PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI 3-vratni – rdeča in črna – platišča in pnevmatike MINI 3-vratni – rdeča in črna – platišča in pnevmatike

ORIGINALNA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE MINI Z OZNAKO ZVEZDE.

Popestrite si vožnjo z nekaj vročimi originalnimi kompleti koles MINI. Pri raziskovanju novih stvari se morate počutiti varne, zato smo za vas pripravili širok izbor originalnih kompletov koles MINI. Naše prvovrstne pnevmatike so popolnoma prilagojene temu, da lahko iz vsakega posameznega modela MINI dobite največ, pa tudi iz svojega sloga vožnje. Priskrbite si prave pnevmatike za sezono in si zagotovite optimalen oprijem na terenu, na katerem odkrivate nove stvari. Z našimi pnevmatikami z odtisnjeno oznako zvezde, ki smo jih razvili v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci, se boste na cesti vedno počutili posebej varne. Vsi kompleti koles so dostavljeni nameščeni, uravnoteženi in pripravljeni za uporabo.

ZIMSKI KOMPLETI KOLES.

MINI Accessories – original wheels – winter tyres MINI Accessories – original wheels – winter tyres

Originalni zimski kompleti koles MINI ponujajo jamstvo za kakovost in varnost. Razviti so bili v tesnem sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci in so uspešno prestali najzahtevnejše preskuse, da bi optimizirali oprijem vašega MINI na cesti, hkrati pa so idealno prilagojeni konceptu vozila vsakega posameznega modela. Zimske pnevmatike in platišča MINI zelo priporočamo na območjih, kjer se temperatura spusti pod +7 °C – ker zagotavljajo, da je vaše vozilo varno na cesti z boljšim zaviranjem in oprijemom ne glede na razmere.

OPRIJEM Z LAHKOTO.

Ko se temperature spustijo, se guma letnih pnevmatik strdi in ne more več zagotavljati optimalne zmogljivosti. Zato je 7 °C priporočena temperatura za prehod na zimske pnevmatike. Zimske pnevmatike zaradi svoje posebne gumene zmesi zagotavljajo najboljši oprijem, optimizirano odzivnost zavor ter izjemno zmogljivost in varnost v cestnem prometu – tudi v najhladnejših vremenskih razmerah.

Kompleti koles MINI ponujajo največjo zmogljivost in varnost:

Kolesa MINI – zimska in letna – oprijem in profil

Zavorna pot z globino profila (mm) v mokrih razmerah:

Zavorna razdalja z globino profila (mm) v mokrih razmerah

LETNI KOMPLETI KOLES.

MINI JCW - uporniško zelena - letni kompleti koles MINI JCW - uporniško zelena - letni kompleti koles

Ko nastopi poletje, kaj bi lahko bilo bolje kot vreči prtljago v MINI, si nadeti sončna očala in kreniti na pot. S svetom, ki vam leži pod kolesi, vam MINI vsak dan ponuja neskončne možnosti. Izkusite nove poti. Odkrijte nove kraje. Ustvarite si nove spomine. Originalna platišča in pnevmatike MINI povečajo vaš užitek v vožnji in vam pomagajo, da prispete na cilj v dovršenem slogu in predvsem varno – ne glede na to, ali ste športni navdušenec ali pa ste samo na lovu za sončno pustolovščino.

KAKOVOST, NA KATERI LAHKO VOZITE.

Dodajanje originalnih platišč, pnevmatik in dodatkov MINI vašemu MINI je kot nanašanje končnih potez s čopičem na sliko. Vzemimo na primer mirujoče pokrove kolesnih pest MINI – ti čudovito zaokrožijo celotno sliko in spremenijo privlačen izvirnik v pravo mojstrovino MINI.

KAKOVOST ZVEZDE.

Kolesa MINI – pnevmatike – prednosti kakovosti, označene z zvezdo Kolesa MINI – pnevmatike – prednosti kakovosti, označene z zvezdo
MINI originalni zimski kompleti koles ponudijo odlično kakovost in varnost na cesti. Kolesa so bila razvita v tesnem sodelovanju z vodilnimi proizvajalci in so optimizirana tako, da bo imel vaš MINI maksimalen oprijem na cesti, ki se prilega njegovemu kar

PREGLED PREDNOSTI.

PO MERI.

Vsa originalna platišča s pnevmatikami MINI so posebej razvita za značilen občutek gokarta in ustrezajo slogu vsakega posameznega modela MINI.

PREIZKUŠENE.

Vsaka pnevmatika je prestala stroga testiranja z do 50 različnimi kriteriji kakovosti (standardizirana EU-oznaka pnevmatike zahteva skladnost s samo tremi kriteriji).

