MINI TELESERVICES.

Ali veste, kdaj je čas za vaš naslednji servis, pregled ali menjavo olja? S storitvijo Teleservices vaš MINI natančno ve, kdaj je na vrsti naslednji pregled. Ko je potrebno vzdrževanje ali v primeru okvare, vam in vašem izbranem servisnem partnerju posreduje vse pomembne informacije o vozilu. Še preden servisni partner MINI naveže stik z vami, da se skupaj dogovorite za termin, je že seznanjen s stanjem vašega vozila in lahko vnaprej naroči nadomestne dele, da bo popolnoma pripravljen na posebne zahteve vašega vozila. Storitev pomaga skrajšati čakalne dobe na servisu.

Pravočasno prepozna tudi potrebo po nenačrtovanih servisnih terminih, kot na primer pri obrabljenih zavornih oblogah, in takoj posreduje potrebne informacije, tako da je ustrezne pomanjkljivosti mogoče hitro odpraviti. Nič več vam ni treba skrbeti, vaš MINI pa bo vedno v brezhibnem stanju. Če se kdaj vendarle zgodi neljubi dogodek, vam bo pomoč na cesti MINI vedno stala ob strani in poskrbela, da boste spet na poti v najkrajšem možnem času.

MINI – Teleservices – pregled MINI – Teleservices – pregled

PREGLED PREDNOSTI:

  • Večja varnost zaradi samodejnega prepoznavanja zahtev za servisiranje
  • Samodejno posredovanje informacij o zahtevah za servisiranje vam in izbranemu servisnemu partnerju MINI
  • Servisni partner MINI lahko proaktivno načrtuje termine
  • Krajši čas servisiranja zaradi učinkovitega načrtovanja in obdelave servisa
  • Hitra podpora prek pomoči na cesti ob neljubem dogodku
MINI – Teleservices – Cooper SE
MINI – Teleservices – ikona telefona MINI – Teleservices – ikona telefona

MINI TELESERVICE KLIC.

Ko je potrebno vzdrževanje ali v primeru okvare, Teleservice klic  vam in vašem izbranem servisnem partnerju posreduje vse pomembne informacije o vozilu. Še preden servisni partner MINI naveže stik z vami, da se skupaj dogovorite za termin, je že seznanjen s stanjem vašega vozila in lahko vnaprej naroči nadomestne dele, da bo popolnoma pripravljen na posebne zahteve vašega vozila. Storitev skrajša čakalno dobo med servisnim terminom.

Pravočasno prepozna tudi potrebo po nenačrtovanih vzdrževalnih delih, kot na primer pri obrabljenih zavornih obloga. Izmenjujejo se potrebne informacije, tako da je kakršne koli pomanjkljivosti mogoče hitro odpraviti. Nič več vam ni treba skrbeti, vaš MINI pa bo vedno v brezhibnem stanju.

Da bi izbrani servisni partner navezal stik z vami in uredil servisni termin, lahko sproži in prikliče trenutne podatke o klicu Teleservice vašega vozila ter pošlje sporočila, kot je npr. opomnik za termin, v vaše vozilo.

MINI – Teleservices – ikona za servis MINI – Teleservices – ikona za servis

IZBIRA SERVISNEGA PARTNERJA.

Odločite se lahko za servisnega partnerja, ki bo sprejemal klice Teleservice iz vašega vozila. Trenutno dodeljenega servisnega partnerja lahko kadar koli preverite in spremenite v meniju vozila ali prek aplikacije MINI. Da bi zagotovili brezhibno delovanje storitve Teleservices, lahko MINI popravi manjkajočo ali očitno nepravilno dodelitev servisnega partnerja.

MINI – Teleservices – MINI 3-vratni
MINI – Teleservices – ikona avtomobila MINI – Teleservices – ikona avtomobila

MINI POMOČ NA CESTI.

V primeru neljubih dogodkov vam bomo pomagali na najboljši možni način. Na MINI pomoč na cesti se lahko obrnete neposredno iz vozila, tako da v meniju MINI Connected izberete Mobilna asistenca MINI. Takoj se vsi pomembni podatki o stanju vozila in vašem trenutnem položaju prenesejo mobilni asistenci in vzpostavi se glasovna povezava. Strokovnjaki lahko manjše nepravilnosti odpravijo na daljavo ali pa k vam napotijo mobilno enoto.

Pri vozilih z MINI Connected najnovejše generacije je mogoče zahtevati potrebne podatke in jih pridobiti na daljavo, vendar šele po vaši potrditvi. To pomeni, da lahko referent v klicnem centru za pomoč na cesti pridobi podatke o vozilu tudi v primeru, če ste vzpostavili telefonski klic iz navadnega telefona. Postopek pomoči na cesti pa lahko sprožite tudi z aplikacijo MINI. Tudi v tem primeru bo referent dežurne telefonske linije za pomoč uporabnikom prejel vse potrebne informacije, da vam zagotovi najboljšo možno podporo.

MINI – Teleservices – prodajni salon MINI

POIŠČITE TRGOVCA Z VOZILI MINI V BLIŽINI.