MINI VISION NEXT 100.

dam Image

NARAVA STVARI, KI PRIHAJAJO.

Domiselno razmišljanje je sestavni del dnk v MINI. Kaj pa, če lahko sežemo še globlje? Kaj če bo MINI prihodnosti omogočil edinstveno, personalizirano doživetje v okviru deljenega lastništva? Da bi vam ponudili bežen pogled na možnosti, ki so pred nami, vam predstavljamo našo zamisel o tem, kako bi lahko bila videti prihodnost urbane mobilnosti.

cnt Background Image
dam Image

VSAK MINI JE VAŠ MINI.

V prihodnosti, ko si bodo MINI lahko delili različni uporabniki, bo nova generacija tehnologije omogočala, da bo vozilo vedno videti, kot bi bilo vaše. Deli zunanjih površin se bodo preoblikovali, da bodo ustrezali vašim osebnim željam in izžarevali osebno dobrodošlico, ko se boste vozilu približali. Tako imenovani Cooperizer je prozoren okrogel instrument na sredini vozila, ki predstavlja srce in dušo MINI Vision Next 100 – z voznikom komunicira s pomočjo dinamične izmenjave barv.

aig Background Image

NA NOVO ZAMIŠLJEN MINI.

MINI Vision Next 100 se poklanja ikonski obliki MINI s postavitvijo koles na skrajne vogale vozila, kar izpopolni varen občutek in lego na cesti. Cooperizer vam prav tako nudi možnost, da doživite oseben način vožnje drugega uporabnika, ki je lahko prijatelj, družinski član, znana osebnost in celo kreativen vizionar. Med vožnjami bo vozilo prihodnosti samostojno zapeljalo do servisnega mesta, da se očisti in ponovno napolni, preden odrine na srečanje z novim voznikom.