PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
MINI Countryman MINI Countryman

NOVI MINI COUNTRYMAN.

Novi MINI Countryman vas bo zapeljal na pustolovščine zunaj naselja in vzbudil navdušenje med vožnjo po mestnih ulicah.

NEUSTRAŠNI PUSTOLOVEC.

Vstopite v novi MINI Countryman in odkrijte skrite zaklade, za katere niste vedeli, da sploh obstajajo. Raziščite neznane kotičke in vozite z samozavestjo, saj se zavedate, da ni kraja, kamor vaš avtomobil bi mogel priti. Novi MINI Countryman ponuja neprimerljivo svobodo v mestu in zunaj njega. Je eleganten, sodoben in vam nudi prostor, ki ga potrebujete, da živite svoje vznemirljivo življenje. S svojo robustno obliko, drzno karoserijsko zasnovo športnega terenca in impozantno navzočnostjo to vozilo izžareva avro samozavesti in pustolovščine.

 

Doživite dinamično zmogljivost in učinkovitost porabe goriva tehnologije MINI TwinPower Turbo v novem MINI Countryman. Z njim drugih ne boste pustili le odprtih ust, ampak tudi daleč za seboj. Zato stopite na plin in naj vaša osebnost zasije na cesti.

FUNKCIJE

DRZNA NAVZOČNOST IN POGUMNA DRŽA.

Ste pripravljeni na pustolovščino? Predstavljamo vam novi MINI Countryman! To ni le avtomobil, je odnos do življenja. Eleganten, prostoren in opremljen z najnovejšo tehnologijo, je ta MINI vse, kar potrebujete za neprekosljiv občutek svobode, ne glede na to, ali ste na prostrani avtocesti ali v mestu. Slog novega MINI Countryman smo nadgradili z drznejšim, bolj robustnim videzom. Ta športni MINI je tudi prostornejši ter vam nudi veliko možnosti za nastanitev opreme in ekipe. Le pripnite se in se podajte novim epskim pustolovščinam naproti.
OBLIKA
POUDARKI

ODKRIJTE NEZNANO.

Se želite kmalu podati na pustolovščino v svojem novem MINI Countryman? Oglejte si modele, ki so že na voljo.
MINI Countryman
MINI Countryman

PRIPRAVITE SE.

Tudi najpreprostejša potovanja zahtevajo ustrezno pripravo. Ugotovite, kaj vam najbolj ustreza z možnostmi prilagajanja.