MINI SUPERLEGGERA VISION.

dam Image

ODLIČEN KONCEPT OD ZAČETKA.

Enostavno veste, da bo kombinacija najboljšega britanskega izdelka in najimenitnejšega italijanskega oblikovanja fantastična ideja. To dokazuje nastanek senzacionalnega vozila MINI Superleggera Vision. Dejansko ima veliko: osupljiv videz, zmogljivost, zaradi katere zastane srce, in najmodernejša tehnologija v enem. Srečna stvarca.

cnt Background Image
MINI Superleggera Vision, diagonalni pogled od spredaj

MINI. SAMO NE KOT GA POZNATE.

Zdaj za nekaj čisto drugačnega - vizijo MINI v obliki klasičnega speedsterja. Le en pogled in vedeli boste, da je ta koncept bistvo užitka v vožnji. Od raztegnjenega pokrova motorja in dolge medosne razdalje do kratkih previsov, vse zbuja srečne trenutke, povezane s klasičnim britanskim roadsterjem. Ročno oblikovan in ulit prek lahkega okvirja iz aluminijastih cevi. Grandiozna poteza vodi pogled od sprednjega dela do čedne plavuti na zadku.

aig Background Image

Preteklost sreča prihodnost.

MINI Superleggera Concept se poklanja zlati dobi avtomobilizma, vendar je njegov nazor tesno povezan s prihodnostjo. Z najmodernejšo tehnologijo, ki ima v svojem jedru električno energijo. V notranjosti se tradicionalna elementa, to sta les in usnje, futuristično združita z aluminijem, da se doseže učinek, ki vzbudi pozornost. Osrednji informacijski prikazovalnik MINI je obrobljen z aluminijastim okvirjem. Nadaljnja sklicevanja na britansko avtomobilistično zapuščino so obravnavana s spoštovanjem in italijanskim pridihom.

cnt Background Image
MINI Superleggera Vision, diagonalni pogled od zgoraj