ŠPORTNE.

Pnevmatike so popolnoma uglašene s sestavnimi deli vzmetenja in prilagodljivimi sistemi za največji oprijem in zmogljivost.

VARNE.

Pnevmatike z oznako zvezde zaznamujejo dolga življenjska doba, najvišje varnostne ocene in najsodobnejša tehnologija praznovoznih pnevmatik.

VARČNE.

Sistematična uporaba posebnih materialov zmanjšuje porabo goriva in ravni hrupa.

TEHNOLOGIJA PRAZNOVOZNIH PNEVMATIK.

Tehnologija praznovoznih pnevmatik (run-flat) vam omogoča nadaljevanje vožnje do 80 km z največjo hitrostjo 80 km/h, tudi če senzor zazna znižanje tlaka v pnevmatiki zaradi predrtja. To pomeni dodatno varnost in udobje tudi za vas. Prav tako pomeni, da ne potrebujete rezervnega kolesa, saj lahko preprosto nadaljujete pot do najbližje mehanične delavnice MINI. In ne nazadnje to pomeni manjšo maso vozila ter več prostora za prtljago in športno opremo.

Brez tehnologije praznovoznih pnevmatik:
Platišča in pnevmatike MINI – brez tehnologije praznovoznih pnevmatik
S tehnologijo praznovoznih pnevmatik:
Platišča in pnevmatike MINI – tehnologija praznovoznih pnevmatik

SODELOVANJE Z VODILNIMI PROIZVAJALCI.

MINI kolesa so oblikovana in testirana tako, da optimizirajo športnost in oprijem vašega MINI. Naj vaš MINI potrebuje Bridgestone, Michelin, Pirelli ali katero drugo premium znamko, zvezda na strani pnevmatike pomeni, da je bila pnevmatika MINI potrjena in bo zagotovila najboljšo izkušnjo v vožnji. Pnevmatike z zvezdo na strani so testirane na 50 različnih standardov iz 6 različnih področij: votne lastnosti, varnost, obraba, varčnost, udobje in dinamika.

ZAVAROVANJE PNEVMATIK MINI.

Ob neljubem dogodku, da so vaše pnevmatike poškodovane, naj bo to namerno ali ne, vam pri nepričakovanih stroških pomaga MINI zavarovanje pnevmatik.


MINI zavarovanje pnevmatik nudi zaščito pred:

  • Škodo, ki jo povzročijo ostri predmeti kot so: žeblji, steklo.
  • Škodo, ki jo povzročijo robniki
  • Vandalizem
  • Kraja

MINI zavarovanje pnevmatik nudi 100% povračilo stroškov za škodo na pnevmatikah v prvem letu, 75% v drugem in 50% v tretjem letu.*

* Zavarovanje pnevmatik MINI velja za vse pnevmatike z oznako zvezde in za komplete koles, ki so kupljeni pri servisnem partnerju MINI. Poleg tega zavarovanje pnevmatik MINI velja za vse prvotno opremljene pnevmatike, nameščene na avtomobilu, ki je kupljen pri trgovcu z vozili MINI in registriran od marca 2020 dalje. Zavarovanje ne vključuje platišč in stroškov dela. Za dodatne informacije o zavarovanju pnevmatik MINI se obrnite na svojega servisnega partnerja MINI ali preverite svoje zavarovalne pogoje. Zavarovanje pnevmatik MINI je produkt zavarovalnice Allianz Versicherungs-AG. 

Kolesa MINI – zavarovanje pnevmatik mini – kritje Kolesa MINI – zavarovanje pnevmatik mini – kritje

STORITEV MENJAVE PNEVMATIK MINI.

Naši servisni strokovnjaki MINI vam svetujejo o optimalni izbiri koles in pnevmatik MINI, označenih z zvezdo, za vaše vozilo. Kajti le te pnevmatike ustrezajo strogim standardom kakovosti MINI. Samoumevno je, da vaša kolesa tudi zamenjamo, preverimo, servisiramo in skladiščimo. Če iščete rezervno kolo ali set kompletov koles, vam servis platišč in pnevmatik MINI vedno zagotavlja prvovrstne izdelke in strokovno svetovanje. Namenite svojemu vozilu ljubečo pozornost, ki si jo zasluži. Privoščite mu servis MINI pri pooblaščenem servisnem partnerju MINI.

Platišča in pnevmatike MINI – menjava pnevmatik Platišča in pnevmatike MINI – menjava pnevmatik

#HereWeGo Zahvala celotni skupnosti MINI za odlično slikovno gradivo!