MINI Convertible
mini cabrio

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI Convertible MINI Convertible

POKAŽITE SVOJO VEDRINO.

Sprejmite življenje, napolnjeno s soncem, z novim MINI Cabriem.

ŽELJA PO SVOBODI.

S tem svobodomiselnim, pustolovskim vozilom je samo nebo meja! MINI Cabrio, ki ima najraje poletje in sončne žarke, komaj čaka, da vam postreže z brezskrbnim vznemirjenjem vožnje z odprto streho. Ko boste pri volji za turo z vetrom v laseh, se skupaj s še tremi prijatelji, ki prav tako obožujejo sonce, vkrcajte v ta izjemni kabriolet, ki ponuja vrhunske vozne lastnosti, in uživajte svetlo plat življenja.
FUNKCIJE

V NAJBOLJŠI LUČI.

Zaradi energičnega značaja, atletske navzočnosti in pikantnega, svobodomiselnega vzdušja novega MINI Cabria preprosto ni mogoče prezreti, kjer koli se pojavi. Osveženi elementi, kot so drznejši, športni odbijači, aluminijasta platišča nove dinamične oblike ali izboljšani LED-žarometi, dajejo vozilu prepoznaven in sodoben pridih. Opcijske funkcije, kot so kljuke na vratih, vratca posode za gorivo ali zaključka izpušnih cevi v elegantni barvi Piano Black, pa nudijo edinstvene možnosti prilagajanja, zaradi katerih bo vaš MINI Cabrio resnično stvar osebnega okusa.
POUDARKI
ZUNANJOST
NOTRANJOST

OBLIKUJTE GA PO SVOJIH PREDSTAVAH!

JE BLIŽJE, KOT SI MISLITE.

Novi MINI Cabrio je morda bližje, kot si mislite. Takoj preverite našo spletno ponudbo razpoložljivih modelov!
MINI Convertible
MINI Convertible

VAS ZANIMA ŠE KAJ VEČ?

Pobližje si oglejte MINI Cabria, navdanega z neverjetnim optimizmom. Odkrijte, kaj ponuja vozilo svobodomiselnega duha.
 MINI Convertible
mini cabrio