PROSTOR IN VSESTRANSKOST

VIŠJI. DALJŠI. IN TUDI PAMETNEJŠI.

Ustvarili smo več prostora za vse vaše razburljive načrte. Novi MINI Countryman je 13 cm daljši in 8 cm višji ter ima do 25 % več prostora za tovor. Zaradi zasnove, ki opušča vse nepotrebno, in pametne izrabe prostora je na voljo tudi več površin za shranjevanje, zato lahko s seboj vzamete vse, kar potrebujete, da bo vaše potovanje še udobnejše ali zabavnejše.

MINI Countryman – prostor in vsestranskost – armaturna plošča

PAMETNO UDOBJE IN PRIROČNOST.

Naši oblikovalci so razvili pametni sistem Travel & Comfort, ki omogoča hitro in enostavno namestitev različnih pripomočkov. Držala za tablične računalnike, obešalnike za oblačila in univerzalne kljuke za torbe je mogoče varno pritrditi na naslona za glavo sprednjih sedežev. Na voljo so tudi pametna zložljiva držala za pijačo, zložljive mizice pa lahko zdaj pritrdite tudi kot površine za delo ali shranjevanje.

PREKLOPITE IN NATOVORITE.

Izjemno vsestranski MINI Countryman je več kot radodaren, ko gre za prostor. Ponuja prostor za pet dolgonogih odraslih oseb in možnost zlaganja zadnjih sedežev, s čimer pridobite dodatno prostornost za tovor ali več prostora za noge. Dodatno lahko povečate prostor za noge ali tovor tako, da zadnjo klop pomaknete nazaj ali naprej za kar 13 cm. Ne glede na to, kaj načrtujete, lahko hitro in enostavno spremenite postavitev, da se prilagodi vašim potrebam.

MINI Countryman – prostor in vsestranskost – zložljivi sedeži
MINI Countryman – prostor in vsestranskost – pogled od zadaj

VLADAR PROSTORA.

Izkoristite maksimalno prtljažno prostornino svojega MINI in se pripravite na novo pustolovščino. Z našimi transportnimi sistemi in strešnimi kovčki MINI lahko prevažate skoraj vse. Zadnji prtljažnik za kolesa MINI lahko na primer prevaža več koles. Je lahek in trpežen, s preprosto namestitvijo in funkcijo nagiba, ki omogoča enostaven dostop do prtljažnika.

IZKORISTITE STREHO.

Je tudi daljši. Na vrhu imate še veliko prostora. Strešne letve MINI so zdaj nameščene standardno, da bodo vaše pustolovščine z MINI Countryman še lažje. Na voljo so v črni barvi visokega sijaja in so osnova za vse strešne nosilce in strešne kovčke MINI, obenem pa so tudi videti odlično.

MINI Countryman – prostor in vsestranskost – sončna streha