PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI 60 Years – zelena, bela in črna – pogled od spredaj MINI 60 Years – zelena, bela in črna – pogled od spredaj

MINI 60 YEARS.

PRAZNUJEMO ŠEST DESETLETIJ BREZČASNOSTI.

KLASIČNO SODOBEN.

Leta 1959 je Alec Issigonis ustvaril brezčasno stilsko ikono, ki je ujela duha tedanjega časa. Domiselno oblikovan, očarljiv in karizmatičen prvi MINI je bil drugačen od vseh tedanjih avtomobilov. Ob praznovanju 60 let ikonske oblike in vznemirljive vožnje v slogu gokarta so se oblikovalci avtomobilov MINI posebej potrudili in ustvarili edinstveno zbirateljsko edicijo. MINI 60 Years s svojo izjemnostjo pritegne pogled ter izžareva slog in posebno držo – s poklonom preteklosti in pogledom v razburljivo prihodnost.

RAZVOJ SE NADALJUJE.

MINI še naprej uteleša svoje vrednote premišljene uporabe prostora, individualnega sloga in okretnosti, ki so se ohranile skozi čas. V spomin na obletnico smo izdelali omejeno serijo MINI 60 Years, ki obsega modele MINI s 3 in 5 vrati. To je popolna kombinacija izročila MINI in dinamične modernosti.

TRI ALI PET VRAT?

MINI 60 Years je na voljo kot MINI s 3 ali 5 vrati.
MINI 60 Years – s 3 in 5 vrati – pogled od spredaj MINI 60 Years – s 3 in 5 vrati – pogled od spredaj

60 LET OBSTOJA.

MINI 60 Years – zelena in bela – pogled iz profila
Zunanjost posebne izdaje MINI 60 Years Edition čudovito dopolnjuje notranjost ter ustvarja harmoničen videz in občutek od začetka do konca. Z navdihom iz šestdesetih let in živahne dediščine znamke so oblikovalci MINI poustvarili barvo British Racing Green samo za te modele. Prepoznavni jubilejni poudarki in oprema obujajo duh izvirnika v sodobni preobleki – in mu zagotavljajo ekskluzivnost. Na zahtevo je karoserija kot alternativa na voljo tudi v barvah Melting Silver, Midnight Black in MINI Yours Enigmatic Black.

MODERNA KLASIČNA IZDELAVA.

MINI 60 Years – notranjost – kabina in sedeži
Tradicionalno posvečanje pozornosti podrobnostim in individualna prilagojenost vozil MINI sta gonilna sila oblikovanja notranjosti. Nove, prefinjene površine okvirjev armaturne plošče in vrat so inovativno oblikovane iz originalnih materialov v subtilnih barvah.
MINI 60 Years – kolekcija Lifestyle – oblačila, prtljaga MINI 60 Years – kolekcija Lifestyle – oblačila, prtljaga

KOLEKCIJA LIFESTYLE MINI 60 YEARS

MINI Lifestyle praznuje 60 let znamke MINI in nadaljuje njeno izročilo ikonskega oblikovanja. Z značilnim videzom in občutkom iz šestdesetih let kolekcija MINI 60 Years Lifestyle hodi po poti med sodobno estetiko in pisano preteklostjo modelov MINI. Izdelali smo širok izbor izdelkov, kot so oblačila, torbe in kovčki, dodatna oprema in izdelki za otroke, ki izžarevajo edinstveno energijo vozila MINI in jo prinašajo v vaš vsakdanjik.
MINI 60 Years – kabina – preskusna vožnja

TESTNA VOŽNJA.

Preizkusite najnovejši MINI s 3 vrati in MINI s 5 vrati. Obrnite se na pooblaščenega prodajalca v svoji bližini, se odpeljite na testno vožnjo in se prepustite zabavi.