavarovalne ugodnosti. Najboljše od vsega pa je, da ob izteku pogodbe ne boste imeli nobenega tveganja glede preostale vrednosti vozila.

 

Ko ste izbrali in konfigurirali svoj sanjski MINI, se morate odločiti, kako dolgo želite, da traja vaša pogodba – med 24 in 48 mesecev – in koliko naj bi znašala vaša letna kilometrina.

Izračunali bomo vaše začetne in tekoče mesečne obroke. Znesek, ki ga plačujete vsak mesec, bomo poenotili, da bodo stvari čim bolj preproste.

Preprosto oddajte svojo vlogo na spletu ali pri svojem trgovcu z vozili MINI. Potrebujemo le nekaj podrobnosti o vas, da sprejmemo odločitev.

MINI Cooper 5-vratni – Financial Services – posojilo

OSNOVNO POSOJILO MINI.

Izberite hitro pot, da uresničite svoje sanje o novem MINI z osnovnim posojilom. Uživajte v neomejenih prevoženih kilometrih, priročnih možnostih prilagajanja in privlačnih obrestnih merah.

Ta možnost je kot nalašč, če želite prevzeti lastništvo nad svojim novim MINI in ga odplačevati iz meseca v mesec. Vozite se lahko, kolikor želite, brez omejitev kilometrine.

Olajšamo vam odločitev, kolikor je le mogoče. Ko ste izbrali model, ki vam ustreza, se preprosto odločite, koliko želite vplačati kot polog in kako dolgo želite, da traja vaša finančna pogodba. Nato bomo izračunali vaše mesečne obroke, vključno z obrestmi in stroški.

Ob izteku pogodbe se lahko odločite, ali želite vozilo obdržati ali ga zamenjati za novega.

MINI Cooper 5-vratni – Financial Services – osnovno posojilo – slika MINI Cooper 5-vratni – Financial Services – osnovno posojilo – slika

STOPITE V STIK Z NAMI.

Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete pomoč v zvezi z Mini Storitve Financiranja, nam lahko pišete na Customer.Services@MINI.si . 


Ali pokličite na tel. številko +386 1 7774540