MINI Countryman John Cooper Works – rdeča in zelena – pogled od spredaj MINI Countryman John Cooper Works – rdeča in zelena – pogled od spredaj

DODATNA OPREMA JOHN COOPER WORKS.

Z velikim ponosom vam predstavljamo najvznemirljivejšo začetno postavo JCW v zgodovini, opremljeno z dodatki za povečanje zmogljivosti, ki navdih črpajo iz sveta motošporta. Tukaj je le nekaj vročih izdelkov, ki so zasnovani, da pospešijo vaš srčni utrip in izzovejo vašo drznost – še preden boste sploh dodali plin. Za hitre, radovedne in vas.

ZA KARBONSKE NAVDUŠENCE IN LJUDI, KI PREMIKAJO MEJE, KOT STE VI.

Prilagodite svoj MINI z dodatki iz prešitih karbonskih vlaken po vzoru motošporta. Pokrovi zunanjih ogledal, bočni pokrovi, odprtina za zrak in ročaj na vratih prtljažnika vam ponujajo nešteto načinov za preoblikovanje zunanjosti ter dodajo še pristnejši značaj motošporta videzu in otipu vašega MINI.

MINI John Cooper Works 3-vratni – rdeča in črna – pogled od spredaj MINI John Cooper Works 3-vratni – rdeča in črna – pogled od spredaj
MINI John Cooper Works – rdeča in črna – pokrov zunanjega ogledala MINI John Cooper Works – rdeča in črna – pokrov zunanjega ogledala

POKROVA ZUNANJIH OGLEDAL JCW, PREŠITA KARBONSKA VLAKNA.

Ultra elegantna. Pokrova zunanjih ogledal JCW, ki ju odlikuje dovršena ročna spretnost, navdušita s svojim popolnoma novim karbonskim videzom.

MINI John Cooper Works – rdeča in črna – bočna pokrova iz prešitih karbonskih vlaken MINI John Cooper Works – rdeča in črna – bočna pokrova iz prešitih karbonskih vlaken

BOČNA POKROVA JCW, PREŠITA KARBONSKA VLAKNA.

Dvojno športen. Bočna pokrova JCW iz prešitih karbonskih vlaken določata izrazite poudarke na boku vozila in navdušujeta s popolnoma novim karbonskim videzom.

MINI John Cooper Works – ročaj na vratih prtljažnika – črna karbonska vlakna MINI John Cooper Works – ročaj na vratih prtljažnika – črna karbonska vlakna

ROČAJ NA VRATIH PRTLJAŽNIKA Z GUMBOM JCW, PREŠITA KARBONSKA VLAKNA.

Ročaj na vratih prtljažnika iz karbonskih vlaken visoke kakovosti daje zadku vozila osupljiv videz.
MINI John Cooper Works – maska odprtine za zrak – pokrov motorja MINI John Cooper Works – maska odprtine za zrak – pokrov motorja

MASKA ODPRTINE ZA ZRAK NA POKROVU MOTORJA JCW, PREŠITA KARBONSKA VLAKNA.

Pravo dirkaško navdušenje. Maska odprtine za zrak JCW je izdelana iz prešitih karbonskih vlaken visoke kakovosti, odlikuje pa jo popolnoma nov videz.

MOČ ZVEZDE.

MINI John Cooper Works – rdeča in črna – stranski pogled MINI John Cooper Works – rdeča in črna – stranski pogled

Originalni kompleti koles MINI imajo na bočnici pnevmatike odtisnjeno zvezdo. To pomeni, da so bile pnevmatike razvite v tesnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci, kot so Bridgestone, Dunlop, Goodyear in Pirelli, ter da so bile zasnovane in preskušene za optimizacijo posebnih voznih lastnosti vašega MINI. Zagotavljajo vam najboljši oprijem, vzdržljivost in varnost, pa tudi najsodobnejšo tehnologijo praznovoznih pnevmatik, ki omogoča nadaljevanje vožnje, tudi če začne pnevmatika izgubljati tlak zaradi predrtja.

