TEHNOLOGIJA SPREMEMBE.

MINI COUNTRYMAN

HIBRIDNI NAČIN.

Novi MINI Countryman SE prinaša bolj trajnostne rešitve vožnje v vaše vsakdanje življenje. Združitev motorja z notranjim zgorevanjem in elektromotorja vam ponuja vsestranskost sodobnega SUV-ja z neomejeno mobilnostjo in izkušnjo vožnje na električno energijo. Vaš avtomobil bo uporabljal oba sistema, odvisno od načina vožnje in voznih razmer. Popolnoma električno lahko prevozite do 57 km, kar je v večini primerov dovolj za dnevne opravke po mestu, motor z notranjim zgorevanjem pa vas bo odpeljal do bolj oddaljenih ciljev. Kombinirani doseg obeh pogonskih sklopov znaša do 500 km.  

MINI COUNTRYMAN

POPOLNOMA NAPOLNJEN.

Novi MINI Countryman SE napaja napredna litij-ionska baterija, ki jo lahko polnite na svoji domači gospodinjski vtičnici z napetostjo 230/110 voltov ali eni od številnih polnilnih postaj v mestu. Zaradi naprednega hladilnega sistema ima baterija izjemno moč in dolgo življenjsko dobo.  

MINI COUNTRYMAN

NIZKE EMISIJE.

Novi MINI Countryman SE lahko vozite do 57 km popolnoma brez emisij. Toda tudi pri vožnji z motorjem z notranjim zgorevanjem boste v okolje izpustili le malo škodljivih snovi. Pri kombinirani porabi 1,7–2,1 l/100 km bo vaš avtomobil proizvedel 39–48 g emisij CO2 na kilometer. Preklapljanje med eDrive in motorjem z notranjim zgorevanjem poteka tekoče in povsem samodejno.