Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

RAZIŠČITE MINI

ŽELEN PRODAJALEC

MINI COUNTRYMAN.
NA POTI K DOŽIVETJEM.

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.

MINI Countryman gre novim doživetjem nasproti. Vstopite in se pripravite na raziskovanje manj prometnih poti. Z izjemno zmogljivostjo, prostorno notranjostjo in opcijskim štirikolesnim pogonom vas bo ta MINI zapeljal prav povsod.
MINI COUNTRYMAN

DOŽIVETJA ČAKAJO

Dobro je opremljen za mestno vožnjo in povsem pripravljen za izlet v naravo. Z modelom MINI Countryman se lahko odpravite, kamor koli želite. Dovolj zmogljiv je, da bo ohranil korak z vašim pustolovskim navdušenjem!
Ključne lastnosti

PUSTOLOVSKI TIP

MINI Countryman ima rad, da postane bolj umazano. Izlet po brezpotjih divjine, hiter skok iz mesta ob koncu tedna, malo vožnje izven cest ... Če je to všeč tudi vam, sta očitno idealen par.

48 UR Z MINI COUNTRYMAN

Ponudba

POIŠČITE SVOJEGA TRGOVCA Z VOZILI

MINI COUNTRYMAN

NAJ SE PUSTOLOVŠČINA ZAČNE

MINI Countryman je idealna izbira za svobodomiselne ljubitelje narave, ki radi raziskujejo. Odpravite se po brezpotjih in naj bo vsak izlet popolno doživetje!