OPREMA PODROBNO.

ORIGINALNA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE MINI
ZMOGLJIVOST IN OBLIKA
OBLIKOVANJE V BARVI PIANO BLACK

KOLEKCIJA MINI JOHN COOPER WORKS.

MINI John Cooper Works – večnamensko orodje – srebrna MINI John Cooper Works – večnamensko orodje – srebrna

VEČNAMENSKO ORODJE JCW.

Bodite pripravljeni na vse, kar bi vas lahko presenetilo na poti. Večnamensko orodje JCW, ki združuje 13 posameznih orodij v eni kompaktni napravi, vključno z rezalnikom za žice, kleščami, odpiračema za steklenice in pločevinke, pilo, nožem in različnimi izvijači, ima prilagojen etui iz usnja napa z vtisnjenim logotipom JCW na zunanji in z diskretnim logotipom MINI na notranji strani.

GOKART JCW.

Če lahko kdo ustvari resnični občutek gokarta, je to zagotovo MINI. Gokart JCW je primeren za otroke, starejše od 3 let, ki bi prav tako radi izkusili delček občutka, zaradi katerega je vožnja z MINI tako posebna. Opremljen je z ulitim sedežem, ki ga je mogoče prilagoditi velikosti otroka, športnim volanom z integrirano hupo in ročno zavoro za dodatno varnost. Ima pa še kompakten, vzdržljiv praškasto lakiran okvir aluminijaste in jeklene konstrukcije z logotipom MINI, vključno z logotipom JCW na spojlerju.
MINI John Cooper Works – gokart – rdeča in črna MINI John Cooper Works – gokart – rdeča in črna
MINI John Cooper Works – kapica za ključ – ovratni trak MINI John Cooper Works – kapica za ključ – ovratni trak

KAPICA ZA KLJUČ JCW Z OVRATNIM TRAKOM.

Ključna izkušnja. Elegantna kapica za ključ je zelo pametna, saj ji vgrajeni čip NFC omogoča izvajanje izbranih funkcij pametnega telefona. Nedvoumna športna oblika ovratnega traku JCW iz Alcantare pa odlično dopolnjuje videz.

MINI SERVICE. DRUŽINA, KI JI LAHKO ZAUPATE.

MINI John Cooper Works – MINI Service inclusive MINI John Cooper Works – MINI Service inclusive

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Družini MINI gre za povezovanje in zaupanja – zaupanje, da bo za vse poskrbljeno. Zato vam z velikim ponosom predstavljamo MINI Service Inclusive, ki zajema vsa servisna in vzdrževalna dela na vašem MINI z enim samim plačilom. Vse storitve so vključene za časovno obdobje, ki ga izberete. Service Inclusive pa je na voljo tudi za vaš rabljeni MINI. Torej, pridružite se družini MINI. Obrnite se na svojega servisnega partnerja MINI, če želite izvedeti, kako.

LAHKO SE ZANESETE NA MINI VALUE SERVICE.

Z MINI Service vas ne bodo doletela nobena nepričakovana presenečenja. Ni pomembno, koliko kilometrov ste naredili ali koliko let se prevažate s svojim MINI, vedno ga lahko z največjim zaupanjem prepustite tistim, ki ga najbolje poznajo. MINI Service vam ponuja kopico storitev, s katerimi točno veste, kaj lahko pričakujete – danes in v prihodnosti. Vedno lahko računate na premijsko storitev po privlačni, pregledni vseobsegajoči ceni, kjer se uporabljajo izključno originalni deli MINI. Storitev, ki popolnoma ustreza vašim potrebam.

Zahvala @alexandermini za odlično slikovno gradivo!

MINI John Cooper Works – MINI Value Service MINI John Cooper Works – MINI Value Service