MINI Countryman na cesti v zasneženih gorah MINI Countryman na cesti v zasneženih gorah

IZKORISTITE ZIMO V NAJVEČJI MERI.

Zunaj je morda zima, vendar vas nič ne zadržuje. Dež, sneg ali led, komaj že čakate, da se zapeljete po cesti – mi imamo vse, kar potrebujete, da bo vožnja mala malica, ne glede na pogoje. Vseeno, ali imate radi alpske športe ali pa samo želite, da bo vaš MINI videti elegantno v mrazu, vam naši posebej izbrani dodatki in ponudba uradnih storitev pomagajo, da boste kos vsakemu izzivu – in da boste na svoj cilj vedno prispeli s širokim nasmehom.
Kolekcija jesen/zima
Poudarki

NOVI DODATKI MINI V BARVI PIANO BLACK OBLIKE NIGHT JACK.

Dodajte še več sloga in karizme svojemu MINI – tudi sredi zime – z našo paleto odobrenih, elegantnih dodatkov, ki vključujejo nov barvni odtenek Piano Black oblike Night Jack. Klasična končna obdelava prinaša popolno osebno noto, ki nadalje krepi ikonični videz in odločno držo vašega MINI.
Dodatki MINI – Piano Black in Night Jack Dodatki MINI – Piano Black in Night Jack
Logotip MINI – Piano Black Logotip MINI – Piano Black

LOGOTIP MINI V BARVI PIANO BLACK.

S svojim elegantnim, globoko črnim odtenkom logotip MINI na posebej impresiven način poudarja individualni značaj vašega vozila. Lakiran je v briljantni barvi Piano Black in je popolnoma primeren za prilagajanje zunanjosti.
Značka MINI Cooper – emblem Cooper – Piano Black Značka MINI Cooper – emblem Cooper – Piano Black

OZNAKA MINI COOPER S PIANO BLACK.

Elegantna oznaka MINI Cooper S v barvi Piano Black prinaša dramatično intenzivnost videzu vašega MINI. Lakirana je v briljantnem odtenku Piano Black, je enako robustna kot prepoznavna in tako kot nalašč za prilagajanje zunanjosti. Oznaka v barvi Piano Black je na voljo tudi za druge izvedbe.
MINI Clubman – ime – napis v črni barvi MINI Clubman – ime – napis v črni barvi

OZNAKA MINI CLUBMAN V BARVI PIANO BLACK.

En Clubman, ena beseda. Elegantna oznaka MINI Clubman Piano Black z videzom globoke črne barve poudarja individualni izgled vašega MINI. Lakirana je v briljantnem odtenku Piano Black. In je enako robustna kot prepoznavna ter tako kot nalašč za prilagajanje zunanjosti.
Dodatki MINI – zunanji pokrovi – Night Jack Dodatki MINI – zunanji pokrovi – Night Jack

POKROVI ZUNANJIH OGLEDAL MINI NIGHT JACK.

Poklon tradiciji. Pokrov zunanjega ogledala MINI Night Jack poudarja britansko zastavo na zelo eleganten način. Preprosto jih namestite namesto standardnih pokrovov in se pustite razvajati vsakič, ko pogledate vanje. Skupaj z individualnim oblikovanjem visoke kakovosti pa so del standarda tudi občudujoči pogledi.
MINI Clubman – bočni pokrovi – Night Jack MINI Clubman – bočni pokrovi – Night Jack

BOČNI POKROVI MINI NIGHT JACK.

Priznanje ponosni dediščini. Bočna pokrova MINI v tradicionalni obliki britanske zastave sive barve služita kot izrazit oblikovni poudarek. Optimalno sta primerna za namestitev na bočni steni MINI, s tem pa odlično dopolnjujeta njegov močan videz in mu dajeta dodaten odmerek individualnosti.
MINI Clubman – strešna grafika – Night Jack MINI Clubman – strešna grafika – Night Jack

STREŠNA GRAFIKA MINI NIGHT JACK.

Splača se podrobneje pogledati. Trendovska strešna grafika Night Jack zagotavlja avtomobilu edinstveno individualno zunanjost in izjemen videz tudi s ptičje perspektive. Zelo kakovostna premijska barvna nalepka se nanaša natančno na stekleno pomično streho, ne da bi na kakršen koli način vplivala na delovanje strehe.
Platišča in pnevmatike

ORIGINALNA ZIMSKA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE MINI.

Originalna kolesa MINI – zimske pnevmatike, označene z zvezdo – ?
Originalni zimski kompleti koles MINI so opremljeni izključno z zimskimi pnevmatikami, označenimi z zvezdo, s čimer jamčijo največjo kakovost in varnost. Te pnevmatike so bile razvite v tesnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci pnevmatik, kot so Bridgestone, Dunlop, Goodyear in Pirelli. Zaradi uspešno opravljenih najzahtevnejših preizkusov optimizirajo oprijem vašega MINI na cesti in so idealno prilagojene konceptu vozila vsakega posameznega modela MINI. Zimske pnevmatike so zelo priporočljive za tista področja, kjer se temperatura spusti pod + 7 °C – ker zagotavljajo, da je vaše vozilo varno na cesti z boljšim zaviranjem in oprijemom ne glede na razmere. Zavarovanje pnevmatik MINI zavarovalnice Allianz-Versicherungs AG je prav tako vključeno in vas ščiti pred nepričakovanimi stroški popravila ali zamenjave za celotno obdobje 36 mesecev, kolikor traja jamstvo.
Oprema

OPREMA PODROBNO.

ORIGINALNA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE MINI
ZMOGLJIVOST IN OBLIKA
Communication Technology
Kolekcija Lifestyle
Kolekcija lifestyle MINI 60 years

KOLEKCIJA LIFESTYLE MINI 60 YEARS: TRADICIONALNO SODOBNA.

MINI Lifestyle praznuje 60 let blagovne znamke MINI in nadaljuje njeno izročilo ikonskega oblikovanja. Z značilnim videzom in občutkom iz šestdesetih let kolekcija Lifestyle MINI 60 Years utira pot med sodobno estetiko in živopisno preteklostjo modelov MINI. Ustvarili smo širok izbor izdelkov, npr. oblačil, torb in kovčkov, dodatkov in izdelkov za otroke, ki izžarevajo edinstveno energijo MINI in jo prinašajo v vaše vsakdanje življenje.