PRAVNA OBVESTILA.

dam Image

              

OSNOVNI PODATKI O BMW AG

Spletno mesto vzdržuje BMW Slovenia distribucija motornih vozil, d.o.o.. (Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana)

Kontakt: info.si@bmw.com

Telefon: +386 1 777 45 40

Od ponedeljka do petka, med 8:00 in 18:00 (CET)

Pravni zastopniki BMW Slovenia d.o.o. so člani upravnega odbora (Neil Domonic Fiorentinos, Anna Rita Tonini in Christopher Holger Puth).

BMW Slovenia, distribucija motornih vozil, d.o.o., z registriranim poslovnim naslovom Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Slovenija, matična številka 8337217000, vpisana v sodni register pri Okrožnem sodišču v Ljubljani. Davčna številka: 61849324. ID za DDV: SI61849324

PORABA GORIVA/EMISIJE

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradni specifični vrednosti emisij CO2 novih osebnih vozil je moč dobiti v "Navodilih o porabi pogonskih goriv in emisijah CO2 novih osebnih vozil", ki so vam na voljo na spletni povezavi: 

ODGOVORNOST

Za podatke, ki so na voljo na tej strani, ne veljajo nikakršna zagotovila, izrecna ali implicitna, vključno s kakršnimikoli zagotovili glede primernosti za prodajo, primernosti za uporabo za določen namen ali nekršenjem pravic tretjih oseb.

 

To spletno mesto je bilo izdelano z največjo možno pozornostjo in skrbnostjo. Kljub vsej potrebni skrbnosti lahko informacije vsebujejo napake in nepravilnosti.

 

BMW AG v nobenem primeru ne nosi odgovornosti do uporabnika za kakršnokoli posredno ali neposredno škodo, ki se nanaša na ta material, razen če je ta povzročena zaradi velike malomarnosti ali namerne kršitve.

 

BMW AG si kadarkoli pridržuje pravico do sprememb specifikacij proizvodov. Specifikacije proizvodov se lahko spreminjajo od države do države.

 

BMW AG ni odgovoren za vsebine spletnih mest, ki jih vzdržujejo tretje osebe in zato ne prevzema odgovornosti za kakršnekoli povezave iz tega spletnega mesta na druga spletna mesta. Povezave do zunanjih spletnih mest so jasno označene kot takšne.

UPORABA IN VAROVANJE PODATKOV

Pri uporabi naših storitev vas bomo morda prosili za vaše osebne podatke. Posredovanje teh podatkov je prostovoljno. Osebne podatke, ki jih vnesete na spletnih straneh BMW Slovenija, bomo uporabili kot del pogodbenega postopka in v obdelavi vaših zahtevkov. Za svetovanje, oglaševanje in tržne raziskave lahko vaše podatke obdelujemo in uporabljamo le z vašim izrecnim dovoljenjem.

 

Če ob tem, ko nam izdate dovoljenje za zgoraj navedene namene, dovolite, da vaše osebne podatke lahko uporabljajo tudi druge organizacije skupine BMW Slovenija ali morebitne izrecno navedene tretje osebe, lahko vaše podatke posredujemo tudi njim. Če tega ne dovolite, vaših podatkov ne bomo posredovali drugim osebam.

 

S tem ko izpolnite svoje podatke in potrdite prijavni obrazec na naši spletni strani, dovolite, da se vaše osebne podatke pošlje družbama BMW Slovenia d.o.o. in Bayerische Motoren Werke Aktiengesellschaft, da jih shranita, obdelata in uporabita za dejavnosti v zvezi s skrbjo za stranke v smislu preverjanja zadovoljstva kupcev, podatkov o izdelkih, storitev v zvezi z izdelki in različnih prireditev. V tem smislu dovoljujete tudi elektronsko pošiljanje (elektronske pošte, besedilnih sporočil itn.). Na podlagi zakona o varovanju osebnih podatkov lahko svoje dovoljenje prekličete kadarkoli, prav tako lahko kadarkoli zahtevate razkritje obsega shranjenih podatkov o vas, popravke vaših osebnih podatkov, zaustavitev uporabe in izbris teh podatkov, in sicer s pisnim obvestilom BMW Slovenia d.o.o., Ameriška 8, 1000 Ljubljana ali na info.si@bmw.com.

AVTORSKE PRAVICE

© Copyright 2000 BMW AG, München, Nemčija. Vse pravice pridržane. Besedila, slike, grafike, zvočne datoteke, animacijske datoteke, video datoteke in njihova ureditev na spletnih mestih BMW Group, so predmet avtorske pravice in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Teh vsebin ni dovoljeno kopirati za komercialno uporabo ali nadaljnjo distribucijo niti jih ni dovoljeno spreminjati ali objavljati na drugih spletnih straneh. Nekatera spletna mesta BMW Group lahko vključujejo slike, katerih avtorske pravice pripadajo tretjim osebam.

BLAGOVNE ZNAMKE

MINI je blagovna znamka BMW Group. Razen če ni navedeno drugače, so vse blagovne znamke na tem spletnem mestu predmet pravic blagovne znamke BMW AG, vključno blagovne znamke, imena modelov, logotipi in simboli.

