BISTVO JE V PODROBNOSTIH.

MINI COUNTRYMAN

PRIKLJUČNA IZBIRA JE IDEALNA.

Kako razločiti, da je vaš MINI Countryman priključni hibrid? Ima nekaj izjemnih oblikovnih poudarkov, zaradi katerih bo vsakomur jasno, da vozite spremembo! Na levi strani avtomobila boste našli priključek za polnjenje, poudarjen z elektrificiranim rumenim znakom, ki sveti med polnjenjem. Na vratih prtljažnika je tudi značilen znak v obliki črke E, črka S na maski hladilnika pa je dobila novo, okolju prijazno rumeno barvo.  

MINI COUNTRYMAN

OSVETLITEV ZAPUŠČINE.

Najbolj prepoznavna in privlačna oblikovna značilnost novega MINI Countrymana SE so čudovite zadnje luči oblike Union Jack, ki se sklicujejo na britansko zapuščino avtomobila. Dvodelne LED-svetilke, zajete v okvir Piano Black, zagotavljajo, da bo vaš MINI v najboljši luči na vsaki ulici. 

MINI COUNTRYMAN

PRILAGODLJIVI ŽAROMETI.

Žarometi novega MINI Countrymana SE se lahko prilagajajo spreminjajočim se razmeram na cesti, da je vaša vozna izkušnja še varnejša in udobnejša. Zagotavljajo optimalno svetlobo na slabo osvetljeni ulici, bočno osvetlitev med zavijanjem in funkcijo samodejnega zasenčenja, ki dezaktivira dolg svetlobni snop, ko zazna vozilo, ki se približuje iz nasprotne smeri.