ZUNANJOST

ŠE VEČJI ODMEREK MINI-ja.

S svojo robustno obliko, drzno karoserijsko zasnovo športnega terenca in impozantno navzočnostjo novi MINI Countryman izžareva avro samozavesti in pustolovščine.

MINI Countryman – zunanjost – silhueta

SODOBNI MINI-MALIZEM.

Opustili smo vse odvečno in poudarili tisto, kar vam je najbolj všeč. Kar ostane, so robusten lep videz, elegantne linije in 100-odstotno neuničljiv duh MINI. To je SUV, ki vas bo v največjem udobju popeljal na vznemirljive kraje. MINI Countryman je vaš zanesljivi pajdaš z več neustrašnosti in manj vsega drugega.

DOBRODOŠLI V CENTRU MOČI.

MINI Countryman je robustno privlačen in eleganten ter se počuti doma tako v mestu kot v naravi. Njegovo samozavestno držo prefinjeno olepšajo osmerokotna maska hladilnika, osupljivi žarometi in pokrov motorja z izboklino za zrak. Kratki previsi in igrivi obrisi fino poudarjajo izraz elegantne silhuete. Ker je na voljo v štirih različnih slogih, boste zagotovo našli svojega spremljevalca za nepozabne pustolovščine.

MINI Countryman – zunanjost – pogled od spredaj
MINI Countryman – zunanjost – sončna streha

MINI DO MAKSIMUMA.

Pozdravite našega najbolj odraslega MINI doslej – tako po velikosti kot zrelosti. MINI Countryman, ki je zdaj 13 cm daljši in 8 cm višji, je sila, na katero je treba računati, in ima več kot dovolj prostora za vse vrste zanimivih načrtov bodisi z družino in prijatelji ali brez njih.

NEUSTRAŠEN ZNAČAJ JE V PODROBNOSTIH.

Povsod, kamor pogledate, lahko odkrijete kaj vznemirljivega. Platišča iz lahke zlitine so drznejša, elegantnejša in aerodinamičnejša. Priročne strešne letve so zdaj standardno na voljo v črni barvi visokega sijaja. Tudi C-stebriček je eleganten kontrastni poudarek. S štirimi možnostmi sloga, kot so Essential, Classic, Favoured in JCW Style, izmed katerih lahko izbirate, boste zagotovo našli obliko MINI, ki vam bo pomagala izraziti osebnost. Vsak slog prinaša prilagojene funkcije in skrbno zasnovane oblikovne podrobnosti.

MINI Countryman – zunanjost – platišče

VISOKA UČINKOVITOST NA VSE STRANI.

Naša paleta od 17- do 20-palčnih (opcijsko tudi 21-palčnih) platišč iz lahke zlitine, ki izžareva čisto samozavest in neustrašno individualnost, predstavlja MINI v svoji najintenzivnejši obliki. S svojo lahko zasnovo in uporabo recikliranega aluminija prispevajo k zmanjšanju našega ogljičnega odtisa na različnih ravneh, tako pri proizvodnji kot med vožnjo.

»Naš purističen, napreden pristop združuje preprostost funkcionalnih elementov z močnim čustvenim nabojem, po čemer slovi znamka MINI.«

Oliver Heilmer, vodja oblikovanja pri MINI

BARVITA POPESTRITEV NA VRHU.

Naši modeli MINI so vedno izstopali v množici in MINI Countryman ni izjema. Kontrastna streha je na voljo v več izrazitih barvnih možnostih in je kombinirana s stilskim poudarkom na C-stebričkih. Odpiranje steklene sončne strehe sivega odtenka je enostavno s pritiskom gumba, samodejni usmerjevalnik vetra pa zagotavlja najboljše ravnovesje med svobodo in udobjem.

MINI Countryman – zunanjost – pogled od zadaj
MINI Countryman – zunanjost – pozdravna luč

VEDNO STE DOBRODOŠLI.

Vstop v vaš MINI Countryman je vedno posebna priložnost. Ko se približate ali zapuščate svoj MINI, se sproži pozdravna orkestracija, ki ustreza vašemu razpoloženju. Opcija vključuje sprednje in zadnje luči s tremi različnimi izbirnimi svetlobnimi slogi ter projekcijo logotipa prek zunanjega ogledala na sovoznikovi in voznikovi strani.