DOVOLJENJA

Namen skupine BMW je bil vzpostaviti inovativno in informativno spletno mesto. Vendar pa mora skupina BMW varovati svojo intelektualno lastnino, vključno s svojimi patenti, blagovnimi znamkami in avtorskimi pravicami. V skladu s tem to spletno mesto ne podeljuje nikakršnih dovoljenj za uporabo intelektualne lastnine podjetij iz skupine BMW ali intelektualne lastnine tretjih strank.

 

Če aktivno uporabljate merilnik dosega BMW, bomo lokacijo, ki ste jo določili, prenesli ponudnikoma storitev GeoNames in Open Weather Map.

 

Open Weather Map je storitev podjetja Openweather Ltd, 4 Queens Road, Wimbledon, London, SW19 8YB, Združeno kraljestvo (v nadaljevanju: OWM), katere izjavo o varstvu osebnih podatkov lahko preberete na https://openweather.co.uk/privacy-policy. OWM vam posreduje najnovejše vremenske posodobitve za lokacijo, ki jo določite.

 

GeoNames je storitev podjetja Unxos GmbH, Weingartenstrasse 8, 8708 Männedorf, Švica (v nadaljevanju: "GN"). GeoNames ne ponuja izjave o varstvu osebnih podatkov. GN vam posreduje trenutno vreme za lokacijo, ki jo določite.

 

Oba ponudnika storitev uporabljamo na podlagi legitimnega zanimanja za gospodarno delovanje merilnika dosega BMW. S tehničnega vidika je treba OWM in GN omogočiti, da zaznata vaš IP-naslov. V nasprotnem primeru strežniki, ki jih uporabljata OWM in GN, ne bodo vedeli, komu poslati zahtevane podatke. Pravna podlaga je člen 6, odstavek 1 (f) splošne uredbe o varstvu podatkov.

LICENCE

BMW Group si prizadeva doseči inovativno in informativno spletno mesto. Vsa intelektualna lastnina, kot so patenti, blagovne znamke in avtorske pravice, je zaščitena. To spletno mesto ne podeljuje nobene licence za uporabo intelektualne lastnine podjetij v sodelovanju z BMW Group ali intelektualne lastnine tretjih oseb.

PRAVILNIK O ZASEBNOSTI

Pri nekaterih razdelkih spletnega mesta boste lahko pozvani k vnosu osebnih podatkov na prostovoljni osnovi. Naša spletna mesta se vzdržujejo v različnih državah po svetu. Vaši osebni podatki se shranjujejo in obdelujejo v kodah, v skladu zakonodajo o varstvu osebnih podatkov Zvezne republike Nemčije. Podatki se posredujejo preko kodirane povezave.

 

Vaši osebni podatki se uporabljajo za namene svetovanja, oglaševanja in marketinškega raziskovanja samo, če izrecno privolite v te namene. Če izjava o strinjanju za ta namen prav tako predvideva prenos vaših osebnih podatkov podjetjem, ki sodelujejo z BMW AG ali tretjim osebam, ki so imenovane v izjavi o strinjanju, se vaši osebni podatki lahko posredujejo imenovanim osebam. Če izjava o strinjanju takšne narave za vas ni sprejemljiva, se vaši osebni podatki ne posredujejo naprej. Za prihodnje obdelovanje vaših osebnih podatkov se ta izjava o strinjanju lahko kadarkoli prekliče. Za preklic izjave o strinjanju vas prosimo, da kontaktirate službo za pomoč strankam, imenovano v razdelku "Kontakt". 

PIŠKOTKI

Piškotek je podatek, ki ga na trdi disk uporabnikovega računalnika shrani spletni brskalnik na pobudo programa. Piškotki v nobeni obliki ne škodijo vašemu računalniku in ne vsebujejo virusov. Piškotki iz našega spletnega mesta ne vsebujejo vaših osebnih podatkov. Preko nastavitev vašega brskalnika lahko kadarkoli deaktivirate uporabo piškotkov. Da bi se storitve, ki so na voljo na naših spletnih mestih izvajale po željah registriranih uporabnikov, se na nekaterih razdelkih spletnega mesta uporabljajo sejni piškotki. Ti sejni piškotki so aktivni samo za čas trajanja obiska na spletnem mestu. Piškotki se prav tako uporabljajo za anonimno statistično ocenjevanje.

SPLETNA STATISTIKA

Da bi zagotovili nenehno izboljševanje našega spletnega mesta, izvajamo statistiko klikov. Posamezni kliki se anonimno registrirajo in jih ni mogoče izslediti do uporabnikov.

ALTERNATIVNO REŠEVANJE SPOROV

Zaradi pravne obveznosti smo vas dolžni obvestiti, da je Evropska komisija vzpostavila spletno platformo za alternativno reševanje potrošniških sporov, tako imenovano platformo SRS (platforma za spletno reševanje potrošniških sporov). Platformo SRS najdete na spletni povezavi: http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Naš elektronski poštni naslov je info.si@mini.com. 

Prosimo, upoštevajte, da smo vam dolžni zagotoviti te informacije ne glede na naše sodelovanje v kateri koli shemi alternativnega reševanja sporov.

KONTAKT

Če imate kakršnokoli vprašanje vas prosimo, da uporabite kontaktni obrazec.

 

KONTAKTNI OBRAZEC

Pravne informacije o storitvah MINI Connected

Za splošne pogoje in politike zasebnosti za storitve Connected preglejte ustrezne dokumente spodaj.

 

Za dodatna vprašanja pokličite dežurni telefon za stranke MINI: +386 1 88 88 208.

povezana podjetja