MINI Cooper S Countryman – rdeča in črna – pomoč na cesti MINI MINI Cooper S Countryman – rdeča in črna – pomoč na cesti MINI

POMOČ JE ŽE NA POTI, ZATO LAHKO OSTANETE MIRNI.

Pomoč na cesti MINI.

Vožnja z MINI je vedno zabavna. Vendar pa lahko pride do nepredvidenih dogodkov. In na tem mestu stopi v ospredje pomoč na cesti MINI. Samo en klic in pomoč je že na poti – ali po telefonu ali na kraju samem. Kadarkoli, kjerkoli in karkoli – lahko se zanesete na naše strokovnjake, da vas in vaš MINI hitro spet spravijo nazaj na cesto.
MINI Cooper S Countryman – stranski pogled od blizu – pomoč na cesti MINI

POMOČ PRI OKVARI VOZIL MINI.

Pomoč pri okvari vozil MINI zagotavlja, da boste vi in vaš MINI nazaj na cesti v najkrajšem možnem času. Posebej usposobljeni tehniki blagovne znamke MINI zagotavljajo rešitve po telefonu ali na kraju samem – kadarkoli in kjerkoli. Če ni mogoče zagotoviti varne vožnje vašega MINI, vam bomo uredili prevoz do najbližjega servisnega partnerja MINI in poskrbeli za dokončanje vašega potovanja.

PRIPRAVLJENI SMO NA VAŠ KLIC NA ŠTEVILKI 080 10 36*
Za vas smo na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu.

MINI 3-vratni – rdeča in črna – pomoč pri nezgodi MINI

POMOČ PRI NEZGODI Z VOZILI MINI.

Mi smo tu za vas 24 ur na dan, da vas čim hitreje spravimo nazaj na cesto. Če je treba, bomo poskrbeli za vleko vašega vozila do najbližjega servisnega partnerja MINI. Vam pa bomo zagotovili nadomestno (najemno) vozilo. Vse podrobnosti o nezgodi bomo dokumentirali in obvestili vašo zavarovalnico ter stopili v stik z vašimi družinskimi člani in vam pomagali pri urejanju nadaljnjega potovanja.

PRIPRAVLJENI SMO NA VAŠ KLIC NA BREZPLAČNI ŠTEVILKI 080 10 36*
Za vas smo na voljo 24 ur na dan, vse dni v letu.

* Klicna številka za okvare iz tujine je +386 8 200 29 12. Stroški so odvisni od nacionalnega ponudnika.

PROGRAM MOBILNOSTI MINI.

MINI Convertible – blue and white – MINI Mobility Program
Če se pripeti nesrečni dogodek in vaš MINI začasno ni vozen, vam ponujamo celovit paket storitev in strokovno podporo, da vas in vaš MINI spet spravimo na cesto. Kot spremljevalec, vreden zaupanja, vam zagotavljamo popolno brezskrbnost – ne glede na razmere.