>
Pomoč na cesti MINI – klic ob okvari Pomoč na cesti MINI – klic ob okvari

TUDI ČE SI IKONA, VČASIH POTREBUJEŠ MALCE POMOČI.

POMOČ NA CESTI MINI.

Se vaše potovanje ni izteklo tako, kot ste načrtovali? No, pustolovščina včasih terja svoj davek. Vendar vedite, da vam pomoč na cesti MINI krije hrbet, kjerkoli že ste. Samo pokliči nas – konec koncev smo družina.

Pomoč na cesti MINI – samo pokličite nas Pomoč na cesti MINI – samo pokličite nas

POMOČ PRI OKVARI MINI.

Ste se izgubili? Prav nobene potrebe ni, da izgubite še živce. Pomoč pri okvari MINI vam zagotavlja vse potrebne informacije in vam pomaga, da vožnjo proti cilju nadaljujete v čim krajšem času. Naša dežurna telefonska številka vas poveže s široko paleto storitev, vključno z našo mrežo certificiranih karoserijskih in lakirnih delavnic MINI. Po potrebi bomo hitro poslali mobilno službo na prizorišče – 24 ur na dan vse dni v letu, ne glede na to, kje ste.

SAMO POKLIČITE NAS: 080 10 36* Za vas smo na voljo 24 ur na dan vse dni v letu.


*Brezplačno na telefonski številki 080 10 36 fiksnega omrežja telekomunikacijskega ponudnika Telekom Slovenija.

Pomoč na cesti MINI – pomoč pri nezgodi Pomoč na cesti MINI – pomoč pri nezgodi

POMOČ PRI NEZGODI MINI.

Ste imeli slab dan? Obrnite se na svojo družino MINI. Na voljo smo vam 24 ur na dan, da vas čim hitreje spravimo nazaj na cesto. Če vaš MINI ne bo mogel nadaljevati vožnje, vam bomo zagotovili vlečno službo, ki bo poskrbela, da se bo vaša pustolovščina čim hitreje nadaljevala. Še bolj se bomo potrudili ter poskrbeli za nezgodo in zavarovanje. Ni treba posebej poudarjati, da vam bo družina MINI z veseljem pomagala tudi pri nadaljnji organizaciji vašega potovanja.

SAMO POKLIČITE NAS: 080 10 36* Na voljo smo vam 24 ur na dan vse dni v letu.

*Brezplačno na telefonski številki 080 10 36 fiksnega omrežja telekomunikacijskega ponudnika Telekom Slovenija.

PROGRAM MOBILNOSTI MINI.

>
Pomoč na cesti MINI – program mobilnosti MINI Pomoč na cesti MINI – program mobilnosti MINI

Dober občutek je, kadar veste, na koga se lahko obrnete, če se zgodi najhujše. Z veseljem vam pomagamo, če vaš MINI ne more več nadaljevati vožnje, in storili bomo vse, da vas čim hitreje spravimo nazaj na cesto. Z našim obsežnim paketom storitev in strokovno podporo vam nič ne bo prekrižalo načrtov za potovanje, ki ste si ga zamislili.