NAJBOLJŠE ZA ZMSKO SEZONO.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA, NADOMESTNI DELI IN SERVIS MINI.

MINI Countryman črne barve – pogled od zadaj – zasnežene gore MINI Countryman črne barve – pogled od zadaj – zasnežene gore

ČUDOVITI IZLETI, NEPOZABNI VTISI.

Z originalno dodatno opremo, nadomestnimi deli in servisnimi storitvami MINI bodo vaši vrhunci sezone prešli od odličnih k še boljšim. Ne glede na to, ali boste z držalom za smuči in snežne deske MINI vnesli več pustolovskega duha v svoja potovanja ali pa boste še naprej vzdrževali urejeno notranjost z našimi vsevremenskimi preprogami MINI v barvi Essential Black, vas cesta pred vami vodi do uresničitve sanj. In to je šele začetek. Letošnjo sezono kar najbolje izkoristite svoja potovanja z najboljšimi deli leta.

POTOVALNI PRIPOMOČKI.

RAZBURLJIV, POPOLNOMA OPREMLJEN.

MINI Countryman – strešni transportni sistem – držalo za smuči in snežne deske MINI Countryman – strešni transportni sistem – držalo za smuči in snežne deske

NAJBOLJŠE PUSTOLOVŠČINE, IZJEMNI POGLEDI.

Cesta je v barvi Piano Black videti čudovito. Z najboljšimi deli, ki se ujemajo z vašo osebno estetiko, se začetek sezone za vas začenja z izrazito prednostjo. Zato izberite značko v slogu in olepšajte svoj MINI s pravo številko ali črko. Ne samo, da bo izstopal iz množice – vedeli boste, da je samo vaš.

DODATNA OPREMA MINI – BOČNA POKROVA – UNION JACK

BOČNA POKROVA MINI OBLIKE NIGHT JACK.

Ponosna dediščina. Bočna pokrova MINI tradicionalne oblike Union Jack služita kot osupljiv oblikovni poudarek in dajeta vozilu dodaten odmerek individualnosti. Optimalno sta primerna za namestitev na bočni steni MINIJA in odlično dopolnjujeta njegov izjemno dinamičen videz.

POKROVA ZUNANJIH OGLEDAL MINI OBLIKE NIGHT JACK.

Poklon tradiciji. Pokrova zunanjih ogledal MINI oblike Night Jack poudarjata britansko zastavo na zelo eleganten način. Preprosto ju namestite namesto standardnih pokrovov in se pustite razvajati vsakič, ko pogledate vanju. Skupaj z individualnim oblikovanjem visoke kakovosti pa so del standarda tudi občudujoči pogledi.

DODATNA OPREMA MINI – POKROVI ZUNANJIH OGLEDAL – NIGHT JACK
DODATNA OPREMA MINI – OZNAKA COOPER S – ČRNA

OZNAKA MINI COOPER S PIANO BLACK.

Poudarite športni značaj. Elegantna oznaka MINI Cooper S v barvi Piano Black poudarja dinamično zunanjost vašega MINIJA s svojim globokim črnim videzom. Lakirana je v sijajnem odtenku Piano Black, je enako robustna kot prepoznavna in kot nalašč za prilagoditev zunanjosti.

LOGOTIP MINI V BARVI PIANO BLACK.

Eleganten v popolnoma črni barvi. S svojim videzom globoke črne barve logotip MINI Piano Black poudarja individualni značaj MINIJA na posebej impresiven način. Logotip je lakiran v sijajni barvi Piano Black in je popolnoma primeren za prilagajanje zunanjosti.

DODATNA OPREMA MINI – LOGOTIP – PIANO BLACK
DODATNA OPREMA MINI – OZNAKA ALL4 – ČRNA

OZNAKA MINI ALL4 V BARVI PIANO BLACK.

Popolnoma v črnem. Elegantna oznaka MINI ALL4 v barvi Piano Black poudarja dinamičen videz vašega MINIJA s svojim globokim črnim videzom. Lakirana je v sijajnem odtenku Piano Black, je enako robustna kot prepoznavna in kot nalašč za prilagoditev zunanjosti.

PLATIŠČA IN PNEVMATIKE.

ORIGINALNA ZIMSKA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE MINI.

Originalni zimski kompleti koles MINI so opremljeni izključno z zimskimi pnevmatikami, označenimi z zvezdo, s čimer jamčijo največjo kakovost in varnost. Pnevmatike so bile razvite v tesnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci pnevmatik, kot so Bridgestone, Dunlop, Goodyear, Michelin in Pirelli. Zaradi uspešno opravljenih najzahtevnejših preizkusov optimizirajo oprijem vašega MINIJA na cesti in so idealno prilagojene konceptu vozila vsakega posameznega modela MINI.

Zimske pnevmatike so zelo priporočljive za tista področja, kjer se temperatura spusti pod +7 °C –, ker zagotavljajo, da je vaše vozilo varno na cesti z boljšim zaviranjem in oprijemom, ne glede na razmere.

Zavarovanje pnevmatik MINI je samodejno vključeno ob nakupu vašega popolnoma novega MINIJA ali originalnih kompletov koles MINI z oznako zvezde na pnevmatikah. Varuje vas pred nepričakovanimi stroški zamenjave pnevmatike za obdobje 36 mesecev.

DODATNA OPREMA MINI – ORIGINALNA KOLESA – ZIMSKE PNEVMATIKE DODATNA OPREMA MINI – ORIGINALNA KOLESA – ZIMSKE PNEVMATIKE

OBLIKA ZUNANJOSTI.

NAJBOLJ ISKANA OPREMA.

MINI LIFESTYLE.

NAŠA NAJNOVEJŠA KOLEKCIJA.

#HereWeGo Zahvala celotni skupnosti MINI za odlično slikovno gradivo!