mini concept – aceman vision

MINI CONCEPT ACEMAN.

*MINI Concept Aceman je konceptni avtomobil, kar pomeni, da ni niti v proizvodnji niti naprodaj. Zato ga tudi ni mogoče voziti po javnih cestah in ni homologiran v skladu z veljavnimi predpisi. Snemanje je potekalo na cesti, zaprti za promet, in v studiu brez prometa.

ČUSTVO (E-)MOBILNOSTI.

MINI Concept Aceman predstavlja novo dobo bolj trajnostnih, povezanih avtomobilov in združuje tehnološki napredek, karizmatično preprostost in užitek v vožnji.

Naš prvi popolnoma električni terenski križanec MINI združuje značilno okretnost MINI in inovativen oblikovalski jezik, hkrati pa zagotavlja samozavestno lego na cesti. Ima vse, zaradi česar je MINI tako poseben: vznemirljiva sorazmerja, prepoznavne linije in pametne funkcije. Okreten in zmogljiv, vendar z občutkom brezčasne prefinjenosti je MINI Concept Aceman začetek nove pustolovščine.

mini concept – aceman – poudarki

ESTETIKA SPONTANOSTI.

  • Navdušujoča zmogljivost popolnoma eklektičnega pogona in najnovejše novosti v električni tehnologiji.
  • Nova inteligentna arhitektura kot temelj za obliko, prilagodljivost in funkcionalnost.
  • Inovativna interaktivna tehnologija in večzaslonski informacijsko-razvedrilni sistem zagotavljata potnikom uporabniško izkušnjo brez primere.
  • Material brez kroma in usnja vključuje površine oblazinjenja in tekstilne obloge iz recikliranih materialov.

PRIHODNOST TRADICIONALNEGA OBLIKOVANJA.

MINI Concept Aceman je sodobna interpretacija športnega terenca v okretni obliki MINI. Njegovi jasno opredeljeni obrisi in čisti robovi pustijo prepričljiv vtis.

NOTRANJI SLOG – NOVI MINIMALIZEM.

Notranjost MINI Concept Aceman združuje klasične in športne oblikovne elemente MINI z elegantnimi ročno izdelanimi poudarki po vsej kabini. Prostorna odprta območja okoli vrat in mehke površine prinašajo toplino in občutek dobrega počutja, panoramska steklena streha pa prepušča svetlobo, ki preplavi notranjost.

ZASNOVAN, DA UKRADE POZORNOST.

Privlačen svetlo turkizen barvni odtenek prispeva k občutku navdušenja. Glede na način vpada svetlobe se barva zdi svetlejša ali temnejša, kar površinam in zaobljenim robovom daje prefinjeno tridimenzionalnost. Strešni prtljažnik je v barvi British Racing Green, zahvaljujoč kameleonskemu učinku premaza PVD, pa se lesketa v različnih odtenkih modre, vijolične, zelene, turkizne in rožnate.

mini concept – aceman – zunanjost – poudarek
mini concept – aceman – notranjost – poudarek

KORAK V TRAJNOSTNO PRIHODNOST.

Z največjo pozornostjo do podrobnosti in kakovosti so vsi trajnostni materiali izdelani iz reciklirane plastike. V kombinaciji z barvnimi odtenki osupljivo medsebojno prepletanje kontrastov povzroči nadvse čustveno vozno izkušnjo.

POUDARKI.

VOŽNJA PO VAŠI IZBIRI – EXPERIENCE MODES.

V MINI Concept Aceman se lahko potopite v različne razpoloženjske svetove. Trije novi Experience Modes vam ponujajo različne načine upravljanja in prikaza vsebine. Zato se prepustite užitku in oživite notranjost.

NAČIN PERSONAL.

Vse pri njem je podrejeno prilagajanju prikazov. Izbirate lahko med vrsto nevsiljivih animiranih slik v ozadju, ki so prav tako projicirane na armaturno ploščo in pospremljene z zvočno podlago. Nekateri primeri vključujejo oblake, ki se premikajo po nebu, valove, ki se lomijo na obali, in bleščečo vodno gladino v bazenu.
mini concept – aceman – načini – personal
mini concept – aceman – načini – pop-up

NAČIN POP-UP.

Način Pop-Up je prva doživljajsko usmerjena navigacija, ki jo ponuja MINI, in vključuje celo element presenečenja. Odločite se, kam želite iti, tako da izberete doživljajsko kategorijo, kot so npr. večerja ali kosilo v restavraciji, dogodki, trendi ali vrtenje animiranega kolesa sreče.

NAČIN VIVID.

Zaradi načina Vivid bo vsako potovanje v MINI Concept Aceman še bolj igrivo, interaktivno in zabavno. V tem načinu lahko ustvarite popolnoma novo interaktivno zasnovo za celotno prikazano območje zaslona med mirovanjem vozila.

mini concept – aceman – načini – vivid
mini concept – aceman – modelska serija

POIŠČITE MINI, KI VAM JE PISAN NA KOŽO.

Vsi naši modeli MINI so bili na neki točki svojega življenja koncepti. Oglejte si trenutno ponudbo novih in vznemirljivih modelov MINI, ki so na voljo, in izberite svojo najboljšo polovico.

NAREDITE NASLEDNJE KORAKE.