Izgleda, da MINI, ki ste ga oblikovali, ni bil shranjen. Če se želite vrniti in ga še malo popraviti, ga shranite in mu dodelite ljubkovalno ime, tako da boste lahko nadaljevali tam, kjer ste končali

 

Vaš edinstven MINI Pripravljen za igro.

Vaš MINI – zunanjost Vaš MINI – notranjost

Zahtevajte ponudbo

Rezervirajte testno vožnjo

RAZIŠČITE MINI

PREDNOSTNI TRGOVEC Z VOZILI

NOVI MINI COUNTRYMAN.
PRINAŠA NAVDIH NA VSAKEM POTOVANJU.

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.

BODITE NAVDIHNJENI

Novi MINI Countryman je končno tukaj in je pripravljen postati vaš najbolj zaupanja vreden spremljevalec. Ni važno, ali se boste odločili za križarjenje po mestu ali raje skrenili z utrjene poti, da bi raziskali kak skrit kotiček, novi MINI Countryman vam bo zvesto sledil na vsakem koraku. Je prostoren in resnično vsestranski, zdaj pa ima tudi preoblikovano podobo, s katero vas bo navdušil še bolj kot prej. Ste pripravljeni, da vas navdihne?
MINI COUNTRYMAN

IZBERITE SVOJO PUSTOLOVŠČINO

MINI Countryman je zagotovo najbolj pustolovski v družini MINI. Nova različica je še bolj željna pustolovščin. Zmogljiv motor, prostorna notranjost in opcijski štirikolesni pogon ALL 4 pomenijo modro izbiro za vse voznike, ki radi raziskujejo.
MINI COUNTRYMAN

NAREDITE PROSTOR NOVIM PUSTOLOVŠČINAM.

Naredite nekaj prostora v svojem življenju za vse pustolovščine, ki vam prekrižajo pot. Naredite nekaj prostora v svojem srcu za izjemen avtomobil, ki vas bo odpeljal tja. Odkrijte novi MINI Countryman s petimi udobnimi sedeži, veliko prostora v prostornem prtljažniku in najsodobnejšimi tehnološkimi rešitvami, ki jih potrebujete za brezhibno komunikacijo s svojim avtomobilom.
MINI COUNTRYMAN

IZBERITE HIBRIDNI NAČIN.

Novi MINI Countryman je na voljo tudi kot različica priključnega hibrida za vse tiste, ki jih žene skrb do varovanja okolja. MINI Countryman SE, ki ga poganjata tako motor z notranjim zgorevanjem kot elektromotor, vam ponuja najboljše iz dveh svetov: po mestu lahko vozite brez emisij, na motor z notranjim zgorevanjem pa preklopite šele, ko se odpravite na daljše potovanje.
Glavne značilnosti

DODAJTE NEKAJ NAVDIHA

Novemu MINI Countrymanu smo dodali nekaj zares navdihujočih funkcij tako pri zunanji kot notranji opremi, in nenazadnje tudi pri tehnoloških rešitvah. Vse, da bo vsako vaše potovanje prava pustolovščina.

Odkrijte neverjetne podrobnosti, ki bodo vašo vožnjo spremenile v povsem novo izkušnjo.

PRIHAJA KMALU!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Ta komponenta trenutno ni na voljo. Vendar vas prosimo, da se razgledate naokoli. In kmalu se vrnite, če ne boste našli tistega, kar trenutno iščete.
Podrsajte za spremembo barve

48 UR Z NOVIM MINI COUNTRYMANOM

IZBERITE MED IZJEMNIMI PONUDBAMI!

AVTOMOBILI MINI, KI SO NA VOLJO ZDAJ – PRIPRAVLJENI, DA POSTANEJO VAŠI.

MINI COUNTRYMAN

SPOZNAJTE SVOJ MINI.

Izberite med izjemnimi ponudbami MINI po izjemnih cenah. Vsi avtomobili so na voljo zdaj in pripravljeni, da postanejo vaši.

POIŠČITE NAJBLIŽJEGA TRGOVCA Z VOZILI MINI

MINI COUNTRYMAN

ŠE NISTE ODLOČENI?

Z novim MINI Countrymanom boste vedno odkrivali nove stvari! Izvedite še več razburljivih podrobnosti o tem spektakularnem avtomobilu, ki obožuje pustolovščine, in se pripravite, da boste stopili na plin izven utrjenih poti.